0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: CROW στις Ιανουαρίου 13, 2011, 02:06:06 μμΠαράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιανουαρίου 13, 2011, 01:19:14 μμΜπλε χαρτονάκι δεν έχετε κύριε για φόντο??? Μια χαρά βγαίνει πάντως!Λασπούλα να βάλουμε?Οχι ρε,δεν εχω μπλε! Και μην μιλας για λασπη γιατι στο αλλο που την εβαλες ακομα ψαχνω να την βρω! Τσιγκουνη!Αφού δεν είχα ψιλό χώμα, πως ήθελες να βάλω λάσπη σε 72άρι άρμα ρε?
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιανουαρίου 13, 2011, 01:19:14 μμΜπλε χαρτονάκι δεν έχετε κύριε για φόντο??? Μια χαρά βγαίνει πάντως!Λασπούλα να βάλουμε?Οχι ρε,δεν εχω μπλε! Και μην μιλας για λασπη γιατι στο αλλο που την εβαλες ακομα ψαχνω να την βρω! Τσιγκουνη!
Μπλε χαρτονάκι δεν έχετε κύριε για φόντο??? Μια χαρά βγαίνει πάντως!Λασπούλα να βάλουμε?
Ωραια δουλεια Δημητρη,πολυ καλο κιτρινο αεροπλανικο.Καλη συνεχεια
Αεροπλανάδες να συζητάνε για λάσπη...Πολύ γουστάρω...Όλοι τελικά κρύβετε έναν αρματά μέσα σας...
Πολύ ωραίο το πετούμενο, από ποιό tigermeet είναι?Θα αφήσεις ανοικτή την καλύπτρα?Μου αρέσει ιδιαίτερα το chipping στην έλικα....................μα τι λέω
Δημήτρη πριν "κριθείς" για πες ... τι κριτική προτιμάς ; ... "αεροπλανική" ή "αρματική";
Παράθεση από: nino1969 στις Ιανουαρίου 31, 2011, 01:02:32 μμΔημήτρη πριν "κριθείς" για πες ... τι κριτική προτιμάς ; ... "αεροπλανική" ή "αρματική"; Κριτικη αεροπλανα που βαριεται να ασχολειθει αλλο με τον ντενεκε!