Πολυ μα παρα πολυ εξαιρετικες παρατηρησεις αρματαδικες θα ελεγα
Νικο Παπαδακη ευχαριστω
leon καθε βοηθεια ειναι χρησιμη ευχαριστω
Γιωργη (Gio) μη νομιζεις οτι ειναι και πολυ μπιχλατο,με γυμνο ματι καινουριο φαινεται (αυτες οι φωτο ειναι σαν να βλεπεις με μεγενθυτικο)
Φιλιππε τα χρωματα φτιαχτηκαν με αναμειξεις χωρις κανενα να ειναι καποιο "ειδικο" πρασινο/κιτρινο/απρο για πρασινο
το γνωστο κοκκινοκαφε με λιγο κιτρινο και ασπρο το δε σαντ εδω..εγινε κολαση κιτρινο ασπρο δεν μου αρεσε χακι κιτρινο απρο ουτε και αυτο αρεσε
οποτε το τελευταιο που μου αρεσε καπως δεν το ενθυμουμαι αλλα δεν ηταν και αυτο που ηθελα αλλα το αφησα
Θαναση το κανονι σε μια θεση κλειδωνει η ταμιυα οποτε δεν τιθεται θεμα λαθους απλα επειδη ανεβοκατεβαινει μπηκε ετσι ψηλα
για τις ποδιες εχω δοκιμασει μεταλλικες αλλα δεν νομιζω οτι δινουν και πολυ περισσοτερα πραγματα ειδικα στα τρυπηματα ειναι μανουρα
Πετρο για τις γριλλιες με ειδικους διαβητες

σιτες κοψιματα καντηλατα και αλλες επικλησεις εγιναν ετσι
τωρα που ανεβηκαν επανω 6 αλεξιπτωτιστες και μενουν και αλλοι δυο αισθανθηκα λιγο μα..ας γιατι δεν φαινεται τιποτα ουτε γριλιες ουτε .....

Γενικα προσπαθω να "φτιαχνω" ευχαριστιεμαι καλλυτερα
τωρα γι αυτους τους του εξωτερικου πεταμενους τι να πω? αφου οι δικοι μας δεν προτιμουν αυτη την εκδοχη βαψιματος και υπαρχει κενο,να μη το καλυψω?
ασε που ενα φιδατο πατερν που ειχα σκοπο το κρατησα για αλλο τιγρακι
Νικο το χρωματακι πρασινο(απλο)/κιττρινο/ασπρο καπου θα κατσει η μπιλια, ευχαριστω