Αποστολέας Θέμα: Retreat 1944 1/35 !!! ΤΕΛΟΣ !!!  (Αναγνώστηκε 8434 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
Απ: Retreat 1944 1/35
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 05:47:41 μμ »
Πανεμορφο ειναι , μπραβο  ::salut::
Αν εχεις να ριξεις κατω απο το δεντρο μερικα πεσμενα φυλλα ;
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
Απ: Retreat 1944 1/35 !!! ΤΕΛΟΣ !!!
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 07:50:57 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας και για τον χρόνο σας :D :D. Χαίρομαι πολύ που σας αρέσει! ::salut::  ::salut:: ::salut::

c.nemo ευχαριστώ πολύ φίλε μου, χαίρομαι που σου αρέσει, και εμένα μου άρεσε ειδικά το χρώμα τις πάρα πολύ ::glossa::

Gpav και Philio έχετε δίκιο οι μπότες σηκώνουν λίγο περισσότερο λάσπωμα και αυτό με το  βούλιαγμα είναι πολύ σωστό αλλά δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν έκανα την λάσπη, απλά έκανα τυχαίες πατημασιές από εδώ και εκεί, μόλις πήγα να τις τοποθετήσω το κατάλαβα αλλά ήταν αργά. Θα το διορθώσω μετά το σόου σίγουρα γιατί με χτυπάει πάρα πολύ άσχημα στο μάτι και μου χαλάει το σύνολο.

Τζόνι ίσως βάλω λίγη λάσπη στα άρβυλα αλλά την πόρτα θα την αφήσω έτσι για να φαίνεται καθαρά από απ' έξω

Dim ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου σχόλια, νέος είμαι ακόμα, βλέπω πάρα πολλά, προσπαθώ αλλά αυτά που βλέπω ούτε σε 100 χρόνια δεν νομίζω ότι θα τα κάνω. Έχω τρομερό δρόμο ακόμα για να φτάσω σε όμορφο αποτέλεσμα χωρίς λάθη αλλά θα το παλέψω!

Siva φίλε ανυπομονώ να τα πούμε, να το δεις και από κοντά στην Καβάλα και να μου πεις την γνώμη σου!!

Ernst, Zark, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!  ::salut::

Κώστα σε ευχαριστώ! Σίγουρα το διόραμα σηκώνει αρκετή δουλειά ακόμα αλλά νομίζω ότι έφτασα στο όριο μου. Βλέπω αρκετά λάθη που με χαλάνε πολύ την όλη εικόνα αλλά τελειώνοντας το που έκανα γενικά ένα συμμάζεμα από εδώ και εκεί, μου βγαίναν απο πίσω περισσότερα λάθη. Δηλαδή πήγα να βάλω λίγο χρώμα στην λάσπη, μου βγήκε διαφορετικό, πήγα να το μαζέψω μου βγήκε αποτύπωμα πετσέτας, μετά μάταρε η λάσπη από τις σκόνες στο άρμα και γενικά όταν έπιανα να διορθώσω κάτι και έβγαιναν περισσότερες ζημίες. Αυτό πιστεύω είναι λόγο απειρίας μιας και είναι η 1η μου δουλειά  και με δυσκόλεψε πάρα πολύ αλλά και έμαθα και πάρα πολλά!

Χατζηδημητρίου ευχαριστώ πολύ  :D έχω φύλλαράκια να βάλω, το σκεφτόμουνα αλλά μου φαίνεται ότι θα πάρει πολύ ζωή και θα χαθεί η μουντάδα του, δεν ξέρω  ::dontknow::  
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 20, 2011, 08:27:52 μμ »
Παρα πολύ όμορφη δουλειά και αφού είναι η πρώτη σου, πραγματικά είσαι ταλέντο! Μπράβο! ::icon_thumright::
Κανα δυο παρατηρησούλες όπως σου εγραψαν αλλα και τις βλέπεις απο μόνος σου υπάρχουν, αλλα δέν χαλάνε τη γενική καλή εικόνα.

Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι πως με τη πρώτη ματιά ώς παρατηρητής δεν κατάλαβα πως το αρμα είναι χτυπημενο/παρατημενο... Η τρύπα απο το βλήμα δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής οπότε αν κρέμαγες τη κάνη προς τα κάτω και άφηνες τις θυρίδες ανοιχτές ή να το "κόλαγες" πάνω στο κτήριο ρίχνωντας λίγα κεραμίδια/μπάζα επάνω του, θα βοηθούσε να καταλάβει κανείς με την πρώτη ματιά τί παίζει... :wink:

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 21, 2011, 07:24:00 μμ »
Παρα πολύ όμορφη δουλειά και αφού είναι η πρώτη σου, πραγματικά είσαι ταλέντο! Μπράβο! ::icon_thumright::
Κανα δυο παρατηρησούλες όπως σου εγραψαν αλλα και τις βλέπεις απο μόνος σου υπάρχουν, αλλα δέν χαλάνε τη γενική καλή εικόνα.

Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι πως με τη πρώτη ματιά ώς παρατηρητής δεν κατάλαβα πως το αρμα είναι χτυπημενο/παρατημενο... Η τρύπα απο το βλήμα δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής οπότε αν κρέμαγες τη κάνη προς τα κάτω και άφηνες τις θυρίδες ανοιχτές ή να το "κόλαγες" πάνω στο κτήριο ρίχνωντας λίγα κεραμίδια/μπάζα επάνω του, θα βοηθούσε να καταλάβει κανείς με την πρώτη ματιά τί παίζει... :wink:

Καλή ιδέα αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα έτσι, αλλά θα το έχω υπόψιν μου για το μέλλον
ευχαριστώ πολύ  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ανθιμος Γκ.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 01, 2011, 02:16:26 μμ »
Φίλε η δουλειά σου είναι καταπληκτική, το είδα από κοντά στην Καβάλα και εξεπλάγην!
Πολλά μπράβο συνέχισε έτσι
ÁÍ Ï ÄÏÕÑÅÉÏÓ ÉÐÐÏÓ ÇÔÁÍ ÓÔÇÍ 1:35 ÈÁ ÅÉ×ÁÌÅ ÐÁÑÅÉ Ô’ ÁÑ×..ÉÁ ÌÁÓ!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 01, 2011, 03:37:45 μμ »
Ευχαριστώ πάρα πολύ, χαίρομαι που σου άρεσε  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Γενικά δεν περίμενα να πάρω το ειδικό βραβείο των ΠΑΣΥΦΙΜΟΝ και του συλλόγου μοντελιστών Βουλγαρίας, είναι μεγάλη μου τιμή! Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν έμαθα τα νέα το βράδυ μιας και για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούσα να είμαι την Κυριακή στην Καβάλα.

Αποσυνδεδεμένος darkpanzer7

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθήνα
  • Δάσκαλος μου ο πειραματισμός και η φαντασία μου
« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 07, 2011, 10:27:09 πμ »
πάρα πολύ καλή δουλεία και το τελικό αποτέλεσμα άψογο  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 21, 2011, 10:25:24 μμ »
Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Βγήκαν κάποιες υποχρεώσεις και δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο.Έχω ξεχάσει το άρωμα της Tamiya  :(  :( :( :(
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια χαίρομαι που σου αρέσει!!  :D :D
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος διαμαντης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: βολος
« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 21, 2011, 11:06:10 μμ »
Μπράβο φίλε τελειο πολύ ζωντανό ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 22, 2011, 02:42:32 πμ »
Ευχαριστώ πολύ φίλε Διαμαντή! Χαίρομαι που σου αρέσει !
 ::salut::

Tags: