Συνέχεια με τη κατασκευή με του οπλισμού

Παραθέτω το κολλάζ μου και εξηγώ:

Βάση της βιβλιογραφίας, σαν οπλισμό του πύργου στο πόλεμο του Βιετνάμ, υπήρχε ένα Minigun και ένας εκτοξευτής χειροβομβίδων στον πύργο Μ28, ο οποίος αντικατέστησε τον μονό πύργο που φόραγε αρχικά. Το minigun και ο εκτοξευτης, μπορούσαν να αλλάξουν και θέση (Δεξια - Αριστερά) αλλά και να υπάρχουν 2 minigun ή 2 εκτοεξυτές χειροβομβίδων. Κατα τη διάρκεια της κατασκευής αποφάσισα να κόψω με νυστέρι τον πλαστικό εκτοξευτή και να τοποθετήσω στη θέση του ένα κομμάτι απο βελόνα σύριγγας, ώστε να φαίνεται πιο ρεαλιστικό. Έτσι έφτασα στο αποτέλεσμα της φωτό 1.
Μετά όμως δε μου άρεσε το minigun που φαινόταν ένα μονοκόμματο κομμάτι πλαστικού χωρίς λεπτομέρεια, προσπάθησα να το αναπαραστήσω υπο κλίμακα αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι τα ξήλωσα το κομμάτι βελόνας συριγγας που είχα βάλει, έκοψα με νυστέρι το Minigun και τη βάση του (φωτό 4), γύρισα το πύργο 180 μοίρες, άνοιξα άλλες τρύπες (φωτό 2 & 3), έκλεισα με στόκο τις παλιές (φωτό 5) και τοποθέτησα 2 εκτοξευτές χειροβομβίδων (φωτό 6). Οι αρχικές ασπρόμαυρες φωτό είναι απο τη βιβλιογραφία Walk Around #29 της Squardon
Τώρα βέβαια το Minigun ήταν και για λίγη αυτοπροστασία και μου φαίνεται λίγο κουφό να έχει 2 εκτοξευτες χειροβομβίδων χωρίς καθόλου Minigun αλλά τελος πάντων......μοντελιστική αδεία

Συνέχισα με τον υπόλοιπο οπλισμό. Το κίτ έδινε στους φορείς των φτερών 2 x XM-157 και 2 x XM-200 (Φωτο απο βιβλιογραφία Walk Around #29 της Squardon). Τρίψε τρίψε όμως για να εξαφανιστούν οι ενώσεις ο ένας XM-157 έγινε οβάλ

, έτσι πάλι βάση της βιβλιογραφίας έφτιαξα και ένα XM-158 για να αντικαταστίσω τον οβάλ XM-157. Μάζεψα βελόνες απο σύριγγες, τις έκοψα στις κατάλληλες διαστάσεις (φωτό 7), τις ένωσα σε διαταξη 2-3-2 με κυανοακρυλική, τις τρόχισα όλες μαζί να είναι ομοιόμορφες και μετά εφτιαξα τους 2 δακτύλιους με κομμάτι ταινίας Tamiya και τη βαση του φορέα με αλουμινόφυλλο απο κουτάκι Nescafe. Όλο το σύνολο (πάνω και κάτω όψη) φαίνεται στις τελευταίες φωτό.
Εχθές έκανε ένα μπανάκι και σήμερα θα μασκάρω το κοκπιτ και θα ψεκασω το αστάρι.
Σας χαιρετώ όλους!!!!