ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Τρένα

Φανοποιεία!

<< < (2/2)

sotiris:
Τι!!!!!! εγω θα ειχα παθει 7 εγκεφαλικα!!

Dimitris:
Σας ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα και την συμπαρασταση.
Ευτυχως οπως ειπα και στο πρωτο μου post σχετικα μικρη και αναστρεψιμη.
Η βιτρινα ηταν πρωην καταστηματος Swarovsky και τα ραφια στερεωμενα με -βιομηχανικη?-  σιλικονη σε επισης τζαμενια πλαινα.
Ετσι οταν περυσι το καλοκαιρι κλειδωσα την πορτα, για να μην τα πειραξει μια γυναικα που καθαριζε στο σπιτι, η θερμοκρασια του δωματιου ανεβηκε τοσο ωστε ξεκολλησαν τα στηριγματα και το ενα ραφι επεσε παρασυροντας τα απο κατω (4 το συνολο με περιπου 50 μηχανες επανω).
Επρεπε να ηταν καποιος εκει να δει τον σωρο απο τζαμια, μοντελα και διασπαρτα μικρα κομματακια απο αξεσσουαρ....
Και ειμαι και εμφραγματιας απο το 2000!!
Τελος παντων, εγινε προσεκτικη εκκαθαριση κομματι-κομματι, τα περισσοτερα ψιλολογια βρεθηκαν μεσα στα συντριμια, και ευτυχως τα καλα μου κομματια ειναι ακομη στα κουτια τους και φυλλασονται σε ενα ντουλαπι.
Ελπιζω να μην σας κουρασα με ολα αυτα, αλλα θα ηθελα να σας επισημανω την προσοχη στον τροπο φυλαξης των δικων σας μοντελων.
Τωρα φτιαχνω μια ξυλινη βιτρινα απο το ΙΚΕΑ που δειχνει -και ειναι- αρκετα στιβαρη.
Επιμενω βεβαια στα τζαμενια ραφια (επιτρεπουν στα φωτιστικα spot διαχεουν καλυτερα ο φως τους), τα στηριζω ομως σε ειδικα μεταλλικα πλαινα στηριγματα που μπαινουν σε μικρες υποδοχες.
Με μεγαλη μου χαρα μολις τελειωσω να σας στειλω φωτο της συλλογης (μολις δανειστω ψηφιακη μηχανη απο φιλο!)
Με ενδιαφερει η γνωμη σας και γιατι οχι να συζητησουμε θεματα ανταλλαγων η απλως αγοραπωλησεων.
Παρεμπιπτοντως μιλαμε για κλιμακα H0 / DC ρευμα και μοντελα ολων των χωρων και εποχων.
Για Ελλαδα προσπαθω να ολοκληρωσω την συλλογη με τα υπαρχοντα μοντελα της αγορας η αυτα που χρειαζονται απλως μια μικρη μετατροπη οπως πχ τα Desiro και οι Κα ατμομηχανες.
Στην διαθεση ολων για πολλη κουβεντα και -γιατι οχι- και συναντηση απο κοντα!

Καλη εβδομαδα σε ολους

Δημητρης (τρενοβλαβης) 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση