Αποστολέας Θέμα: Revell USS Frigate 1/150  (Αναγνώστηκε 1771 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimgor

• Scale 1/144
  • *
Revell USS Frigate 1/150
« στις: Οκτωβρίου 23, 2010, 08:54:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Απ: Revell USS Frigate 1/150
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 24, 2010, 07:50:32 μμ »
Ωπ τι έχουμε εδώ;μας πέταξες ξαφνικά τις φωτό και αυτό ήταν.Για δώσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή , το βάψιμο κτλ.Πάντως το έχεις κάνει πολύ ωραίο.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dimgor

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 24, 2010, 08:21:14 μμ »
Ωπ τι έχουμε εδώ;μας πέταξες ξαφνικά τις φωτό και αυτό ήταν.Για δώσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή , το βάψιμο κτλ.Πάντως το έχεις κάνει πολύ ωραίο.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Να'σε καλα Jim και ευχαριστώ, αυτό είναι το πρώτο μου post και να σου πω την αλήθεια είμαι σχετικά αρχάριος στον πλαστικομοντελισμό (2 χρόνια) και είναι ο λόγος που "κόλλησα" να αναφέρω λεπτομέρειες για να μη φανώ "ξερόλας". Ουσιαστικά δεν πραγματοποιήθηκαν ιδιαίτερες τεχνικές πέραν κάποιων βασικών μασκαρισμάτων.Τα χρώματα είναι enamel της Revell βάση οδηγιών και το βερνίκι της Tamiya. Λείπουν αρκετά σχοινιά από τα κατάρτια αλλά φοβήθηκα μην τους χαλάσω το αλφάδιασμα και σταμάτησα. Ο χρόνος κατασκευής ήταν περίπου 18 μέρες απο 2-3 ώρες. Απλά έχω εθιστεί αρκετά στο hobby και ήθελα να δώ αν αξίζει το κόπο να συνεχίσω. Σε ευχαριστώ και πάλι και τα λέμε στο μέλλον με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 03:36:34 μμ »
Βεβαίως να επανέλθεις με λεπτομέρειες και νέες κατασκευές :mrgreen:
Αν θέλεις μπορείς να βελτιώσεις την αρματωσιά, χρησιμοποιώντας μεσσηνέζα ή αόρατη κλωστή βαμμένη με μαύρο μαρκαδόρο (αν χρειάζεται) γιατί με το νήμα δυστυχώς τα ξάρτια φαίνονται σαν "ξεμαλλιασμένα" :shock: και χαλάει πιο εύκολα η ευθυγράμμιση των ιστών και σταυρών λόγω τάσης του νήματος :?
Κατά τα άλλα έχεις μια χαρά καθαρό χέρι σε κατασκευή και βάψιμο, θα χαρούμε να βλέπουμε τις δουλειές σου ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 05:10:41 μμ »
Τι να πω... Ομορφιές άλλου τύπου!

Αποσυνδεδεμένος dimgor

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 09:07:35 μμ »
Το θέμα είναι οτι τις ατέλειες που βλέπει ένα έμπειρο μοντελιστικό μάτι τις βλέπω και εγώ και αυτό είναι καλό, απλά χρειάζεται γνώση την οποία νιώθω οτι μεγάλο μέρος της θα την αποκτήσω από εδώ. Γιάννη να είσαι σίγουρος οτι στο επόμενο μοντέλο θα ακολούθήσω τη συμβουλή σου και σ'ευχαριστώ για την "ώθηση". Ευχαριστω @Jet72

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 26, 2010, 12:44:44 πμ »
Γνώση θα βρεις μπόλικη εδώ, όσο έχεις όρεξη να διαβάζεις θέματα και τεχνικές (μη νομίζεις ότι έβγαλα καμιά καινούρια ιδέα από το μυαλό μου, στο φόρουμ κυκλοφορούν όλα) :mrgreen:
Κυρίως μην αγχώνεσαι, μια χαρά κόβει το μάτι σου, απλώς μερικές "ευκολίες - τεχνικές" κατασκευής κερδίζονται με την ανταλλαγή απόψεων... keep modelling ::salut::

Γ.
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 27, 2010, 09:10:27 μμ »
Πολύ όμορφη δουλειά ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Καλή συνέχεια με το επόμενο ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 12:55:13 πμ »

Πολύ όμορφη και καθαρή δουλειά....  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Τα πανιά θα τα βάλεις;  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dimgor

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:21:21 πμ »
Είχα δει ένα παρόμοιο μοντέλο χωρίς τα πανιά και μου άρεσε πολύ. Πολύ πιθανόν αργότερα να τα βάλω, όταν μάθω να δουλεύω τον αερογράφο μου καλύτερα σε θέματα παλαίωσης, προς το παρόν τα επόμενα μοντέλα όπως και αυτό θα κατασκευάζονται υπό μορφή "καινουργί". Σ'ευχαριστώ Νίκο και papadakis.n και καλή συνέχεια και σε σας. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος naytikomodelistas

• Γιαννης
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Τι Εδω , τι εκει , ολοι σε ενα πλανητη ζουμε.
    • Ιστοσελίδα μοντέλων μου
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 04:20:40 μμ »
εξαιρετικο μοντελο μπραβο και απο μενα  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
παντως αν θες την γνωμη μου 2χρονια δεν ειναι μικρο χρονικο διαστημα δηλαδη κατα δικια μου αποψη εισαι εμπειρος
Προσωπική ιστοσελίδα μοντέλων:
http://modelgallery.wikispaces.com/

Tags: