Αποστολέας Θέμα: F-16 Academy 1/32  (Αναγνώστηκε 2156 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος διαμαντης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: βολος
F-16 Academy 1/32
« στις: Μαρτίου 16, 2011, 02:04:30 πμ »
ενα f-16 ακομη της academy στην 1/32 παλια κατασκευη.

Αποσυνδεδεμένος geomar83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
Απ: f-16 academy 1/32
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 16, 2011, 01:09:11 μμ »
γεια σου ρε διαμαντη με τα γερακια σου.αν καταλαβα καλα απο τα σηματα ειναι 347 Μοιρα στην 111ΠΜ Block 50?ενα σφαλματακι μονο παιζει οπλικα. Iris-T σε 50αρια δεν εχουμε πιστοποιησει ακομα.μονο αν τα φτασουν ολα σε επιπεδο 52+ adv θα τους φορανε.παντως σαν μοντελο πολυ καλο

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 16, 2011, 03:45:05 μμ »
ναι η αληθεια ειναι οτι εχω κανει ενα mix οι Iris-T ειναι δικης μου κατασκευης. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος EMPEROR

• Αεροπλανάς!!!!!
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πάρος
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 16, 2011, 05:55:15 μμ »
 ::salut:: ::salut:: ::salut::Πολύ καλή κατασκευή!!!!

Αποσυνδεδεμένος Menelaos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HAMBURG-DEUTSCHLAND
  • largescaleplanes.com
    • Largescaleplanes
Απ: F-16 Academy 1/32
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 17, 2011, 10:22:56 πμ »
poli oraio to geraki!!!  fisaei!

::salut::
AIEN YΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 17, 2011, 01:45:52 μμ »
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 17, 2011, 06:24:29 μμ »
Καλησπέρα κι από εμένα.  ::salut::

Διαμαντή, πολύ καλή η προσπάθειά σου. Λες βέβαια ότι είναι παλιά κατασκευή και αυτά που θα παρατηρήσω ίσως να είναι περσινά ξινά σταφύλια. Αν είναι, απλά τα αγνοείς!

Κατ' αρχήν να επαναλάβω ότι σαν σύνολο μου φαίνεται αρκετά καλό. Στις λεπτομέρειες όμως θα έπρεπε να έχεις δώσει λίγο περισσότερη προσοχή:
Βλέπω π.χ. ότι οι IRIS και οι AMRAAM έχουν ακόμα πάνω τους τις γραμμές απ' το καλούπι. Επίσης στη δεξαμενή, ήθελε λίγο πιο προσεκτική περιποίηση η ένωση των δύο μισών.
Ενώ το cockpit σου μου φαίνεται πολύ καλό γενικά, έχω την εντύπωση ότι κάτω απ' τον πιλότο, υπάρχουν ζώνες ασφαλείας του καθίσματος. Βγάλε τον πιλότο να φανούν, πρέπει να είναι πολύ καλοβαμμένες. Αν πάλι σώνει και καλά θες τον πιλότο εκεί, βγάλε τις ζώνες γιατί ψιλοφαίνονται  και πέρασέ τον ένα ματ βερνίκι γιατί γυαλίζει πολύ, εκτός αν φταίει το φλας και δίνει λάθος εντύπωση. Επίσης, στο μπροστινό μέρος, σου έχει περάσει λίγο γκρι μέσα στο μαύρο, στη γωνία.
Βλέπω επίσης ότι το πίσω τμήμα (σταθερό) της καλύπτρας, έχει δαχτυλιές. Αυτό μάλλον δεν διορθώνεται και σίγουρα θα το ξέρεις για να το προσέξεις την επόμενη φορά, ε; Έπεσε κόλλα και το έπιασες; Το 'χουμε πάθει όλοι μας, μην αγχώνεσαι.
Και στα αριστερά του cockpit, η χαλκομανία στο "Push button to open door..." έχει τσακίσει στη γωνία. Εγώ θα έκοβα το τσακισμένο κομμάτι και θα προσπαθούσα να το λερώσω εκεί, να φανεί σβησμένο (αν και δεν είναι πολύ ρεαλιστικό, κάν' το ποιητική αδεία).
Τέλος, δεν ξέρω για ποιο λόγο φαίνεται καφέ το γκρι της παραλλαγής. Να υποθέσω λάθος στο WB της φωτογραφικής σου;

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι εγώ θα το έκανα καλύτερο, έτσι; Σημαίνουν απλά ότι έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και κοίταξα τις φωτογραφίες σου με προσοχή. Και επειδή είναι 32-άρι το μοντέλο και έχεις χώρο να δουλέψεις, αυτές οι λεπτομέρειες φαίνονται αρκετά.

Πάντως είναι σίγουρα μια πολύ καλή προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα την ακολουθήσουν πολύ ωραία και άρτια κατασκευασμένα μοντέλα! Μη σε αποθαρρύνουν τα σχόλιά μας λοιπόν!

Keep modelling!!!  ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 18, 2011, 01:49:36 πμ »
τα παραπανω τα εχω προσεξει ακομα απο την κατασκευη καλα κανεις και τα αναφερεις για να βλέπει και ο υπολοιπος κοσμος και να μαθαινει αν και εχουν ξανα ειπωθει και αλλου παρομοιες παρατηρησεις εσυ βεβαια μιλας για το συγκεκριμενο απλα καμια φορα δεν ασχολουμε και πολυ ανεξαρτήτως κλίμακας κοιταω να το ευχαριστηθώ και να περασω καποιες ωρες δημιουργικες καμια φορα με πιάνει και η τελειομανια και κοιταω να κανω οτι μπορω καλυτερα.το συγκεκριμενο το εχω φτιαξει σε μια εποχή που δεν ηξερα απο φθορες ακομα και το modelclub για να δω καποιες κατασκευες και να μαθω διαφορα πραγματα και συμβουλές αλλον παιδιων και αυτα που εχω δει εδω εχω  προσπαθησει να τα εφαρμόσω σε καποιες κατασκευες επίσης αυτό μπορεί να ξανά επισκευη και ίσως το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο καποτε.τωρα οσο για αυτο που λες οτι (Μη σε αποθαρρύνουν τα σχόλιά μας λοιπόν!) δεν ειπε κανεις οτι υπαρχει καποιο προβλημα για τα σχολια ουτε απο εμενα ουτε εχω δει καποιον μεχρι τωρα να παραπονιεται καθε αποψη σεβαστη αν ειχα προβλημα για τα σχόλια δεν θα εβαζα φωτο.

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 18, 2011, 08:16:50 πμ »
απλα καμια φορα δεν ασχολουμε και πολυ ανεξαρτήτως κλίμακας κοιταω να το ευχαριστηθώ και να περασω καποιες ωρες δημιουργικες

My type of guy!!!
Κι εγώ το ίδιο κάνω, σχεδόν πάντα!!!

Καλημέρες!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 18, 2011, 10:11:09 πμ »
kalimera kai apo emena o mondelismos einai efxaristisi kai oti kalitero mpori na kani o kapios imaste tixeri pou asxoloumaste me afto to antikimeno.

Tags: