Αποστολέας Θέμα: Η πρωτη μου φιγουρα...  (Αναγνώστηκε 1430 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος akatos

• Scale 1/144
  • *
Η πρωτη μου φιγουρα...
« στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 10:09:53 μμ »

Αυτες ειναι οι πρωτες φιγουρες που εκανα.Ξερω δεν ειναι και πολυ καλες.τελικα τα χρωνατα σμαλτου δεν μου αρεσαν και πολυ και βλεπω να παραγγελνω ακρ της vallejo.τα προσωπα ακομα δεν τα ξεκινησα τα φοβαμαι μαλλον....

Αποσυνδεδεμένος akatos

• Scale 1/144
  • *
Απ: Η πρωτη μου φιγουρα...
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 10:12:35 μμ »
Δεν εκανα τπτ απο σκειασεις διαβαζω και μαθαινω...στην πορεια

Αποσυνδεδεμένος lewton

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Πειραιας - Κορυδαλλος
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 08:47:29 μμ »

Αυτες ειναι οι πρωτες φιγουρες που εκανα.Ξερω δεν ειναι και πολυ καλες.τελικα τα χρωνατα σμαλτου δεν μου αρεσαν και πολυ και βλεπω να παραγγελνω ακρ της vallejo.τα προσωπα ακομα δεν τα ξεκινησα τα φοβαμαι μαλλον....

Μην τα φοβασαι καθολου  :mrgreen: Ετσι κι αλλιως οι πρωτες σου φιγουρες ειναι δες το καθαρα σαν εξασκηση και πειραματισου ελευθερα ::painting::. Παιξε λιγακι με τις σκιες και τα φωτισματα. Απλα πραγματα, σκουρινε το βασικο με μαυρο η καφε και περασε τις πτυχωσεις. Στην συνεχεια ''ανοιξε'' το με λιγο ασπρο η καποιο πιο ανοιχτο χρωμα και περασε τις επιφανειες που θελεις να φωτισεις. επισης προσπαθησε να αναμιγνυεις τα χρωματα... μην βαφεις κατευθειαν απο το μπουκαλι. Καλο το διαβασμα αλλα αν δεν "καταστρεψεις" καμια δεκαρια φιγουρες δεν μαθαινεις..... :mrgreen:

Καλη συνεχεια  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος akatos

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 01:34:27 πμ »
Εχεις απολυτο δικιο,ευχαριστω πολυ.Θα προσπαθησω βλεποντας και κανοντας

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Καραγιάννης Χρήστος
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κόρινθος - Σέρρες Ξεχασμένος στον νότο γεννημένος αλλού
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 02:55:37 μμ »
συνιστώ vallejo φίλε για φιγούρες... δουλεύονται πανεύκολα (αραίωση με νερό) και στεγνώνουν στο πι και φί

Αποσυνδεδεμένος akatos

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 04:23:18 μμ »
ειμαι απο λαρισα και δεν υπαρχουν εδω....σε δυο βδομαδες ομως ερχομαι αθηνα και θα παω στο καταστημα στην ιπποκρατους.Σε παρακαλω μια και το εθιξες πες μου σε παρακαλω για αρχη πια χρωματα της vallejo να προμηθευτω.επειδη δεν κατεβαινω συχνα αθηνα ποσα περριπου χρειαζομαι για αρχη?ποσο περιπου κοστιζουν??

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Καραγιάννης Χρήστος
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κόρινθος - Σέρρες Ξεχασμένος στον νότο γεννημένος αλλού
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 11, 2010, 01:46:37 μμ »
δεν ξερω αν σε προλαβα...μαλλον οχι!

αυτο θα το δεις μονος σου. κατεβα, μελετησε τα χρωματα (εχει τεραστια ποικιλία) και παρε αρκετα. εγω την πρωτη φορα πηρα καμια 10ρια και αργοτερα αλλα τοσα βλέπωντας και κανοντας συμφωνα με τις αναγκες μου.

Tags: