Αποστολέας Θέμα: WIP Renault RE20 1/12 Tamiya - The End  (Αναγνώστηκε 30816 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
Απ: WIP Renault RE20 1/12 Tamiya
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 05:48:25 μμ »
Φίλε η πρόοδος είναι πολύ καλή και γρήγορη, αν συνυπολογίσεις την πολυπλοκότητα του κιτ...
Έχεις αποφασίσει ποια έκδοση θα κάνεις (για πιο συγκεκριμένο gp δηλαδή) :?:
Για παραδειγμα στο καναδικό του 1980 παρουσιάζεται με δύο μπουκαλάκια στη μύτη και όχι ένα όπως δίνει η Tamiya στο κιτ.

Προφανως θα υπάρχουν διαφορές από gp σε gp, εξωτερικές, μηχανικές και ίσως και σε σήματα...
 ::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 07:56:50 μμ »
Φίλε η πρόοδος είναι πολύ καλή και γρήγορη, αν συνυπολογίσεις την πολυπλοκότητα του κιτ...
Έχεις αποφασίσει ποια έκδοση θα κάνεις (για πιο συγκεκριμένο gp δηλαδή) :?:
Για παραδειγμα στο καναδικό του 1980 παρουσιάζεται με δύο μπουκαλάκια στη μύτη και όχι ένα όπως δίνει η Tamiya στο κιτ.
Προφανως θα υπάρχουν διαφορές από gp σε gp, εξωτερικές, μηχανικές και ίσως και σε σήματα...

Για καλή είναι πολύ πρόωρο να μιλάμε, για γρήγορη άστα να πάνε, αργή σαν τον θάνατο :!: Πολύ καλώδιο και σωληνάκι προστίθεται φίλτατε. Και οι καλωδιώσεις είναι χύμα στο κύμα στο πρωτότυπο. Ευτυχώς ήλθε η παραγγελία από Βέλγιο με τις προσθήκες και τα χρώματα (15 μέρες κολλημένη στα χιόνια :!:). Έγινε προμήθεια Klarlack gloss varnish για δοκιμή, προπάντων στις χαλκομανίες της Tamiya, και αναμένεται Future από Αγγλία με την ευγενική φροντίδα του Γιάννη.
Λοιπόν θα γίνει το μονοθέσιο του R. Arnoux με τον αριθμό 16, νικητή του GP Νοτίου Αφρικής. Από το Μονακό και μετά παρουσιάστηκε και μια έκδοση RE22B, μπαλαντέρ κυρίως για τον Jabouille, όπου δοκιμάζονταν διάφορες λύσεις πριν προχωρήσουν στην RE23. Κύριες διαφορές η ενίσχυση της ανάρτησης, των φρένων (εξ' ου και η φωτό σου), η αλλαγή της θέσης των μπεκ ψεκασμού, νεα ηλεκτρικά και μπροστινή αεροτομή ή και καθόλου αεροτομή :!: Στα σήματα υπάρχουν διαφορές στο TISSOT και εξαφανίζεται το FERODO.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 12:54:40 πμ »
Καλησπέρα και από μένα, και χρόνια πολλά!!!

Ένα μεγάλο μπράβο για το θέμα που διάλεξες. Θα είναι ένα κόσμημα στη βιτρίνα σου. Καλή συνέχεια  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 08:43:50 πμ »
Καλησπέρα και από μένα, και χρόνια πολλά!!!

Ένα μεγάλο μπράβο για το θέμα που διάλεξες. Θα είναι ένα κόσμημα στη βιτρίνα σου. Καλή συνέχεια  ::salut::

::thanks_smilie::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 09, 2011, 08:46:19 μμ »
Σταυρο πολυ ωραια δουλεια μεχρι ωρας! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μπορει να μην προλαβαινω να γραψω αλλα σε παρακολουθω! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 02:47:49 μμ »
Καλησπέρα σε όλους
Η συνέχεια του WIP έχει στο μενού τα εξής:
Το κάτω μέρος του σασί (το εύκολο!), μετά το αστάρωμα βάφτηκε με Aluminium 56 της Humbrol, Yellow TS-16 της Tamiya και TS-29 Semi Gloss Black της Tamiya. όλα απροβλημάτιστα. Οι βάσεις στερέωσης των ψυγείων νερού επίσης με Aluminium 56 της Humbrol και τα πεντάλ με Gloss Aluminium TS-17 της Tamiya. Συναρμολογήθηκε η μετώπη του σασί και το δοχείο καθώς και τα σωληνάκια των φρένων ...απέκτησαν υγρό, το δε κουτί διακόπτη-ασφαλειών των φρένων απέκτησαν στίκερ κατασκευαστή και συνδεσμολογία.

Το σύστημα διεύθυνσης κούμπωσε άψογα στο σασί και τα πεντάλ (με την ανάλογη καλούμπα καλωδίων το καθένα) επίσης. Έπεσε CA βέβαια για σταθεροποίηση.

Επίσης βιδώθηκαν τα πάνω ψαλίδια στα αμορτισέρ-ελατήρια και οι βάσεις των ψυγείων στο σασί.. Το σύνολο βιδώθηκε με 2 βίδες το καθένα στο σύστημα διεύθυνσης άψογα.

Κολλήθηκε κατόπιν η μετώπη του σασί και η μεγάλη δουλειά του κάτω σασί έλαβε τέλος.

Καποιος ζήτησε μια φωτό της RE20 συγκριτικά με κάτι γνωστό. Ιδού το καπάκι κινητήρα-κόκπιτ δίπλα σε μια C9. Χορταστικό κιτ οφείλω να πω η Ρενώ!!!!

Συνέχεια έχει το πάνω μέρος του σασί που σχεδόν έχει τελειώσει χρωματικά και που απαιτεί γαϊδουρινή υπομονή ως προς το πόσα μασκαρίσματα απαιτεί για τα διαφορετικά βαψίματα που χρειάζεται. Στο επόμενο post!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Με συνφορομιτικούς χαιρετισμούς

Σταύρος

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 05:18:04 μμ »
Σταύρο καλησπέρα

Πρώτα μας αφήνεις στην πείνα για λίγο καιρό και μετά μας τα σερβίρεις σε μεγάλες και χορταστικές μερίδες για να έχουμε να χαζεύουμε!!
Λοιπόν, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι στις επόμενες φώτο που θα ανέβαζες θα τις χτένιζα για να βρω κάποιο ψεγάδι.Και τελικά βρήκα!!!!!
Στην τελευταία φώτο (αυτήν με την C9) αριστερά εκεί που τελειώνει το χαρτί, το τραπέζι έχει μια ασπρίλα!!!!! Ιδού και τα πειστήρια:

::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Περιμένω με αγωνία τα δύσκολα και ειδικά τον κινητήρα που γνωρίζω πως είναι το αγαπημένο σου.
Για τη δουλειά σου δεν έχω να πω τίποτα.Σε τόσο μεγάλη κλίμακα όπου τα λάθη βγάζουν μάτια εδώ λάμπουν δια της απουσίας τους. ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Όσο για την υπομονή που λες ότι χρειάζεται δε σε φοβάμαι καθόλου.
Νομίζω οτι μετά την τελευταία φώτο που ανέβασες το κίνημα του εθελοντισμού θα μειωθεί!!!! :lol: :lol: 8) 8) ::glossa:: ::glossa::(αστειεύομαι Απόστολε)

Και τώρα απορίες:

Το υγρό των φρένων ποιας εταιρίας είναι γιατί θέλω να βάλω στο ΙΧ μου!!! :lol: :lol: :lol: :lol: (είναι η ώρα τώρα που με πιάνει να χιουμορίζω!!) Βασικά ήθελα να ρωτήσω με τι χρώμα πέρασες το δοχείο του υγρού φρένων? (Παρεμπιπτόντως η ιδέα σου είναι super).

Παρατηρώ ότι χρησιμοποιείς κάποια χρώματα της ΤΑΜΙΥΑ που υπάρχουν και αντίστοιχα σε HUMBROL. Ένα μικρό παράδειγμα το TS-29 Semi Gloss Black της Tamiya το οποίο εγώ το αντίστοιχο της HUMBROL το έχω βρει εξαιρετικό. Ποιες είναι οι διαφορές τους στο ίδιο χρώμα και γενικά ποιες είναι οι διαφορές των δύο εταιριών?Μιλάω γενικά για στρώσιμο, στέγνωμα φινίρισμα, αντοχή και τελικό αποτέλεσμα. Για να μαθαίνουμε και οι νεώτεροι στα σπρέι.

περιμένω την συνέχεια

Καλό απόγευμα
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 05:50:07 μμ »
Πολυ καλο :D :D
Αναμενουμε τη συνεχεια ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 06:45:49 μμ »
Στην τελευταία φώτο (αυτήν με την C9) αριστερά εκεί που τελειώνει το χαρτί, το τραπέζι έχει μια ασπρίλα!!!!! Ιδού και τα πειστήρια:
Το λάθος θα διορθωθεί πάραυτα
Νομίζω οτι μετά την τελευταία φώτο που ανέβασες το κίνημα του εθελοντισμού θα μειωθεί!!!! :lol: :lol: 8) 8) ::glossa:: ::glossa::(αστειεύομαι Απόστολε)
Ό,τι είναι γραμμένο δεν σβήνει.
Βασικά ήθελα να ρωτήσω με τι χρώμα πέρασες το δοχείο του υγρού φρένων? (Παρεμπιπτόντως η ιδέα σου είναι super)
Το πλαστικό του δοχείου ήταν γκρι. Ασταρώθηκε και βάφτηκε Racing White TS-7. Κατόπιν περάστηκε με το Orange του Weathering set D της Ταμίγια
Παρατηρώ ότι χρησιμοποιείς κάποια χρώματα της ΤΑΜΙΥΑ που υπάρχουν και αντίστοιχα σε HUMBROL. Ένα μικρό παράδειγμα το TS-29 Semi Gloss Black της Tamiya το οποίο εγώ το αντίστοιχο της HUMBROL το έχω βρει εξαιρετικό. Ποιες είναι οι διαφορές τους στο ίδιο χρώμα και γενικά ποιες είναι οι διαφορές των δύο εταιριών?Μιλάω γενικά για στρώσιμο, στέγνωμα φινίρισμα, αντοχή και τελικό αποτέλεσμα. Για να μαθαίνουμε και οι νεώτεροι στα σπρέι.
Είναι δύσκολη ερώτηση. Η εντύπωση που αφήνει η Humbrol είναι πιο ματ από αυτήν της Ταμίγια. Αντίστροφα το σπρέυ του Ιάπωνα είναι πιο δυσκολοδούλευτο. Στο τελείως ματ ο ʼγγλος είναι κορυφαίος και ανθεκτικότατος στις ζημιές, ο Ιάπωνας δεν είναι τελείως ματ και θέλουν προσοχή τα βαμμένα.

Σταύρος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 08:44:25 μμ »
Επιτέλους η φωτογραφία που περίμενα!

Αυτό το καπάκι είναι δικό μου. Όποιος το ακουμπήσει...  ::M16::

Πολύ ωραία δουλειά Σταύρο! Ότι άλλο και να πω θα είναι περιττό.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 09:05:56 μμ »

Μην ανησυχείς Απόστολε. Το έχω τυλίξει, έγραψα Απόστολος επάνω και το έκρυψα να μην το βρει άλλος εθελοντής. :!: :!:
Σε δυο μήνες θα ξανασυζητήσουμε γι' αυτό. Στο μεταξύ σκέψου πως θα βαφτεί το άσπρο και το κίτρινο όταν τα χωρίζει μεταξύ τους μια λεπτή γραμμή πάχους 0,5 του χιλιοστού :roll:

Πολύ ωραία δουλειά Σταύρο! Ότι άλλο και να πω θα είναι περιττό.  ::salut::
::thanks_smilie::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 09:13:47 μμ »

Μην ανησυχείς Απόστολε. Το έχω τυλίξει, έγραψα Απόστολος επάνω και το έκρυψα να μην το βρει άλλος εθελοντής. :!: :!:
Σε δυο μήνες θα ξανασυζητήσουμε γι' αυτό. Στο μεταξύ σκέψου πως θα βαφτεί το άσπρο και το κίτρινο όταν τα χωρίζει μεταξύ τους μια λεπτή γραμμή πάχους 0,5 του χιλιοστού :roll:

Έχω μία πρώτη σκέψη. Παλαιά η Gunze έβγαζε πολύ ψιλές αυτοκόλλητες ταινίες σε αποχρώσεις χρωμίου, και μαύρου. Θα μπορούσε να μασκαριστεί με την ταινία της Cunze, και να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 19, 2011, 09:49:45 μμ »
Αφου έφτιαξές το υγρό στο δοχείο των φρένων, είμαι (σχεδόν) ικανοποιημένος, οποτε δεν θα στο ξεψειρίσω αυτη τη φορά...
Αν κι εγω ήθελα να σκρατσάρεις το δοχείο από διαφανές πλαστικό και να βάλεις μέσα πραγματικό υγρό, αλλα τελικά δεν μου πέρασε...
Σοβάρα τώρα η δουλειά είναι άψογη και καθαρότατη... Συγχαρητήρια...
Το κιτρινάκι το γυάλισες?
Καλη συνέχεια φιλε μου...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 09:19:36 πμ »

ʼμα είναι να βγαίνουν όπλα τότε σας το χαρίζω. Εγώ θα γυαλίσω τις ζάντες. 8) 8)

Έχω μία πρώτη σκέψη. Παλαιά η Gunze έβγαζε πολύ ψιλές αυτοκόλλητες ταινίες σε αποχρώσεις χρωμίου, και μαύρου. Θα μπορούσε να μασκαριστεί με την ταινία της Cunze, και να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

'Έχω δει αυτές τις ταινίες στο γνωστό κατάστημα της Αργυρούπολης.Απλά δε θυμάμαι αν είναι gunze.

Αφου έφτιαξές το υγρό στο δοχείο των φρένων, είμαι (σχεδόν) ικανοποιημένος, οποτε δεν θα στο ξεψειρίσω αυτη τη φορά...
Αν κι εγω ήθελα να σκρατσάρεις το δοχείο από διαφανές πλαστικό και να βάλεις μέσα πραγματικό υγρό, αλλα τελικά δεν μου πέρασε...

Φίλε Γιώργο σύμφωνα με δικές σου δηλώσεις έχεις τη RENAULT και εσύ στο στοκ. Θα χαρούμε όλοι πάρα πολύ να σε δούμε να σκρατσάρεις το δοχείο των υγρών των φρένων  από διάφανο πλαστικό όταν θα ξεκινήσεις το κιτ (μπας και ξεκολλήσεις και λίγο από τα κόκκινα!!) και εγώ θα σου κάνω δώρο υγρό φρένων από πραγματική φόρμουλα 1!!!!!!

καλημέρα σε όλους
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 09:47:40 πμ »
Έχει πέσει αυτή η ιδέα στη συζήτηση με τον Γιώργο αλλά η ταινία δεν μπορεί να ακολουθήσει την ...φουρκέτα της χαλκομανίας πάνω ακριβώς από τον κινητήρα.
Υπάρχει μια λύση αλά θα την συζητήσουμε κατ' ιδίαν για να έχω τη γνώμη σου.

Δηλαδή φθηνά τη γλύτωσα. Οχι τίποτε άλλο αλλά κάθε φορά που ποστάρω αισθάνομαι το μάτι του ...Σάουρον να με κοιτάζει.
Γυαλίσματα στο τέλος, τώρα και αργότερα το κίτρινο θα κακοπεράσει αφού, μετά την τοποθέτηση των ψυγείων, θα είναι από τα λίγα σημεία που μπορείς να πιάσεις το κάτω σασί. Απλά θα το προστατέψω από αβαρίες με masking tape.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 20, 2011, 08:46:35 μμ »
Σταυρο πολυ καλη δουλεια με τη Γαλλιδουλα!
Καλη συνεχεια! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 29, 2011, 08:56:40 μμ »
Καλησπέρα σε όλους

Συνεχίζω με το πάνω μέρος του σασί.
Είχα γράψει τι υπομονή χρειάζεται σε μασκάρισμα για να βαφτεί αξιοπρεπώς αυτό το κομμάτι

Έχουμε και λέμε 1. Silver Leaf TS30, 2. Black TS24, 3. Gloss Aluminium TS17, 4. Semi Gloss Black TS29, 5. Metallic Gray MS5, 6. Yellow TS16. Δηλαδή 6 μασκαρίσματα σε 1 κομμάτι.

Στη συνέχεια, τα πλαϊνά εσωτερικά σημεία του κόκπιτ επενδύθηκαν με Carbon Fiber Twill Weave της Scale Motorsport σύμφωνα με φωτογραφίες αναφοράς. Ήταν από τις πρώτες παρουσίες του Carbon Fiber  στην F1, μαζί με τη McLaren.

Σειρά είχε η τοποθέτηση της ντίζας γκαζιού η οποία από το πεντάλ διατρέχει κατά μήκος το σασί, από το δεξί γόνατο του οδηγού κατόπιν γύρω από τον μοχλό ταχυτήτων καταλήγει σε αγκίστρωση πάνω από τον δεξί ώμο του όπου συνεχίζει σαν γυμνό συρματόσχοινο μέχρι τον κινητήρα.

Αυτό έγινε με πολύ ψιλό σύρμα (αριστερό καρούλι) τυλιγμένο γύρω από την ντίζα, που στη συνέχεια περάστηκε σε κάθε μια από τις 5 τρύπες που είχα ανοίξει κατά την προετοιμασία του σασί, στρίφτηκε από κάτω και δίπλωσε σε τυφλό σημείο, κατέληξε δε στην υποδοχή που είχε κολληθεί σε προηγούμενη φάση στο άκρο του ρεζερβουάρ.

Στην αριστερή πλευρά του ρεζερβουάρ θα τοποθετηθεί τρίκλωνο καλώδιο που θα στερεωθεί με πιο χοντρό σύρμα (δεξί καρούλι) και θα αναπαριστά την τροφοδοσία του εγκεφάλου.

Στην κορυφή τέλος του ρεζερβουάρ θα τοποθετηθεί ο εγκέφαλος, ο πολλαπλασιαστής, η χοάνη πλήρωσης, ο διακόπτης παροχής και η βαλβίδα εξαέρωσης, και στο πλάι του κόκπιτ ο μοχλός ταχυτήτων.

Σας κούρασα? Και να σκεφτείτε ότι ...τα χειρότερα έπονται.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #42 στις: Ιανουαρίου 30, 2011, 09:49:23 πμ »
Σταύρο καλημέρα

Όπως πάντα πολύ καλή και καθαρή δουλειά και πάρα πολύ όμορφη η παρουσίαση που μας κάνεις. Το κάνεις και φαίνεται πολύ εύκολο ενώ στην πραγματικότητα σίγουρα δεν είναι τόσο απλό.
Τα δύο καρούλια με το σύρμα τι υλικό είναι και από που τα προμηθεύτηκες?

Στη συνέχεια, τα πλαϊνά εσωτερικά σημεία του κόκπιτ επενδύθηκαν με Carbon Fiber Twill Weave της Scale Motorsport σύμφωνα με φωτογραφίες αναφοράς. Ήταν από τις πρώτες παρουσίες του Carbon Fiber  στην F1, μαζί με τη McLaren.

Να τα βλέπουν αυτά μερικοί!! :lol: :lol: :lol: :lol: ::glossa:: ::glossa::

Καλή συνέχεια Σταύρο

Καλημέρα σε όλους

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #43 στις: Ιανουαρίου 30, 2011, 10:59:33 πμ »
Σταύρο καλημέρα κι από μένα...
Η δουλειά τέλεια... και ο διαχωρισμός των χρωμάτων απο άλλο πλανήτη.
Επίσης για να σου πω την αλήθεια δεν σου είχα και πολυ εμπιστοσύνη με το κάρμπον  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: αλλα με διέψευσες...
Σημ.: Η εμπιστοσύνη δεν πηγαίνει στο αν θα τα κατάφερνες η όχι, φυσικά,  αλλα στην απόφαση να το χρησιμοποιήσεις... Για την ακρίβεια, όταν σου είχα πει οτι έκει εχει κάρμπον το εργαλείο, δεν περιμενα να κάτσεις και να βάλεις decals. Χαίρομαι που το έκανες γιατι είναι που όμορφο...
Καλη συνέχεια και καλή δύναμη μέχρι το τέλος...

Να τα βλέπουν αυτά μερικοί!! :lol: :lol: :lol: :lol: ::glossa:: ::glossa::
Για πιον κτυπά η καμπάνα  :!: :wink:
Εμείς φίλε μου τότε είχαμε Βιλνεβ... Τια να τις κάνουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις. Καθάριζε απο μόνος του, ο Καναδός  :!:
Καλημέρα!

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #44 στις: Ιανουαρίου 30, 2011, 11:09:13 πμ »
Τα δύο καρούλια με το σύρμα τι υλικό είναι και από που τα προμηθεύτηκες?
Το αριστερό καρούλι είναι από μαγαζί που φτιάχνει ...κολιέ κατά παραγγελία στο Μοναστηράκι :!: :lol:
Το δεξί είναι από μαγαζί που κάνει συνθέσεις με ...ψεύτικα λουλούδια :!: :lol:
Σε κάλυψα :?:

Εμείς φίλε μου τότε είχαμε Βιλνεβ... Τια να τις κάνουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις. Καθάριζε απο μόνος του, ο Καναδός  :!:
Καλημέρα!
Κατάλαβες Γιάννη :?:
Μόλις χάθηκε άδοξα ο Καναδός τρέχανε να προλάβουν τις εξελίξεις :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 30, 2011, 11:15:58 πμ »
Και επειδη είσαι καλό παιδί,
και επειδή γύρισες απο τα ξένα και το χιούμορ σου έγινε Γέλβικο :!:
Πάρε και μια φώτο να έχεις να παιδεύεσαι :

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 30, 2011, 11:48:57 πμ »
Σε κάλυψα :?:
Πλήρως!! Σε ευχαριστώ.

Αυτό είναι!!Πλήρης αυτογνωσία της ανίατης κατάστασης!!!

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 30, 2011, 12:10:58 μμ »
Τα σχολια νομιζω ειναι περιττα :D :D
Αψογη δουλεια ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 30, 2011, 04:38:46 μμ »
Αψογος!!! Καλη συνεχεια και...κουραγιο! ::salut::

Spoiler (hover to show)
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 31, 2011, 07:20:22 πμ »
Spoiler (hover to show)
Η gurneyflap είναι ευαγγέλιο Γιάννη, από τις πρώτες αναφορές μου για τη Ρενώ :!:
Ευχαριστώ πάντως

Tags: