0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να μπορούσα να ήμουν και εγώ εκεί, μια που έχω και τα γενέθλια μου εκείνη την ημέρα, μπαίνω στα ...άντα θα το καίγαμε το καφέ ειδικά μετά τις 16:00... Δεν υπόσχομαι τίποτα θα δω τι μπορώ να κάνω αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο.... γ@@#το..
Ούτε αυτό το Σ/Κ θα είμαι...(μετά από τα ρακοπότηρα σε γάμο στα χανιά το προηγούμενο, θα είμαι κρήτη για την φιέστα της τοπικής ομάδας {Ο.Φ.Ιεράπετρας} για την άνοδο στην Γ' εθνική...όλε,όλε,όλε)...
Παράθεση από: JohnMet στις Μαΐου 02, 2006, 03:45:43 μμΟύτε αυτό το Σ/Κ θα είμαι...(μετά από τα ρακοπότηρα σε γάμο στα χανιά το προηγούμενο, θα είμαι κρήτη για την φιέστα της τοπικής ομάδας {Ο.Φ.Ιεράπετρας} για την άνοδο στην Γ' εθνική...όλε,όλε,όλε)... Ιεράπετρα κατεβαίνω με τη δουλειά μου. Ήμουν το πρωί εκεί. Που κυκλοφορείς;
Θα είμαι κάτω την Παρασκευή. Μέχρι τις 10:30 περίπου και μετά προς Μακρύ Γυαλό...
Θα είμαι κάτω την Παρασκευή. Μέχρι τις 10:30 περίπου και μετά προς Μακρύ Γυαλό...Ίσως με πετύχεις σε κανα S/M.
Παράθεση από: Double Ugly στις Μαΐου 03, 2006, 10:28:13 μμΘα είμαι κάτω την Παρασκευή. Μέχρι τις 10:30 περίπου και μετά προς Μακρύ Γυαλό...Ίσως με πετύχεις σε κανα S/M.S/M τι εννοεις ,θελω να πιστευω Souper Market