Αποστολέας Θέμα: Προς τον κ. Ρούμπο... με το συμπάθειο πάντα  (Αναγνώστηκε 1622 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΓΑΛΑΤΣΙ
    • http://WWW.e-KALFAKIS.GR
Προς τον κ. Ρούμπο... με το συμπάθειο πάντα
« στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 09:49:48 μμ »
Αγαπητέ κ. Ρούμπο,
Δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ και ούτε καν που έχουμε μιλήσει μαζί.
Με πληροφόρησαν πάντως συνεργάτες μου του εξωτερικού πως είστε Πρόεδρος συλλόγου.

Θα ήθελα όμως να σας ρωτήσω, παρακαλώ πολύ, αυτό που γράψατε σαν Πρόεδρος συλλόγου, πως δηλαδή :
(η παράθεση #1)
«The new Italeri representative for Greece, Mr. Kostas Kalfakis told us that unfortunately only half of the entire Model Master/Testors acrylic range is available in Europe»
πως το βγάλατε από το μυαλό σας ????

Ρώτησα τον Χρήστο, ρώτησα τον Μάνο και τον Ταξιάρχη : παιδιά η Ελλάδα είναι Ευρώπη ?
- Ναι μου λένε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα....

Ξαναρωτάω: μήπως είμαι ο Πρόεδρος της COMMISSION και ξέρω από Ευρώπη ?
- Από παπάκι HONDA του 1982 σίγουρα ξέρεις.... μου λεει ο Χρήστος

Ξαναρωτάω: βρε παιδιά μπας και τα TESTORS γίνανε αόρατα ?
- Όχι μου λεει ο Ταξιάρχης : ο Χρήστος φταιει αν αδειάζει η σκαλιέρα.. αλλά εγώ την ξαναγεμίζω από την αποθήκη

και μου φέρανε αυτήν την φωτογραφία για να πεισθώ ότι δεν είναι αόρατα !!
95% διαθέσιμα, και εμένα να μην μου πέφτει λόγος για το τι κάνουνε οι άλλοι στην Ευρώπη.

Αν λείπουνε 5 από τα 100, τα θέλω και εγώ όσο και εσείς..... αλλά δεν μπορώ να τα γεννήσω !!
Μπορώ μόνον να τα ξαναπαραγγέλλω, να τα ξαναπαραγγέλλω, να τα ξαναπαραγγέλλω, να τα ξαναπαραγγέλλω.

Δεν ήξερες καλέ μου κ. Ρούμπο, δεν μας ρώταγες ?
Έχουμε και εμείς ΚΟΝΕΞ-ΚΟΥΤΙ, όχι μόνον οι Αμερικάνοι !!
Έπρεπε να μας φτύσεις έτσι άδικα των αδίκων ?

φιλικά και πάντα με αγάπη
Κώστας Καλφάκης

τέλος 1ου μέρους
Γάιδαρος πωλείται... βαράτε με όσο μπορείτε   ::violent1::
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
Απ: προς τον κ. Ρούμπο
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 10:28:33 μμ »
Aγαπητέ κε Καλφάκη, δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σας.
Πρίν από 2 χρόνια σας έθεσα το ερώτημα για συγκεκριμένους κωδικούς ακριλικών της Model Master/Testors στο παρών φόρουμ και μου είπατε να απευθυνθώ στο τοπικό μαγαζάτορα και να του δώσω τους κωδικούς των χρωμάτων που ήθελα.
Το έπραξα, τα έβαλε στην παραγγελία του και η απάντησή σας ήταν πώς τα συγκεκριμένα ΔΕΝ εισάγωνται στην Ευρώπη, άρα και ούτε στην Ελλάδα.
Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.
Από τον Απρίλιο του 2009 δε, ζητάμε συνεχώς βερνίκια και λοιπά χρώματα (ακριλικά Model Master/Testors) και μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει τίποτε, μάλιστα προτείνατε στον μαγαζάτορα να παραγγείλει χρώματα άλλης μάρκας.
Εσείς ώς αντιπρόσωπος των εν λόγω χρωμάτων, τι εξήγηση δίνετε σε αυτό? Ή ο εν λόγω μαγαζάτορας ψεύδεται ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Φιλικά, Γιώργος Ρούμπος
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Scale 1/48
  • *
Απ: προς τον κ. Ρούμπο... με το συμπάθειο πάντα
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:00:48 μμ »
αγαπητέ κ. Ρούμπο,
κατ' αρχάς ας αφήσουμε απ' έξω το κατάστημα που προσπαθεί το καλύτερο για τα Γιάννενα.
Οτι πρόβλημα είχατε, η σωστή επικοινωνία είναι πρωτα σε εμένα, αν δεν σας ικανοποιούσε η δική μου απάντηση μετά η Italeri και μετά η TESTORS.

