καταλαβα ευχαριστω.ρε γαμωτο περναω μια στρωση ακρυλικο βερνικι τα αφηνω να στεγνωσει κανω wash με υδατοδυαλιτα λαδια στεγνωνουν 2 λεπτα και μετα οταν το σκουπιζω φευγουν ολα αν δε το σκουπισω καλα μενει μια μαυριλα τι κανω λαθος????
προφανώς δεν το χεις πιάσει πολύ καλά το θέμα (όπως και εγώ στην αρχή

)... Αφού αραιώσεις το λάδι, με ένα λεπτό πινελάκι το αρχίζεις και το βάζεις στις γραμμώσεις. Αν είναι αρκετά αραιό το λάδι και αρκετά γυαλιστερο το βερνίκι θα τρέξει μόνο του στην γράμμωση. Αν όχι μην σε παίρνει απο κάτω, βάλτο εσύ με το πινελάκι σιγά σιγά στην γράμμωση. Αστο να στεγνώσει (όχι τελείως, αλλά να "πιάσει" αρκετά). Μετά με ενα
νωπό όχι μουσκεμένο πανί βγάζεις το περίσευμα. Μην το πιέζεις πολύ το πανί. Το σκεπτικό είναι να πάρεις το λάδι που είναι γύρω απο την γράμμωση και όχι μέσα σε αυτήν. Θέλει λίγο πειραματισμό αλλα δεν είναι και τίποτα τραγικό. Επίσης φρόντισε να αραιώνεις καλά το λάδι γιατί τα υδατοδιάλυτα διαλύονται λίγο ποιο δύσκολα απο τα άλλα αλλα είναι falseproof στην χρήση

Αν μπορεί και κάποιος συνάδελφος ποιο έμπειρος ας συμπληρώσει/διορθώσει (ο Farao Mike ας πούμε που ξέρω οτι τα δουλεύει τα υδατοδιάλυτα και με μαμάτα αποτελέσματα!

)

κάπου έχω και ενα Link με την τεχνική, αν το βρω θα στο δώσω