Αποστολέας Θέμα: Προβλημα με water effect  (Αναγνώστηκε 1040 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pasxalis1987

• Scale 1/144
  • *
Προβλημα με water effect
« στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 10:49:20 πμ »
Παιδια προσπαθω να φτιαξω ενα ρυακι...4 μηκος επι 2 πλατος....Ειναι πολυ μικρο απο οτι αντιλαμβανεστε.
Το τι εκανα, καλυψα την βαση με γυψο, στεγνωσε και μετα εχυσα το water effect απο την Games Workshop. Μεγα λαθος, αφοτου συνιδιτοποιησα οτι ο γυψος ειναι υλικο το οποιο απορροφα τα υγρα. Μετα, εβαλα στοκκο, (ερχοταν σε σκονη και προσθεσα νερο), και εκανα παλι το ιδιο. Αλλα το υγρο, φαιντεαι να λιγοστεβει λιγο λιγο πριν καλα καλα πυξει.
Επισης, προσθεσα ναυλον πανω απο τον στοκκο χθες, σε περιπτωση που απορροφα και αυτος....Αλλα παλι λιγοστευει λιγο λιγο....
Συνιστατε κατι?Κριμα ειναι παει να μοθυ τελιωσει το water effect και το καταστημα δεν διαθετει αλλο προς το παρον....

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Απ: Προβλημα με water effect
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 06:30:11 μμ »
Απο οσο ξερω φιλε μου το water effect το περνας σε μια στρωση το αφηνεις να στεγνωσει περιπου 2 μερες....μετα ξαναπερνας γιατι οντως εχει την ιδιοτητα να ''μαζευει'' περνας οσα χερια νομιζεις οτι το επιπεδο του νερου ειναι οκ.

Η αληθεια ειναι οτι δεν  εχω ασχοληθει ποτε με νερο....αλλα απο αυτα που εχω ακουσει  :roll: :roll:   Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος  :!:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 07:45:22 μμ »
Φιλε Πασχαλη,το water effect τουλαχιστον της Vallejo που εχω,το περνας παντα σε μη πορωδη επιφανεια,οχι σε γυψο δηλαδη γιατι θα το απορροφησει,προτεινεται η επιφανεια να περαστει με βερνικι,παρκετινη κ.λ.π.Ελπιζω να βοηθησα.

Αποσυνδεδεμένος pasxalis1987

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 26, 2011, 11:04:31 μμ »
Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!

Tags: ÍÅÑÏ