0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φάνη επιβεβαιώνω ότι απουσιάζω εκτός Αθήνων, αλλιώς θα ήμουν σίγουρα στη παρέα σας.Καλά να περάσετε
Παράθεση από: Blitz-X στις Δεκεμβρίου 28, 2010, 01:31:40 πμΠαράθεση από: soumi στις Δεκεμβρίου 27, 2010, 02:38:48 μμΒΛΕΠΩ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ??? καλά μια φορά το χρόνο μόνο πάτε ??? ʼντε καλά κρασιά και καλά να περάσετε . ʼστα να πάνε φίλε Γιώργο. Χλαπακιάζουμε που χλαπακιάζουμε από μόνοι μας (ανεξάρτητα), αν αρχίσουμε να χλαπακιάζουμε συστηματικά και στα πλαίσια του MC θα γίνει το αίμα μας βούτυρο και εμείς οι καλύτεροι φίλοι του μικροβιολόγου Ευχαριστούμε ρε παιδί ΜΦΧΜα καλά βρε Μάνο ... δε βλέπεις τι "υγιέστατα στυλάκια" είμαστε εμείς εδώ πάνω, που πάμε σχεδόν ανά 15 για .... μοντελιστική μάσα !!! Καλά να περάσετε παιδιά
Παράθεση από: soumi στις Δεκεμβρίου 27, 2010, 02:38:48 μμΒΛΕΠΩ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ??? καλά μια φορά το χρόνο μόνο πάτε ??? ʼντε καλά κρασιά και καλά να περάσετε . ʼστα να πάνε φίλε Γιώργο. Χλαπακιάζουμε που χλαπακιάζουμε από μόνοι μας (ανεξάρτητα), αν αρχίσουμε να χλαπακιάζουμε συστηματικά και στα πλαίσια του MC θα γίνει το αίμα μας βούτυρο και εμείς οι καλύτεροι φίλοι του μικροβιολόγου Ευχαριστούμε ρε παιδί ΜΦΧ
ΒΛΕΠΩ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ??? καλά μια φορά το χρόνο μόνο πάτε ??? ʼντε καλά κρασιά και καλά να περάσετε .
Έχω ήδη ενημερώσει τη διεύθυνση της ταβέρνας να έχει απόθεμα...
.... σιγά το φαγητό... ισα ισα που τσιμπήσαμε... να πριν απο λιγο έφαγα ολόκληρο μελομακάρονο... και ειχε και λίγο χορό ακόμα για ενα κουραμπιέ ... οπότε... δεν φάγαμε αρκετά χτες... p.s. το γιαούρτι στο τέλος.... βαλσαμοοοοο
Παράθεση από: arcadios στις Δεκεμβρίου 30, 2010, 03:37:52 μμ.... σιγά το φαγητό... ισα ισα που τσιμπήσαμε... να πριν απο λιγο έφαγα ολόκληρο μελομακάρονο... και ειχε και λίγο χορό ακόμα για ενα κουραμπιέ ... οπότε... δεν φάγαμε αρκετά χτες... p.s. το γιαούρτι στο τέλος.... βαλσαμοοοοο Σπουργιτάκι μου εσύ... ΤΣΙΟΥ Το γιαούρτι εμένα με χάλασε...Μου έπεσε βαρύ...
2 κουταλιές όλες και όλες μου έβαλαν γιατί κάποιοι άλλοι έπεσαν με τα μούτρα
2 κουταλιές όλες και όλες μου έβαλαν γιατί κάποιοι άλλοι έπεσαν με τα μούτρα Exclamation
Aντε να είμαστε όλοι καλά να ξαναεπαναληφθεί με ακόμα περισσότερη απαρτία.