Κοιταξε παιζει ρολο απο ποια σκοπια το βλεπεις καθε φορα και επιβαλλεται να ειναι διαφορετικη αναλογα με την περισταση. Κι εγω τους εχω αχτι και θα ηθελα πολυ ν'ακουσω για καποια καταρριψη τουρικου αφους στο Αιγαιο

, αλλα δεν μπορει να προσεγγιζουμε παντα ολα τα θεματα σχετικα με την Τουρκια, σκεπτομενοι τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και τις διαφορες μας στην εξωτερικη πολιτικη...νομιζω οτι γινομαστε γραφικοι...δεν μπορει πx να βαφει η ΤuAF επετειακο phantom κι εγω να σκεφτομαι με δεδομενα εξωτερικης πολιτικης...ως λατρης του F-4 μ'αρεσει... σιγουρα αισθανομαι "καπως" γιατι ειναι τουρκικο (ειναι στο DNA μας) αλλα στην τελικη το κρινω ως φανατικος του phantom.
Eτσι λοιπον και με το airshow, το βλεπεις ως "air force enthusiast" που λεμε στα ελληνικα, γιατι αντικειμενικα ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια και δεν χωραει αμφισβητιση, οπως και το solo τους. Η δουλεια που εχουν κανει ειναι υποδειγματικη (βαψιμο/ ειδικες στολες/ promotion video κτλ) και αν ειδες την πτηση του solo δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο...ομως δεν θα το αναγνωρισω επειδη ειναι οι γνωστοι μας Τουρκοι; Οσο κι αν ποναει και ξυνει δικες μας πληγες για solo και airshow...που και παλι ειναι πληγες που δεν εχουν σχεση με καταρριψεις, την εξωτερικη πολιτικη ή τις διαφορες μας.