Αποστολέας Θέμα: Su-37 Berkut 1/72 Italeri (Zvezda)  (Αναγνώστηκε 1065 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γιωργος

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Su-37 Berkut 1/72 Italeri (Zvezda)
« στις: Δεκεμβρίου 24, 2010, 05:09:39 μμ »
κατα αρχην καλησπερα και τις ευχες μου σε ολους τους συνχομπιστες για καλα χριστουγεννα και χρονια πολλα!!!προσφατα διαβασα σε ενα θεμα(δε θελω να αναφερω ονοματα και οικογενειες  :mrgreen: για στοχος μου δεν ειναι το θεμα αλλα μια συγκεκριμενη παραγραφος που ενα μελος συστησε στο αλλο να ξεκινησει ενα μοντελο και να προχωραει σιγα λεγοντας του αλλα μελη απο το forum πιο πρωχορημενα πως!!!!και τοτε με χτυπησε!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ :twisted: απλα τα εφτιαχνα τα εβαζα στο forum και βαση του κραξιματος διορθανα στο επομενο!!!(αυτο δεν ισχυει για τις φωτο αυτες θα παραμεινουν σκ....τα!!! :lol:) γιατι θεωρουσα οτι θα ηταν κουραστικα για τα μελη να καθονται να εξηγουν.τα βασικα θεωρω οτι τα κατεχω ειπα λοιπον οποιος ενδιαφερεται να δωσει τα φωτα του!!!!

ξεκινωντας απο το πιλοτιριο θα ηθελα αν ξερει καποιος να με βοηθησει με τα χρωματα του γιατι στανταρ δεν ειναι αυτα που δινει η Italeri και δε βρισκω και φωτο απο το πραγματικο!!
αναμενω για να ξεκινησω!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
Απ: su-37 berkut 1/72 italeri(zvesda)
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 24, 2010, 05:46:20 μμ »
Γεια σου Γιώργο δε καταλαβαίνω τι λες αλλά εδώ σου έχω ένα ρώσικο forum για τις φώτο που ζήτησες.

http://scalemodels.ru/modules/forum/viewtopic.php?t=10390&postdays=0&postorder=asc&&start=40

Καλα Χριστούγεννα  & καλές κατασκευές! ::salut::

Tags: su-37