Αποστολέας Θέμα: F-14 VF-14 "Tophatters" 1/72  (Αναγνώστηκε 10505 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Lay down your souls to the gods rock n' roll!
Απ: F-14 VF-14 tophatters 1/72
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 08:06:06 πμ »
Albert83 ευχαριστώ πολύ τώρα όσον αναφορά τις ρόδες το κιτ έδινε δυο λύσεις, τους τροχούς με λάστιχα και πλαστικούς. Εγώ χρησιμοποίησα τους πλαστικούς γιατί τους άλλους τους φοβήθηκα χωρίς να ξέρω το γιατί!!! Μέτα την αναφορά σου μέτρησα ένα κιτ της ιταλερη που έχω και οι τροχού είναι πράγματι πιο μικροί όπως και οι λαστιχένιοι που δίνει το κιτ 7,85 χιλιοστά ενώ οι πλαστικοί είναι 8,04 χιλιοστά. Δεν ξέρω, τα 0,2*72=14,4 χιλιοστά διαφορά στο πραγματικό!ας θεωρήσουμε ότι έχουν παραπάνω πίεση τα ελαστικά! :lol: ::glossa:: πλακά κάνω δεν ξέρω ειλικρινα τι θα κάνω!

dsk να σε ευχαριστήσω και εσένα με την σειρά, λοιπόν έχω αγοράσει μια της mikroscale λέγεται micro kristal klear είναι άσπρη και γίνεται διαφανείς όταν στεγνώσει!! αργεί πααααρα πολύ να στεγνώσει και μου θυμίζει ξυλοκολα!!!! :roll:

gtdeath13 σωστά εχεις καταλάβει πρόκειται περί λαβών, καθρέφτες κτλ τα οποία θα κολληθούν πάνω στην καλύπτρα, το βάψιμο πράγματι θα γίνει πρώτα, αν και καλά έκανες και το ανέφερες γιατί  απορώ πως και έβαλα τα σκέλη με τις ρόδες χωρίς να τα βάψω πρώτα, αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει, σε ευχαριστώ για το ταχύρυθμο! ::icon_thumright:: όταν λες ασπροκολα εννοείς την ξυλοκολα? :oops: ::salut::

Δημήτρη στην θέση σου θα δοκίμαζα τα βινυλικά λάστιχα ή θα έριχνα μια ματιά στο spares box για τροχούς που να δείχνουν σωστότεροι. Επίσης να σου ευχηθώ καλό κουράγιο στο βάψιμο, προσωπικά ποτέ δεν έχω τοποθετήσει σκέλη απο το βάψιμο πρίν και μου φαίνεται αρκετά δύσκολο!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 07:03:55 μμ »
Albert83 ευχαριστώ πολύ τώρα όσον αναφορά τις ρόδες το κιτ έδινε δυο λύσεις, τους τροχούς με λάστιχα και πλαστικούς. Εγώ χρησιμοποίησα τους πλαστικούς γιατί τους άλλους τους φοβήθηκα χωρίς να ξέρω το γιατί!!! Μέτα την αναφορά σου μέτρησα ένα κιτ της ιταλερη που έχω και οι τροχού είναι πράγματι πιο μικροί όπως και οι λαστιχένιοι που δίνει το κιτ 7,85 χιλιοστά ενώ οι πλαστικοί είναι 8,04 χιλιοστά. Δεν ξέρω, τα 0,2*72=14,4 χιλιοστά διαφορά στο πραγματικό!ας θεωρήσουμε ότι έχουν παραπάνω πίεση τα ελαστικά! :lol: ::glossa:: πλακά κάνω δεν ξέρω ειλικρινα τι θα κάνω!

dsk να σε ευχαριστήσω και εσένα με την σειρά, λοιπόν έχω αγοράσει μια της mikroscale λέγεται micro kristal klear είναι άσπρη και γίνεται διαφανείς όταν στεγνώσει!! αργεί πααααρα πολύ να στεγνώσει και μου θυμίζει ξυλοκολα!!!! :roll:

gtdeath13 σωστά εχεις καταλάβει πρόκειται περί λαβών, καθρέφτες κτλ τα οποία θα κολληθούν πάνω στην καλύπτρα, το βάψιμο πράγματι θα γίνει πρώτα, αν και καλά έκανες και το ανέφερες γιατί  απορώ πως και έβαλα τα σκέλη με τις ρόδες χωρίς να τα βάψω πρώτα, αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει, σε ευχαριστώ για το ταχύρυθμο! ::icon_thumright:: όταν λες ασπροκολα εννοείς την ξυλοκολα? :oops: ::salut::

Δημήτρη στην θέση σου θα δοκίμαζα τα βινυλικά λάστιχα ή θα έριχνα μια ματιά στο spares box για τροχούς που να δείχνουν σωστότεροι. Επίσης να σου ευχηθώ καλό κουράγιο στο βάψιμο, προσωπικά ποτέ δεν έχω τοποθετήσει σκέλη απο το βάψιμο πρίν και μου φαίνεται αρκετά δύσκολο!
εμένα μου φαίνεται βουνό αυτή τη στιγμή δεν τα καταφέρνω και καλά με τα χρώματα! οπότε θα δείξει! ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
Απ: F-14 VF-14 tophatters & KA-6D tunker VA 176 Thunderbolts 1/72
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 11:36:33 μμ »
Αγαπητοί φίλοι έχω φάει μεγάλη ήττα!!!! έχασα τον αερογράφο μου!!!θα μου πείτε ποιος νοήμων άνθρωπος χάνει τον αερογράφο του και μέσα από το σπίτι? εγώ!!!!

Σε αναζητήσει λοιπόν αυτού και μιας και δεν μπορώ - θέλω  να βάψω με πινέλο ξεκινάω το επόμενο κιτ, και βλέπουμε στην πορεία!το οποίο είναι της Fujimi KA-6D tunker VA 176 Thunderbolts. Φυσικά όπως θα καταλάβατε και σε αυτό δεν θα χρησιμοποιηθούν οι χαλκομανίες του κιτ! Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό κιτ, είχαν αγοραστεί μαζί με το F-14Α!δεν δίνει την πληθώρα των κομματιών που δίνει στο F-14Α αλλά  έχει και αυτό αρκετή λεπτομέρεια, ελπίζω και στην κατασκευή να είναι το ίδιο εύκολο! μειονέκτημα για εμένα είναι το ότι δεν δίνει τα φτερά αναδιπλούμενα και μάλλον θα μπω στην διαδικασία να τα σφάξω! λίγες φώτο από κουτί και κομμάτια......

Και μια ακόμα ερώτηση κρίσεως καθότι αδαής, ήθελα ένα Α-7Ε έτσι λοιπόν  βρήκα ένα hobbyboss και ανοίγοντας το κουτί θαμπώθηκα από την λεπτομέρεια σε συνδυασμό πάντα με αυτό που πληρώνεις!!!το πήρα λοιπόν και παρατηρώ σήμερα μετά από αρκετούς μήνες στο ράφι ότι γραφεί Α-7Α λέω στον εαυτό μου ΜΠΡΑΒΟ Μ@@@@@ έτσι δυνατά να το ευχαριστηθώ κιόλας, μιας και ο φίλος Indy σε μια συνομιλία μου εξήγησε ότι είναι λάθος το κιτ είναι πιο κοντό κτλ και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω μιας και φαίνεται ότι το γνωρίζει το θέμα! η ερώτηση είναι τι διαφορές έχουν τα δυο αεροσκάφη διότι έλεγα να το φτιάξω για την VA-87 Golden Warriors ούτως η άλλως, αλλά πιο κοντό και διαφορετικά αεροπλάνα δεν λέει! νομίζω?
Ευχαριστώ για την ανέχεια σας στην φλυαρία μου!!!!
Θα επανερθω Δημήτριος!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 08:16:46 πμ »
Καλά βρε Δημήτρη και που πήγε ο αερογράφος!! Κάπου θα τον βρείς! Οι εξωτερικές διαφορές είναι λίγες, ο κινητήρας που δεν πολυφαίνεται κιόλας και το στόμιο του πυροβόλου, είναι οι πιο ουσιαστικές. Μόλις βρω χρόνο θα το τσεκάρω. Το Α-6 της Fujimi μου θυμίζει πολύ το αντίστοιχο Italeri, ίδιο καλούπι?

