0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιος χρησιμοποιεί dry transfer της hobbydecal... Πολύ με αρέσει, πολύ με αρέσει..
Εξαιρετικό θα έλεγα!!Πολύ καλο... αν και δεν έχω αρκετές γνώσεις για να κρίνω αλλά φαίνεται πολύ όμορφο!!
ʼτιμο Phantom, είσαι που είσαι πόρωση, όταν έχεις τέτοια decals, τέτοιο μέγεθος και τέτοιο... μάστορα ( εννοώ: μάστορα με ... "τέτοια" ! ) γίνεσαι απίθανο!Λευτέρη μπόμπα!
Επιτέλους! Καταπληκτική πρόοδος εργασιών, αναμένω με αγωνία και θαυμασμό το τελείωμα!
Απλα τρομερό.......ο Λευτερης Ξαναχτυπα με το ποστ του και μας αφήνει με το στόμα ανοικτό σαν χανοι να κοιτάμε..... τι θα γινει λευτερη ..θα φτιάξεις και τιποτα ασχημο.....;;;;;;;;; ( εννοω το Α-6 το περιμενω πως και πως να το δω να το φτιαχνεις- υπομονη)υπεροχη εργασία φίλε μου.... μπραβο σου...
Ο κυριος Λευετρης μας ,λεει δεν προλαβαινει τρεχει κανει ρανει και το παει αργα το φαντομι.Ευτυχως γιατι αν το πηγαινε γρηγορα τι θα καναμαν εμεις ε;Θα πλουτιζαμε τους οφταλμιατροι; Α ρε Λεφ τα σπαει το εργαλειο(ξερω το εχω ξαναπει αλλα εδω τα κανει θρυψαλα....ειναι και φαντομι )Αντε τελειωνε το αλλα που σαι! Πριν ποσταρεις αλλη φορα ειδοποια.Ριξε ενα προειδοποιητικο ποστ οτι σκαιε μπομπα να φυλαγομαστε.Αντε παλικαρι μου και ειμαστε και σε δυσκολη ηλικια!!!!Καλα τελειωματα!
κορυφαίος Λευτέρη!!!!
Αφου δεν θελουν να το βγαλουν οι σκιστομακακες της τρουμπετας το ρημαδι!!!!!!
Τέλος πάντων καλό είναι.
Καταπληκτικό update Master ''L'' μετά από καιρό Χαζεύω τη δουλειά σου με τις ώρες Καλή συνέχεια και οι ερωτήσεις από κοντά Spoiler (hover to show)edit :Φτιάξε τις φωτό σου σε οριζόντια στοίχιση Δάσκαλε
Παράθεση από: Symeon στις Μαΐου 28, 2011, 11:37:25 μμΤέλος πάντων καλό είναι. Εντάξει, βλέπετε...ΥΓΛευτέρη, κορυφαίοι οι TER!
Πολυ φθορα ρε παιδι ουτε Ελληνικο να τανε Ωραιος ο ΛΕΦ αντε καλα τελειωματα
Πολύ ωραία δουλειά Λευτέρη!Οι εσωτερικοί φορείς οπλισμού που έχεις βάλει, μπαίνουν σε F-4E, τα F-4J είχαν αυτούς (LAU-17):
Παρα πολυ ομορφο Λευτερη!
Μπραβο Λευτερη .Το εχεις φτιαξει πολυ ομορφοΜου αρεσουν οι διαροοες απο κατω.
Και εμένα μου αρέσουν οι διαρροές απο κάτω, απο πάνω απο τα πλάγια... . Ωραίο Λευτέρη, πολύ ωραίο!!! Δώσε όμως πράγμα στον λαό, κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο...
Χ Α Λ Ι Α-Ειδικα οι κιμωλιες απορω πως τις σκεφτηκες,την αλλη βδομαδα ερχομαι,αει θα χαζεψω παλι μολις το δω.
Κούκλα είναι Λευτέρη!Μα καλά δεν έγραψες ημερομηνίες με κιμωλία στον κινητήρα? Ντροπή σου! Α και το συγκεκριμενο προσωπικά θα το γούσταρα με centerline δεξαμενή μόνο...
Απιθανο αποτελεσμα.Περιμενω να δω το πτηνο τελειωμενο.Καλη συνεχεια. Κωστας
Φοβερό.Μπράβο και συνέχεια
Φανταστική δουλειά για ακόμη μια φορά - μπράβο ρε Λευτέρη
Μπραβο Λευτερη!!!Φοβερη δουλεια!!!