ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > GB: Patton Tank family

Εεεεεε ωωωωωωπ (&^%*#@ ερπύστρια) - Μ47 στην Καστοριά.

(1/19) > >>

Bandit59:
Γειά σας κι από μένα.

Η δική μου συμμετοχή στο Group Βuilding θα είναι η απεικόνιση μιας $#%*&^ στιγμής στη μέρα του αρματιστή, το κόψιμο και το πέρασμα ερπύστριας. (Η άλλη είναι όταν δεν πιάνεις στόχο στο πεδίο βολής). Μετά το ίσιαγμα της κομένης ερπύστριας, ακολουθούσε η δυσκολότερη φάση, το πέρασμα στον κινητήριο τροχό την οποία θα προσπαθήσω να αναπαραστήσω εδώ.  

Το άρμα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι το Μ47 αν και αυτό το συμβάν δεν ήταν τόσο συχνό σ'αυτά, όσο στα παλιά Μ48Α5.

Για τις ανάγκες του μικρού αυτού διοράματος, κατασκευάστηκαν από φύλλο πλαστικού 2 γρύλλοι σύνδεσης ερπυστρίας,  ένα ειδικό κλειδί (Ηρακλής) που χρησίμευε για το ξεβίδωμα του τεράστιου παξιμαδιού ασφαλείας και ένα ακόμη ειδικό ασύμμετρο κλειδί που χρησίμευε για την μετακίνηση του ρυθμιστικού τροχού μπρος-πίσω. Επίσης από την ερπύστρια αφαιρέθηκαν από το τελευταίο πέδιλο οι 2 γέφυρες και ο οδηγός και αντικαταστάθηκαν από κομένη βελόνα σύριγγας σε μια προσπάθεια να απεικονιστεί ο πύρος του πέδιλου, όπως επίσης τρίφτηκαν τα δεκάδες μικρά pin marks της εσωτερικής πλευράς.

Αυτά για αρχή, έπεται συνέχεια με τις φιγούρες.  ::salut::

jkbsprint:
Ωραιο θεμα, τα  ::pop:: ::pop:: ::pop:: που θα πεφτουν εκεινη την ωρα πως θα τα απεικονισεις?  :) Καλη συνεχεια.....  ::icon_thumright::

Bandit59:
Εεε θα κάνω τις φάτσες τους νευριασμένες  :lol:

Ευχαριστώ πολύ

Blitz-X:
Όντως μαμημένες δουλειές, η αλλαγή ερπύστριας και όλες οι δουλειές γενικότερα που έχουν να κάνουν με τις ερπύστριες :evil:

Καλή αρχή φίλε :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

athor1972:
Ωραία τα εργαλεία .
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση