1)Καθαρισμος μακετας:πως μπορω να ξεσκονισω - καθαρισω την μακετα.Τα χορτα μολοις κολησουν τα πσεκαζω με μια δυνατη λακ μαλιον και γινωνται ντακος

και να τα χτενιζεις δεν φευγει ουτε τριχα.με τα σπιτια και γελικα τα πλαστικα τι κανω?και με τα δεντρα για να μην "ξεπουπουλιαζονται" με τη σκουπα.
2)τα συστηματα AC-DC ειναι και τα 2 ψυφιακα?πια η διαφορα και αν εχω καποι συστημα ειναι συμβατο με μηχανες του αλλου συστηματος?(εχω το συστιμα ψυφιακο της marklin mobile station)

3)Καμια προταση για καποιο μοντελο οικονομικο (diesel-steam) Starter set (εχω ηδη αφτο που ξεκινησα την μακετα με το παραπανω controller) η καπια μηχανη μονη της οτι συμφερει καλυτερα σε καποι καταστημα(ελλαδα) που να περνει παραγγελιες και να τα στελνει με courier και να δεχεται δοσεις απο πιστωτικη καρτα διοτι τα λεφτα υπηρχαν αλλα που πηγαν

.Ενοειται να ειναι συμβατο με το παραπανω συστημα.Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ομορφο και λεπτομερες το μοντελο και αξιοπιστο.Δεν με ενδιαφερουν οι ηχοι ο καπνος και τα auto decoupler και κτλ... ουτε επισεις αν ειναι μοντελο καινουριο η παλιο.
Ευχαριστω
Η μακετα προχοραει κανονικα με λιγο αργους ρυθμους λογω ελλειψης χρονου(ενταξει με πιασαται εχουν βγει και κατι video games καλα και χαζεβουμε λιγο

) καινουριες foto σε λιγο