Bάλατε όμως στο στόμα μου πράγματα που δεν σας έχω πει. (η παράθεση #1)
Ξέρετε αυτοί οι κουτόφραγκοι τα παίρνουν όλα στο μετρητοίς και όχι στο περίπου, όπως στην Ελλάδα.
Ετσι χάψανε το "the half of the acrylic range" γιατί δεν ξέρουνε ότι το "half a minute" στην Ελλάδα διαρκεί μία ώρα και βάλε.

Εντάξει. Στα ακρυλικά βερνίκια υπάρχει έλλειψη και η αλυσίδα της τροφοδοσίας μας από Ιταλία αδυνατούσε μέσα στο 2010 να  ικανοποιήσει τις παραγγελίες μας. Και οι λόγοι μπορεί να είναι τέτοιοι που ούτε το φαντάζεστε.
Φταίω λοιπόν εγώ προσωπικά για να με βγάλετε 100% σκάρτο ??????????????

και τους λέτε:
(η παράθεση #2)
Is there any possible way to purchase those colors directly from Italeri, without having to rely on the Greek representative?

Επρεπε να με φτύσετε προσωπικά στην TESTORS λέγοντας ότι δεν μου αζίζει να με έχετε RELY ???

τέλος 2ου μέρους
Γάιδαρος πωλείται... βαράτε με όσο μπορείτε   ::violent1::
STARFIGHTER

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:10:34 μμ »
το τρίτο και χειρότερο για μένα και τα παιδιά που έχω μαζί μου, το αφήνω για αύριο, γιατί τώρα επιστρέφω στο σπίτι μου.

δεν κοινοποιώ αυτό το θέμα για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνον για να έχουμε όλοι μας μια κοινή αντίληψη των πραγμάτων.
Δεν εισαστε κ. Ρούμπο εσείς και εμείς από αντίπαλα στρατόπεδα.
Είμαστε όλοι μαζί.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
πες μου και ένα μπράβο μια φορά ... να γίνω χαλί να με πατήσεις
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:15:04 μμ »
Αγαπητέ κε Καλφάκη,
Το e-mail μου στην Italeri βασιζότανε στις πληροφορίες από το εν λόγω κατάστημα, άρα δεν μπορώ να το αφήσω έξω.  Όσον αφορά την προσφορά του στο χόμπυ στην πόλη μας, επιτρέψατέ μου να γνωρίζω καλύτερα το πόσο τεράστια είναι.

Εάν το πρόβλημά σας είναι το πώς τα καταλαβαίνουν οι της Italeri / Testors, αυτό διορθώνεται άμεσα με άλλο e-mail μου.
Εάν, όπως λέτε, φταίει η Italeri για την έλλειψη στην αγορά, πολύ ευχαρίστως να τους στείλω e-mail και να τους πώ πώς δεν φταίτε εσείς αλλά το δικό τους τμήμα πωλήσεων.
Για μένα δεν υπάρχει θέμα προσωπικής κόντρας ή φτυσίματος όπως λέτε, σαν καταναλωτής έχω δικαίωμα να ρωτήσω εάν μπορώ να προμηθευτώ προϊόντα κατευθείαν από την πηγή.

Εάν θέλετε, το συζητάμε και τηλεφωνικώς αύριο.
Στην διάθεσής σας,
Γιώργος Ρούμπος
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:17:41 μμ »
το e-mail σας δεν το στείλατε στην ITALERI αλλά στην TESTORS.
άλλωστε ξεκινά έτσι :
Dear Testors administration.
My name is George Roumbos and I am the president of the local Model Club of Ioannina in NW Greece.
...........................................

επίσης δεν υπάρχει θέμα το ποιος φταίει ή δεν φταίει.
Δεν μου χρειάζεται να στείλετε κανένα mail και σε κανέναν για να με "αποκαταστήσετε". Δεν μου χρειάζεται.
Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλύτερα το ποιος είμαι και το πόσο σοβαρά φροντίζω την δουλειά μου και ελπίζω να αρχίσετε να το καταλαβαίνετε και εσείς.
Η αδικία είναι αδικία πάντως και καλύτερα να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί.

Αν ας πούμε τους λέγατε ότι :
"ο ΚΑΛΦΑΚΗΣ έχει τα μισά ακρυλικά σας αλλά εγώ και "μέγιστος αριθμός μοντελιστών" τα ζητάει επίμονα, αλλά ΕΚΕΙΝΟΣ μας λεει αφήστε τα αμερικάνικα και πάρτε τα γιαπωνέζικα"
ακούγεται ωραία και μάλιστα από στόμα προέδρου ???
 ::violent1::

οχι 100 TESTORS αλλά 300!!!
STARFIGHTER

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:19:57 μμ »
το τρίτο και χειρότερο για μένα και τα παιδιά που έχω μαζί μου, το αφήνω για αύριο, γιατί τώρα επιστρέφω στο σπίτι μου.

δεν κοινοποιώ αυτό το θέμα για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνον για να έχουμε όλοι μας μια κοινή αντίληψη των πραγμάτων.
Δεν εισαστε κ. Ρούμπο εσείς και εμείς από αντίπαλα στρατόπεδα.
Είμαστε όλοι μαζί.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
πες μου και ένα μπράβο μια φορά ... να γίνω χαλί να με πατήσεις

Δεν πιστεύω πως είμαστε από αντίπαλα στρατόπεδα, με το ίδιο χόμπυ ασχολούμαστε εξάλλου, όσο αγοράζω από εσάς, άλλο τόσο αγοράζω από όλους.
Μετά από 30 χρόνια που δραστηριοποιήστε στην μοντελιστική αγορά της χώρας, μάλλον ένα μπράβο είναι λίγο.

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:21:15 μμ »
άλλωστε ξεκινά έτσι :
My name is George Roumbos and I am the president of the local Model Club of Ioannina in NW Greece.

Στην Testors τότε, κανένα πρόβλημα. ::salut::

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 11:52:49 μμ »
άλλωστε ξεκινά έτσι :

επίσης δεν υπάρχει θέμα το ποιος φταίει ή δεν φταίει.
Δεν μου χρειάζεται να στείλετε κανένα mail και σε κανέναν για να με "αποκαταστήσετε". Δεν μου χρειάζεται.
Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλύτερα το ποιος είμαι και το πόσο σοβαρά φροντίζω την δουλειά μου και ελπίζω να αρχίσετε να το καταλαβαίνετε και εσείς.
Η αδικία είναι αδικία πάντως και καλύτερα να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί.

Αν ας πούμε τους λέγατε ότι :
"ο ΚΑΛΦΑΚΗΣ έχει τα μισά ακρυλικά σας αλλά εγώ και "μέγιστος αριθμός μοντελιστών" τα ζητάει επίμονα, αλλά ΕΚΕΙΝΟΣ μας λεει αφήστε τα αμερικάνικα και πάρτε τα γιαπωνέζικα"
ακούγεται ωραία και μάλιστα από στόμα προέδρου ???
 ::violent1::

οχι 100 TESTORS αλλά 300!!!

Θα ήταν καλό να μην κάνετε συνεχόμενα edit στα προηγούμενα μυνήματά σας, καθώς έτσι ο διάλογός μας θυμίζει σπασμένο τηλέφωνο...

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
Απ: Προς τον κ. Ρούμπο... με το συμπάθειο πάντα
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 06, 2011, 01:58:07 πμ »
H αληθεια παντως ειναι οτι τουλαχιστον σε ModelMaster acryl στην Αμερικη υπαρχουν 150 αποχρωσεις και οχι 88.Αντιστοιχα υπαρχουν και 50 περιπου παραπανω κωδικοι σε enamel. Δεν ξερω ομως τι ισχυει στις υπολοιπες χωρες της Ευρωπης.

Tags: