Αποστολέας Θέμα: O-ring σε Aερογραφο GRAPHOTECH Kyoto ???  (Αναγνώστηκε 1410 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος billtsig

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: athina
O-ring σε Aερογραφο GRAPHOTECH Kyoto ???
« στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 06:44:57 μμ »
καλισπέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σάς χθες έχασα το o-rink του αερογραφου μου  :( συγκεκριμένα αυτό που είναι εκεί που μπενει το κυπελλάκι. ο αεργραφοσ ειναι kyoto : http://pla.gr/catalog/product_info.php?cPath=23_76&products_id=1753 οτριστε κ μια photo : 

θα τρελαθω  :( γιατι ον αερογραφοσ ειναι  θρισιμοπιιμενοσ μονο μια φορα μιποσ ξερετε που μπορω να βρς τετιο (αν ιπαρχει) :?: ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος billtsig

• Scale 1/144
  • *
Απ: o - rink σε kyoto ???
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 06:53:29 μμ »
*o-ring

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
Απ: O-ring σε Aερογραφο Kyoto ???
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 10:27:38 μμ »
Καλησπέρα!

Φαντάζομαι ότι αν ρωτήσεις στο Plastimodellismo θα βρεθεί άκρη (αν είναι φτηνά, πάρε 2-3 για να είσαι ήσυχος)

Καλή τυχη!
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος vla

• Βλάσσης
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 10:47:51 μμ »
Αν πάλι δεν βρίσκεις λόγω μη ύπαρξης ανταλλακτικών πας μια βόλτα στον Πειραιά που έχει πολλά μαγαζια με ανταλλακτικά λόγω ναυτιλίας και βρίσκεις και μάλιστα καλύτερα σε ποιότητα από οτιδήποτε μπορεί να έχει βάλει μέσα στον αερογράφο σου ο κατασκευαστής του. Αν χρειαστείς πληροφορίες για τέτοιο εξειδικευμένο μαγαζί με o-rings στείλε μου pm να μπω στη διαδικασία να σου βρω επωνυμία και διεύθυνση μιας και αυτη τη στιγμή δεν τα έχω διαθέσιμα.

Υ.Γ. Ξέρω να πάω από μνήμης και όχι με διεύθυνση οπότε συγνώμη για την ελειπή απάντησή μου. Εμείς στα καράβια από εκεί ψωνίζουμε o-rings.
Οι άνθρωποι είναι για να αγαπιούνται και τα αντικείμενα για να χρησιμοποιούνται. Όχι το αντίθετο!!!

Αποσυνδεδεμένος billtsig

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 11:06:53 μμ »
ευχαριστώ πολύ  παιδιά δηλαδή ο συγκεκριμένως αερογραφοσ δεν  έχει κ πολλά ανταλλακτικά? ευχαριστώ  κ πάλη

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 11:22:29 μμ »
Φίλε όπως λέει και ο Βλάσσης, το oring δεν είναι και τίποτε εξειδικευμένο ανταλλακτικό. ʼμα θες μέτρα την διάμετρο του χώρου που πάει το oring και σίγουρα θα βρεις αντίστοιχο έυκολα, σε ένα μαγαζί με μηχανολογικό υλικό, όπως στην Σπύρου Πάτση για παράδειγμα ή στον Πειραιά...

Δεν είναι δύσκολο να βρεις και μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμη (κάτω του 0.5 ευρώ)... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος billtsig

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 11:46:10 μμ »
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια φίλε ::icon_thumright::

Tags: o-ring graphotech