Γειά σας και χαρά σας. Λέγομαι Βασίλης Γαλάνης και έχω αγοράσει εδώ και 4 χρόνια ενα σετ digital της Scalextric ,TRIPLE RIVALS, καθώς και δυό έξτρα αυτοκίνητα digital ,ΜΙΝΙ COOPER KAI MERCEDES SLR . Το σετ το είχα στήσει για 10 ημέρες το 2007-βλέπετε μ'έφαγε ο γιός μου τότε- και μετά το μάζεψα στο κουτί του.Θέμα χώρου δεν υπάρχει διότι στο σαλόνι είναι ήδη μια μακέτα

με digital τραίνα ΗΟ 3,5μ Χ 1,3μ σαν αναπόσπαστο μέρος του σαλονιού,της οποίας "πίνουμε το αίμα"

τακτικότατα μαζί με το γιό μου,και υπάρχει και μια βεράντα roof-garden 100 τμ.

Βλέπετε δεν είμαι και πολύ του σπόρ ,πάω πιο πολύ στα τραίνα και κατέχω αρκετά(έτσι λέω

) απο μοντελισμό.
Τώρα σκέφτομαι να στήσω τη πίστα. Οχι άμεσα ,αλλά σιγά σιγά.ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Εχω κάποιες - ΒΑΡΕΤΕΣ - ερωτήσεις και θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.Εχω ήδη 4 κομάτια MDF 8mm 2μ χ 1,2μ καθώς και πόδια στήριξης- δηλαδή προβλέπω αρκετά μεγάλη πίστα.
1. Πάνω στο MDF να την ασφαλίσω με κλιπσάκια Ζ τη πίστα της SCALEXTRIC ή υπάρχει κάποιο άλλο κόλπο? -πάντα με προοπτική προέκτασης.
2. Που μπορώ να βρώ έτοιμα φώτα κολώνες σε 1:32 για να τη φωτίσω? Για ιδιοκατασκευή έχετε καμμιά ιδέα/ σχέδιο/ site ?
Κάθε άλλη συμβουλή ευπρόσδεκτη.