Οπως και να'χει μεσα κι εγω,εχω και χαρριερ και Hawk-200 kai προσεχως sea vixen

Επειδη οντως και τα προαναφερθεντα ιουσορσφιχτερ , concorde κλπ εχουν βαλει το "χερακι" τους οι εγγλεζοι μπορεις να κανεις το φαντομι το Εγγλεζικο.Αλλα βρε μιχαλη εσυ ουτος η αλλως ενα φαντομ τη βδομαδα το κανεις γιατι δεν πιανεις κατι απο τα αλλα 2-3 που ανεφερες ?

Μπορω να μπω και γω για πρωτη φορα σε group με ενα Hawker Hunter στην 1/32 ? 
Ανθρωπε μου με τετοιο θεμα το ρωτας ??

Πάλι θα γυρίσουμε στα θεωρητικά... Ίσως δεν είναι σκοπός ενός groupbuild να αγκαλιάσει όλη την πιθανή θεματολογία.
Στο συγκεκριμένο gb υπάρχει η λίγο ιδιαίτερη απόχρωση: κατασκευής αγγλικής, όχι κατ' ανάγκη αγγλικό! Static από που ξεκινά η ιδέα; Θα περίμενα πιο εύκολα να έλεγες RAF Jet και να έκλεινε εκεί... (και να έπιανε και phantom και να βλέπαμε και κανένα τελειωμένο, αφού ο Μιχάλης έχει το χαρακτηριστικό του να... τελειώνει και κανένα μοντέλο!!! )
Γιαννη εγω προτεινα 2 βασικα χαρακτηριστικα. 1) Κατασκευης Εγγλεζικης και ας το εχει και αλλη χωρα.
2) Και να ειναι Τζετ.
Το θεμα ειναι το εξης αν συμφωνειτε ας ξεκινησουμε ηδη εβαλα μια λιστα με αεροπλανα και οι "απαιτησεις" ειναι απλες αν ειναι να αρχισουμε με ροδες κοκκινες ,με ζαντες πρασινες κλπ την κατσαμε θα παει στον πατο.
Απλο ειναι η συμφωνουμε η οχι

Ηδη εχουμε μαζευτει οι εξης 10 νοματαιοι .....
Staticjim
Fox-3
Amen
Checkyour6
Θανος_79
Phantomakias
Alex_SSGTI
BLACK SHEEP
Felix
pinboy
Ποσοι πρεπει να ειμαστε για να παρει τη ρωτα του κυριοι διαχιρειστες ? Και βεβαια αν εχουμε το
πρασινο φως