Καλησπέρα φίλοι μου.
Τελικά μετά το μερικό πέρας (μένει ένα πλυσιματάκι αλλά βαριέμαι...) της κατασκευής του 763, είχα ένα προφητικό όνειρο για το Mirage 2000 οπότε και είπα να το συνεχίσω.
Από τότε που άνοιξα το θέμα και καθώς ο καλός μας trelas3 μου άνοιξε τα μάτια για το λανθασμένο cockpit που έδινε η Italeri, αγόρασα το βελτιωτικό της Eduard για το εν λόγω κιτ.
Έτσι, πρώτη φορά θα ασχοληθώ με βελτιώσεις και photo Etched κομμάτια.
Καταρχάς η Italeri, άγνωστο γιατί, ενώ έχει χαράξει ΌΛΟ το αεροπλάνο την ουρά την άφησε με υπερυψωμένη λεπτομέρεια.
Πήρα λοιπόν την απόφαση να την χαράξω... ʼλλη μια πρωτιά για μένα!
Το αποτέλεσμα καλούτσικο μπορώ να πω. Σε μερικά σημεία μου έφυγε ο κόφτης αλλά τα τα επαναφέρω με στόκο.

Μετά από αυτό άρχισα να φτιάχνω το cockpit σιγά σιγά προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσω τις οδηγίες της Eduard!

Με τις συμβουλές των φίλων στο ανάλογο ποστ που ρώτησα για τα PE, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
Αλλά νομίζω τη βλακεία μου την έκανα..:

Κόλλησα το χαρτάκι με τα όργανα πίσω από το μεταλλικό κομμάτι πριν το βάψω... Δεν είναι μεγάλο το κακό καθώς νομίζω ότι το ότι δίνει η Italeri γκρι την μπροστινή κονσόλα είναι λάθος. Πείτε μου ότι είναι έτσι...
Συνεχίζω με το πετσόκομμα των διαφόρων κεραιών κτλ που θα αντικατασταθούν από τα PΕ..
Τελικά το εσωτερικό των cockpit των 2000C τι χρώμα είναι; Μαύρο ή Light Ghost Grey όπως λέει η Ιtaleri;
Γιώργος