::salut::Καλησπερα και απο εμενα!Λεγομαι Βασιλης απο ΒΟΛΟ ειμαι 37 χρονων και λατρεις του μοντελισμου και των Simulations γενικα και συγκεκριμενα με τηλ/να Αεροπλανα και τρενα.Ειχα την τυχη να μεγαλωσω στο εξωτερικο (Ελβετια) και να κατοικω 1,5 μετρο απο τις κυριες γραμμες (ενος πολυσυχναστου σταθμου τις Βερνης με θεα τον χωρο σταυθμεσης).Οπως καταλαβαινεται αρκετες ωρες της ημερας τις περνουσα στο παραθυρο χαζευοντας την καθε κινηση!,σε μια χωρα με μεγαλη παραδοση στα τρενα.Ειμαι στην Ελλαδα απο το 1998 και ξαναασχοληθηκα με τρενα αυτην την φορα με MARKLIN HO AC πιο παλια με LIMA .Ειμαι σε αναζητηση χορου και χρονου για την πρωτη μου μακετα!(εντως Ελλαδας)προς το παρων εχω γραμμες Marklin C-gleisen και τρενα κατα κυριο λογο Ελβετικα θεματα , θελω επισης να παρω και Ελληνικα θεματα AC digital και ακουω γνωμες?
Επισης θα ηθελα βοηθεια, αγορασα μια μηχανη τις ROCO για MARKLIN την SBB EE 3/3 με νουμερο 68665 Digital με επιλογη απο/συμπλεξης των βαγονιων.Οσο την δουλευα με το συστημα Delta digital ολα καλα τωρα που πηρα το Mobile station 60652 ακολουθησα τις οδηγιες για τον προγραματισμο και τον κωδικο τις ROCO για την περιπτωση αυτη και δεν μου δουλευει η απο/συμπλεξη καθολου.Αν καποιος ειχε αναλογο προβλημα και γνωριζει

!!!!
Ελπιζω να μην σας κουρασα

ειμαι σχετικα καινουργιος με την τεχνολογια Digital και εχω πολλα να μαθω.Ευχαριστω
Καλη Χρονια σε ολους με υγεια !!!!!!!!