Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!
Update λοιπόν από το διόραμα μιας και προχωράει σιγά σιγά!
Λίγα πράγματα για το τί δουλειές έχουν γίνει:
Στο κτήριο έχω χαράξει εσωτερικό έτσι ώστε να μην φαίνεται τσίλικο και στο εξωτερικό έχει ξαναγίνει όλη η χάραξη για να φαίνεται πιο ζωντανό και ζωηρό.
Έχουν γίνει κάσες για τα παράθυρα και την πόρτα από μπάλσα και λωρίδες απο φύλλο πλαστικού.
Κατασκεύασα μια πόρτα και το πάτωμα από μπάλσα και τέλος έχει γίνει ο σκελετός της σκεπής και θα μπούνε κεραμίδια παρόμοια με αυτά του John-John !
Η σόμπα είναι της ΜΚ35 και το μπουρί από φραπεδοκάλαμο!
Παραθέτω φωτό:

Πάμε στις φιγούρες.Έχω τελειώσει τις παραλλαγές από τις γκρι, οι πράσινες θέλουν ακόμα σκιάσεις και στο τέλος θα βαφτούν όλα τους τα αξεσουάρ μαζί. Είναι η πρώτη μου σοβαρή προσπάθεια σε φιγούρες όπως θα δείτε έχουμε ακόμα μέλλον πολύ. Μου βγήκαν καλύτερες από τις προηγούμενες και το χαίρομαι πολύ το βάψιμό τους.
Λίγα λόγια για τα χρώματα:
Τα βασικά τους έγιναν με αερογράφο, όλα τα φωτίσματα και οι σκιάσεις έγιναν με χρώματα Vallejo.
Τα βασικά για τις πράσινες έγιναν με Deep Green της tamiya και για τις γκρι με Dark Grey επίσης tamiya.
Τα φωτίσματα για τις πράσινες έγιναν με Africa Korps + Dark Sand και λίγο ice yellow για τα highlights.Οι σκιάσεις έγιναν με German Cam. Dark Green και λίγο μαύρο.
Για τις γκρι τα φωτίσματα έγιναν με Basalt Grey + Ice Yellow ενώ οι σκιάσεις με Black Grey + λίγο μαύρο για τις πιο δυνατές.
Παραθέτω φωτό:

Αυτά από εμένα
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και συγνώμη για όλο το κατεβατό!!