0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βασίλη, ειδικά με τα κατάρτια η ομορφιά του είναι ακόμη πιο άμεση !!ΣτέργιοςΥΓ: Κάποια συμβουλή για αγορά/ απόκτηση φωτιστικού με μεγεθυντικό φακό; Είναι στις άμεσες προτεραιότητες μου και θέλω να ξέρω σχετικά για διοπτρίες, βαθμούς μεγέθυνσης κλπΕυχαριστώ.
Πραγματικά άψογο φινίρισμα φίλε Βασίλη....μεράκι και ικανότητα στα φόρτε τους.
Παράθεση από: c.nemo στις Ιανουαρίου 27, 2011, 01:54:38 μμΠραγματικά άψογο φινίρισμα φίλε Βασίλη....μεράκι και ικανότητα στα φόρτε τους. Ευχαριστώ Captain τις άγκυρες δεν κατάφερα να τις βγάλω, βλέπεις η κόλληση είναι ισχυρή και στην δεξιά μεριά της πλώρης (όπως κοιτάμε το καράβι από πίσω) μου έφυγε λίγο το μαχαιράκι και έξυσα το χρώμα, τίποτε σπουδαίο με ένα πινελάκι θα γίνει πάλι καινούργιο.Για τις άγκυρες θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά και σε ευχαριστώ και πάλι για την παρατήρησή σου
Βασίλη εσύ κρατάς το καρπούζι, εσύ και το μαχαίρι. Η άποψή μου είναι οτι καλά έκανες πάντως. Να επιβραβεύουμε τους βοηθούς εννοώ αλλά και τους φίλους. Η δουλειά που έχεις κάνει το έχω ξαναπεί είναι πολύ καλή και η απόδοση των χρωμάτων ακόμη καλύτερη. Το να το κάνεις ρεαλιστικότερο το σκαρί, δουλεμένο, ταλαιπωρημένο από τη θάλασσα και το καιρό είναι μία δουλειά που απαιτεί σίγουρα γνώσεις αλλά και χρόνο. Το θαυμάζω σε όσες δουλειές έχω δεί. Μία παρατήρηση που δεν έχει να κάνει με την απόδοση του μοντέλου από εσένα, αλλά με το ίδιο το κίτ:Τίθεται θέμα ανθρώπινης ασφάλειας με αυτά τα περιμετρικά κάγκελα του σκάφους, όπου παρουσιάζουν μεγάλα κενά... νομίζω. Μπορεί βεβαίως να με εξαπατά η φωτογραφία. Στην παρακάτω φωτό, τεκμηριώνω την ανησυχία μου!
Κούκλα είναι Πολλά μπράβο Βασίλη...
Έχει δίκιο, ήμουν πολύ γενικός.Εννοώ τη συγκράτηση με ΚΑ των κόμπων που ανάφερες.....