0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πάντως τη γυναικεία φιγούρα την περιποιήθηκες το μαντράχαλο......................
ΥΓ "περιποιήσου" μόνο λίγο το πρόσωπο του Ρώσου γιατί παρ'όλο το σκηνικό δείχνει λίγο αδελφόφατσα.
εύγε νέε μου!!....
Κούκλα εκεί στο ποταμάκι θα σε πάω με το όχημά μου[/size] και θα πεις το δεσπότη Παναγιώτη.. ʼλλη μια εξαιρετική δημιουργία από τα χεράκια σου Φίλιππε.
Παράθεση από: leopard στις Δεκεμβρίου 20, 2010, 08:03:47 μμΚούκλα εκεί στο ποταμάκι θα σε πάω με το όχημά μου[/size] και θα πεις το δεσπότη Παναγιώτη.. [/size]Επι κομμουνισμού ? δεν στέκει βρες αλλο σενάριο.
Κούκλα εκεί στο ποταμάκι θα σε πάω με το όχημά μου[/size] και θα πεις το δεσπότη Παναγιώτη..
Spoiler (hover to show)συγγνώμη για το spam, αλλά δεν κρατιώμουν!!!! προσφέρω το soundtrack του θέματος: &feature=relatedβάψε της τα μάτια μαύρα και θα είμαστε μέσα....
Το ''χαλι'' τι υλικο ειναι ;Στις φωτο το χαμογελο της κοπελας διχνει σαν να της πεταγονται τα δοντια σαν ''κουνελι'', απο κοντα δεν ξερω πως ειναι.Ισως να μην φαινονται καλα τα χειλια της.
.... για το οχημα να σου θυμισω να λασπωσεις το εσωτερικο των φτερων , μαζι με ολα τ'αλλα τα λερωματα που εχεις προγραμματισει να κανεις.
Η βάση σου είναι πάρα πολύ καλή φιλαράκο.. Απλή αλλά ταυτόχρονα "γεμάτη" ... Και οι φιγούρες σαφώς καλύτερες (οκ τα φωτισματάκια στο παντελόνι είναι λίγο έντονα σε κάποια σημεία αλλά so what)...
Φιλίπ πραγματικά τον έκανες τον Μόγλη (άκου Μόγλη ) να δείχνει πραγματικός άντρακλας!! Η βασούλα δε .... μάλλον είχες κέφια