Καλησπερα

Τις δυο τελευταιες μερες ασχοληθηκα με τις πισω αναρτησεις. Ομολογω πως η ιδεα να τους προσαρμοσω ελατηριο απο συρμα με σκοπο το ρεαλισμο με ειχε ενθουσιασει κ ηθελα οπωσδηποτε να την εφαρμοσω!
Δυσκολευτηκα βεβαια μεχρι να παρω την αποφαση να παρω το κοπιδι κ να κανω την επεμβαση κ αφου το εκανα, εριξα μερικα Γαλλικα αλλα τελικα δικαιωθηκα ((πιστευω)) για την αποφαση μου αυτη!!
Τιποτα το περιεργο στην κατασκευη
Τεντωσα κυλινδρικο πλαστικο κ δημιουργησα τον κορμο της αναρτησης. Τρυπησα τον κυλυνδρο κατα μηκος κ περασα στην οπη μια ατσαλινη καρφιτσα κ ιδου το αποτελεσμα

Επισης εχω να πω πως η χλωρινη κανει θαυματα!!

Τις εξατμίσεις εγω θα τις ξέβαφα (μπάνιο για λίγα λεπτα σε χλωρίνη
) και θα τις ξαναέβαφα για ρεαλισμό...
Καλή συνέχεια 
Συμφωνώ. Μετά το δικό σου βάψιμο υπάρχει και το Weathering D. Πέρασμα με την μπλέ και πορτοκαλί σκονούλα κάνει άλλο εφέ
Καλή συνέχεια
Γιωργο κ Σταυρο εκανα μια αναζητηση στο youtube κ βρηκα tutorial σχετικα με την τεχνικη του στεγνου πινελου κ καταλαβα τι εννοειτε, επισης βρηκα κ το weathering set D της Tamiya οποτε θα τα χρησιμοποιησω παραυτα

Τελος, οταν εψαχνα για τις καρφιτσες, βρηκα κ λευκοπλαστ κ εκοψα μερικες λωριδες τις οποιες τοποθετησα προχειρα πανω στο καθισμα. Απλα γ@μ@νε!!!!!

Αυτα προς το παρον. Ελπιζω να σας αρεσουν