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 03:00:25 μμ »
Το Α ειχε 2 20αρια πυροβολα (1 σε καθε πλευρα του αεραγωγου) ενω τα υπολοιπα ενα Vulcan αριστερα.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 04:11:29 μμ »
Φίλοι καλησπέρα! Αλβέρτο και CROW σας ευχαριστώ για την πληροφόρηση σχετικά με το Α-7Α!
Αλβέρτο δεν νομίζω ότι είναι ίδιο καλούπι μιας και έχουν κάποιες διαφορές, της ιταλερι έδινε φτερά σε ανάκληση ενώ της φουτζιμι δεν δίνει και στα στους κινητήρες έχουν διαφορές!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #31 στις: Απριλίου 25, 2011, 08:27:59 μμ »
Εδώ και πάλι μετά από πολύ καιρό......!!
Σήμερα η μέρα δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές στην κατασκευή που ετοιμάζω εδώ και λίγο καιρό, κοινώς τα έκανα σκ@τ@!!!
Έτσι μιας και αναζητούσα λίγη χαλάρωση έπιασα των γατουλη που τον βλέπω στο ράφι να μου κλείνει το μάτι αλλά επιδεικτικά τον αγνοώ!!!! ʼλλα για να μην τα κάνω για δεύτερη φορά σκ@τ@ πήρα ένα γατουλι της Italeri που υπήρχε διαθέσιμος και μισός για να πειραματιστώ με προσκιασεις κτλ, πριν προχωρήσω στον επόμενο!!! νομίζω ότι τα έχασα λίγο εδώ.......
Λοιπόν ο γάτος της Italeri έχει υπερυψωμένη γράμμωση... έτσι πήρα ένα μαρκαδορακι και του άλλαξα τα φώτα.... αλλά όταν έπεσε το χρώμα δεν φαίνεται τίποτα από κάτω!!!!!! δυο πράγματα συμβαίνουν, κάτι κάνω λάθος η κάτι κάνω λάθος!!!!

Περιμένω την βοήθεια σας! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #32 στις: Απριλίου 25, 2011, 09:08:54 μμ »
Καλησπέρα Δημο και χρόνια πολλά!Ωραίος ο γατος αλλα το μαρκαδοράκι δεν το κατάλαβα....Στο βαθος διακρίνεται ένας αερογράφος-αν μπορεί να κάνει ψηλή δεσμή γιατί δεν δοκιμάζεις  με αυτόν?  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #33 στις: Απριλίου 25, 2011, 09:35:44 μμ »
Καλησπέρα Δημο και χρόνια πολλά!Ωραίος ο γατος αλλα το μαρκαδοράκι δεν το κατάλαβα....Στο βαθος διακρίνεται ένας αερογράφος-αν μπορεί να κάνει ψηλή δεσμή γιατί δεν δοκιμάζεις  με αυτόν?  ::salut::
Αγαπητέ φιλέ, η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω καταφέρει για ψιλή δέσμη και πετάει το χρώμα οπού θέλει..... σήμερα τον ξανά καθάρισα υποθέτοντας ότι κάποια τρύπα του αέρα είναι βουλωμένη.......... Ίσως φταίει ότι είναι και από τους φθηνούς?!
Το μαρκαδοράκι θεώρησα ότι θα κάνει την ίδια δουλειά.... Γνωρίζοντας ότι δεν έχω και το σταθερό χέρι! αλλά μάλλον έκανα λάθος!!!!
Δημήτρης!

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #34 στις: Απριλίου 25, 2011, 09:45:23 μμ »
Δημήτρη σίγουρα η ποιότητα του αερογράφου παίζει ρόλο,δοκίμασε με χαμηλή πίεση και ισως το καταφέρεις....Παντως,πανω απο μαρκαδοράκι θέλει πολύ προσοχή και μικρες ποσότητες χρωματος γιατι καλύπτει-οπως καταλαβες ηδη-πολύ ευκολα την γραμμή,καλή συνεχεια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #35 στις: Απριλίου 26, 2011, 10:49:12 μμ »
Χαιρετώ!! Προσκιαση πείραμα μέρος δεύτερο....... ψέκασα με μαύρο όσο πιο λεπτή γραμμή μπορούσα..... που και πάλι χοντρή παρέμενε αλλά λέμε τώρα και ξανά περάστηκε το βασικό!
Θέλει να σφιχτό και να πάρω ενα σωστό αερογραφο!!!!! Αυτο είναι ηθικό δίδαγμα της ημέρας!!!! :lol: :lol:

Νομιζω οτι κατι καλυτερο εδειξε τωρα! Αν και εχω μαλλον πολυ δρομο ακομα μπροστα μου! :)
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nosdio

• Scale 1/35
  • *
  • Γιάννης
« Απάντηση #36 στις: Απριλίου 27, 2011, 05:53:04 πμ »
Πρεπει να παιξεις με την πιεση μαλλον.Δεν ξερω αν παιζει ρολο που ειναι υπερυψωμενη γραμμωση αλλα εγω που μαλλον εχω χειροτερο αερογραφο απο το δικο σου τα καταφερα στο ιδιο μοτιβο.Μαρκαδορακι(0.1 ραπιτογραφος) σε engraved panel σχετικα βαθυ και με 10-11 psi φαινεται μια χαρα.Το αεροπλανο βαφτηκε με rlm 79 gunze.Επειδη ακομα τον μαθαινω σημερα που δοκιμασα ξανα σε αλλο μοντελο πιστευω οτι η πιεση γενικα πρεπει να ειναι στο 13/1bar περιπου..λογικα και εκει δε θα καλυπτει το μαρκαδορακι ωστοσο το μοντελο ειναι ενα F-86 και δεν εχει χαραγμενη γραμμωση οποτε δεν εχει και preshade οποτε δεν ξερω σιγουρα.

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #37 στις: Απριλίου 27, 2011, 08:22:40 πμ »
Δημήτρη τι αερογράφο έχεις? Πιστεύω πως και με σχετικά βασικούς αερογράφους μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελεσματα με σωστή πίεση, αραίωση και μικρό μπεκ, δεν ξέρω αν έχεις δει το F-111 το οποίο το έχω βάψει με Badger 200 με fine κεφαλή, ελεύθερο χέρι και τραγικό κομπρεσσέρ, το κόψιμο ήταν καλό. Η ένωση στο ρύγχος είναι λίγο προβληματική, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει λόγω του ότι είναι "εκπαιδευτικό"!

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #38 στις: Απριλίου 27, 2011, 10:03:49 πμ »
nosdio και Αλβέρτο να είστε καλά! λοιπόν έχω δοκιμάσει πιέσεις απο 0,5βαρ εως 2 βαρ και σε καμιά πίεση δεν κατάφερα να βγάλω ψηλή σχετικά γραμμή!!! Δυστυχώς χθες απο την βιασύνη να προχωρήσω δεν έβγαλα φώτο πως ήταν οταν περάστηκαν οι μαύρες γραμμές για την προσκιαση!!σε κάποια σημεία είχε γινει μαύρο εντελώς!!! :oops: Από τ πάχος της γραμμής εννοώ!
Τώρα οι αερογραφοι που έχω είναι αυτοί οι δυο όπως φαίνονται παρακάτω.....

Ο αριστερός λέει στην επωνυμία του , model BD-132A  air brash nozzle diameter 0.3
O άλλος, model BD-128P  air brash nozzle diameter 0.35
Ο πρώτος δεν χρησιμοποιείτε γιατί πετάει το χρώμα οπού θέλει έλεγα οτι θα έφταιγε κάποια βουλωμένη τρύπα άλλα μετά απο καθάρισμα και της παροχής αέρα συνεχίζει!!!
Και οι δυο αγοράστηκαν μαζί σε εξευτελιστική τιμή για προσωρινά! ώστε να γίνει η εκπαίδευση και να αλλαχθούν...... αλλά ουδέν μονιμότερο του προσωρινού!!!!!
Πιθανολογώ ότι μάλλον ήρθε η ώρα για ένα σωστό εργαλείο!!!
Αλβέρτο με ενδιαφέρει να έχει καλά αποτελέσματα στο βάψιμο αυτήν την στιγμή, ναι δεν με ενδιαφέρει το ρύγχος!!! :oops: Μέτα το τέλος, θα δοθεί στον ανιψιό ο οποίος θα το βάλει μάλλον σε τροχιά όπως και ένα Φ-16!!! :lol: :lol: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #39 στις: Απριλίου 27, 2011, 02:23:21 μμ »
Παρε πρωτα ενα πραγματικα καλο κομπρεσερ (λαδιου) γιατι μπορει εκει να ειναι το προβλημα. :wink:

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #40 στις: Απριλίου 27, 2011, 03:10:02 μμ »
 Μου πέρασε και αυτό από το μυαλό αλλά το κομπρεσερακι που έχω έχει δεξαμενακι και δεν βλέπω να κάνει διακυμάνσεις στην πίεση!!!! Παρόλα αυτά έχω ενα κομπρεσέρ στο φορτηγάκι για την  δουλειά, έχει 50 λίτρα δεξαμενή όπως και να έχει αν είναι από τον αέρα εκεί θα το διαπιστώσω, οπότε λέω να δοκιμάσω και με εκείνο να δω τι θα γίνει!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #41 στις: Απριλίου 27, 2011, 04:23:40 μμ »
Τσέκαρε με ένα μεγενθυτικό το μπεκάκι σου...
Μάλλον έχει ψιλοσκιστεί και σου κάνει κόλπα...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #42 στις: Απριλίου 27, 2011, 04:44:56 μμ »
Θα πρότεινα να μην κολλάς το συστημα προσγείωσης πριν βάψεις αλλά αφού τελειώσεις το κυρίως βάψιμο. Μια γνώμη λέω για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #43 στις: Απριλίου 27, 2011, 11:11:18 μμ »
Τσέκαρε με ένα μεγενθυτικό το μπεκάκι σου...
Μάλλον έχει ψιλοσκιστεί και σου κάνει κόλπα...
mmaker ρωγμή δεν φαίνεται να έχει αλλά το μπεκ μοιάζει να είναι οβάλ!?? :o

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 08, 2011, 12:45:03 πμ »
Χαιρετώ την παρέα!!! Λοιπόν μιας και τα νεύρα μου έχουν γινει τσατάλια με το διόραμα που ασχολουμε αυτήν την στιγμή, αποφάσισα να μπει λίγο στην άκρη και να προχωρήσω εδώ λίγο. Μιας λοιπόν και προμηθεύτηκα και ένα δεύτερο γατουλη της Academy αυτήν την φορά, λέω να τον φτιάξω  και να βαφτούν μετά και τα δυο αδερφακια μαζί!!!

Μονό που αυτό θα πάρει, μάλλον τα σήματα της VF-32 Swordsmen! Για να τα έχω ένα και ένα στο τελικό διόραμα του ''Λιβάνου''!!!

Τώρα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν είχε αυτά τα σήματα το '82-'83. :?
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 29, 2011, 03:19:53 μμ »
Εδώ και πάλι, έφτιαξα το κοπκιτ το τελευταίο καιρό από το f14 της academy κονσόλες πινάκες απο χαλκομανία που αποδείχτηκε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες!!!!! Κοινώς τα έκανα σκ@τ@!!!! Από εφαρμογή μάλλον θα χρειαστεί αρκετό τρίψιμο και στοκάρισμα, όπως και πάνω απο την σκάλα που φαίνεται να έχει λακκούβα μάλλον ατέλεια του καλουπιού!!! Βοήθεια μου ::pop:: ::pop:: Τώρα εγώ πως συνεχίζω ακόμα είναι άλλο θέμα! Η καλύπτρα θα είναι κλειστεί οπότε και ευελπιστώ να μην φαίνεται μέσα πολύ πολύ!!!!

Θα επανερθω Δημήτριος!!! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 29, 2011, 03:36:50 μμ »
Καλη συνεχεια και καλα στοκαρισματα-τρψιματα!
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 29, 2011, 04:15:12 μμ »
Καλη συνεχεια.

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 29, 2011, 10:25:31 μμ »
Λάμπρο και Nuclear να είστε καλά!!! ʼλλα μάλλον δεν πάνε τα πράγματα όπως υπολογίζω........ Ανέβηκα τώρα στο εργαστήριο να προχωρήσω τον γάτο αλλά ...... Όπως θα παρατηρήσετε και στις παρακάτω φωτογραφίες στο ένωμα του κοπκιτ με το σώμα έχω 1 χιλιοστό περίπου σκαλοπάτι γύρω γύρω!!!! το κολλάω και το πλακώνω στο τρίψιμο η το βάζω στην άκρη και πάμε για αλλά? :evil: :evil:

Θα μπορούσε φυσικά να γίνει κάτι τέτοιο.........

Σκραπ!!!!! :lol: :lol: :lol: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 29, 2011, 10:33:59 μμ »
Μην μασάς επάνω του. Μην σε φοβίζει ένας γάτος. Καλή συνέχεια :)

Tags: