0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τα WRC τι φορτηγακι θα μπορουσα να φτιαξω? Γιατι θελω να φτιαξω διοραμα με τεντα, μηχανικους κλπ.
ΥΓ: Λετε να παρω νταλικα???
Εγω παλι εχω μια διαφορετικη προταση.Ξεχνα τα τρειλερ και τα WRC.Το Volkswagen Type 2 υπηρξε μεσο μετακινησης και ταυτοχρονα συμβολο μιας ολοκληρης γενιας.Μιλαω βεβαια για τους hippies που αγαπησαν και χρησιμοποιησαν με καθε τροπο το εν λογω βανακι,αφου πρωτα το εκαναν καμβα ζωγραφιζοντας το με λουλουδια,σηματα της ειρηνης,ψυχεδελικα σχεδια και οτι αλλο βαζει ο νους του ανθρωπου.Χωρις περιορισμους λοιπον σε χρωματα ή σχεδια το Type 2 μπορει να γινει ενας υπεροχος φορος τιμης σ'εκεινη τη γενια που το μονο που ζητουσε ηταν ειρηνη και αγαπη για ολο τον κοσμο.Βεβαια το τι απεγινε η ιδεολογια τους οταν μεγαλωσαν ειναι μια αλλη λυπητερη ιστορια...Καλη συνεχεια.
Στο WRC οι μεγαλες εργοστασιακες ομαδες τα αυτοκινητα τα μεταφερουν με φορτηγα και νταλικες.Τρειλερ δεν θα δεις πουθενα.Το πιο σωστο ειναι η νταλικα αλλα ειναι αρκετα ακριβη.Μπορεις να βαλεις το πενταρακι αφου εχεις.Μια χαρα θα ειναι.
Παράθεση από: Chris_SD στις Νοεμβρίου 09, 2010, 12:59:49 μμΓια τα WRC τι φορτηγακι θα μπορουσα να φτιαξω? Γιατι θελω να φτιαξω διοραμα με τεντα, μηχανικους κλπ.Για κάνε μιά έρευνα στο google να παρεις ιδέες.... Για σύγχρονο φορτηγάκι στην 1/24 μονο μεταλλικό μπορείς να βρείςΠ.Χ. http://www.rallygrafix.com/images/gallery/Subaru_Rally_Support_Program_05_big.jpgΠαράθεσηΥΓ: Λετε να παρω νταλικα???Σωστή μεν λύση, αλλά ακριβή τιμή κτήσης και οδηγεί σε ακόμα πιό ακριβό διόραμα.
Καλή αρχή... και καλή τύχη στη συνέχεια... Μια ιδέα για χρήση φορτηγού στο WRC είναι η ακόλουθη (από ένα Τούρκο μοντελιστη από τους καλύτερους στον κόσμο, τουλαχιστον σε WRC θέματα)http://www.automotiveforums.com/vbulletin/showthread.php?t=912875&highlight=lancia+037&page=3Το δικό σου ίσως πήγαινε με ένα audi quattro...
Εγω παλι εχω μια διαφορετικη προταση.Ξεχνα τα τρειλερ και τα WRC.Το Volkswagen Type 2 υπηρξε μεσο μετακινησης και ταυτοχρονα συμβολο μιας ολοκληρης γενιας.Μιλαω βεβαια για τους hippies που αγαπησαν και χρησιμοποιησαν με καθε τροπο το εν λογω βανακι,αφου πρωτα το εκαναν καμβα ζωγραφιζοντας το με λουλουδια,σηματα της ειρηνης,ψυχεδελικα σχεδια και οτι αλλο βαζει ο νους του ανθρωπου.(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Χωρις περιορισμους λοιπον σε χρωματα ή σχεδια το Type 2 μπορει να γινει ενας υπεροχος φορος τιμης σ'εκεινη τη γενια που το μονο που ζητουσε ηταν ειρηνη και αγαπη για ολο τον κοσμο.Βεβαια το τι απεγινε η ιδεολογια τους οταν μεγαλωσαν ειναι μια αλλη λυπητερη ιστορια...Καλη συνεχεια.
Παράθεση από: overlord στις Νοεμβρίου 09, 2010, 02:46:30 μμΕγω παλι εχω μια διαφορετικη προταση.Ξεχνα τα τρειλερ και τα WRC.Το Volkswagen Type 2 υπηρξε μεσο μετακινησης και ταυτοχρονα συμβολο μιας ολοκληρης γενιας.Μιλαω βεβαια για τους hippies που αγαπησαν και χρησιμοποιησαν με καθε τροπο το εν λογω βανακι,αφου πρωτα το εκαναν καμβα ζωγραφιζοντας το με λουλουδια,σηματα της ειρηνης,ψυχεδελικα σχεδια και οτι αλλο βαζει ο νους του ανθρωπου.Χωρις περιορισμους λοιπον σε χρωματα ή σχεδια το Type 2 μπορει να γινει ενας υπεροχος φορος τιμης σ'εκεινη τη γενια που το μονο που ζητουσε ηταν ειρηνη και αγαπη για ολο τον κοσμο.Βεβαια το τι απεγινε η ιδεολογια τους οταν μεγαλωσαν ειναι μια αλλη λυπητερη ιστορια...Καλη συνεχεια. Θα συμφωνήσω 100% με τον Δημήτρη. Ψυχεδέλεια και μόνο και τα μυαλά στα κάγκελα Ψάξε για Ford Transit. Το κατ' εξοχήν service van ιδιωτικών ομάδων
Εγώ φίλε μου πάλι, εφόσον διαθέτεις το VW και το τρέηλερ του, θα σου πρότεινα να αγοράσεις ενα hot-road (ΑΜΤ-ERTL/MONOGRAM) και να το βάλεις επάνω.....στην Αμερική πριν κάποιες δεκαετίες (80's) συνήθιζαν πολύ τέτοιους συνδιασμούς, συνήθως νεαροί που "πείραζαν" replices σε hot-roads
Μηπως υπαρχει στην 1/24 κανενα καρτ , να βαλεις στο τρεηλερ ;
...και γιατι δεν βαζεις ενα σκαραβαιο στο τρεηλερ?