0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λεω να ερθω να παρω κ την παρθενια...πρωτη φορα σε μοντελοσυναντηση...οδηγιες για το μαγαζι?που ειναι κτλ
αληθεια το περάσαμε το crash-test????? ...τελεια....
Παράθεση από: dive στις Νοεμβρίου 08, 2010, 12:20:51 μμαληθεια το περάσαμε το crash-test????? ...τελεια.... Ποιο crash-test??? δεν ρωτάς καλύτερα αν πήγε κανείς?????? το πολύ-πολύ να ήταν τρεις αλλά όχι ο κούκος...........
Παράθεση από: dive στις Νοεμβρίου 08, 2010, 12:20:51 μμαληθεια το περάσαμε το crash-test????? ...τελεια.... Ποιο crash test??? δεν ρωτάς καλύτερα αν πήγε κανείς?????? το πολύ-πολύ να ήταν τρεις αλλά όχι ο κούκος...........
.....Βασικά,μας ρώτησε η ίδια αν θα ξαναπάμε ώστε να ετοιμάσει το μαγαζί για πάρτη μας....
Παράθεση από: s-mat στις Νοεμβρίου 08, 2010, 03:09:45 μμ.....Βασικά,μας ρώτησε η ίδια αν θα ξαναπάμε ώστε να ετοιμάσει το μαγαζί για πάρτη μας.... Δεν νομίζω να είπατε οτι θα ξαναπαμε ;;;;;Παει , δεν βλέπω να ανοίγει Σάββατα το μαγαζί
και στα αεροδρόμια ποιοι ήταν??? ΑΑΑ!!! ο καινούργιος αεροπλανάς... ....ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θύγουμε
Παράθεση από: arcadios στις Νοεμβρίου 08, 2010, 03:41:23 μμΠαράθεση από: s-mat στις Νοεμβρίου 08, 2010, 03:09:45 μμ.....Βασικά,μας ρώτησε η ίδια αν θα ξαναπάμε ώστε να ετοιμάσει το μαγαζί για πάρτη μας.... Δεν νομίζω να είπατε οτι θα ξαναπαμε ;;;;;Παει , δεν βλέπω να ανοίγει Σάββατα το μαγαζί
Παράθεση από: Κώστας Α.Β. στις Νοεμβρίου 08, 2010, 01:15:52 μμκαι στα αεροδρόμια ποιοι ήταν??? ΑΑΑ!!! ο καινούργιος αεροπλανάς... ....ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θύγουμε Δε πιστεύω να αναφέρεσαι σε εμένα :
Παράθεση από: Symeon στις Νοεμβρίου 08, 2010, 04:38:47 μμΠαράθεση από: arcadios στις Νοεμβρίου 08, 2010, 03:41:23 μμΠαράθεση από: s-mat στις Νοεμβρίου 08, 2010, 03:09:45 μμ.....Βασικά,μας ρώτησε η ίδια αν θα ξαναπάμε ώστε να ετοιμάσει το μαγαζί για πάρτη μας.... Δεν νομίζω να είπατε οτι θα ξαναπαμε ;;;;;Παει , δεν βλέπω να ανοίγει Σάββατα το μαγαζί Έτσι ξεκινάνε όλοι,στην αρχή μας φτιάχνουν τα τραπέζια για να μας υποδεχτούν και μετά κλείνουν τις πόρτες για να ησυχάσουν............ Παράθεση από: leopard στις Νοεμβρίου 08, 2010, 04:51:29 μμΠαράθεση από: Κώστας Α.Β. στις Νοεμβρίου 08, 2010, 01:15:52 μμκαι στα αεροδρόμια ποιοι ήταν??? ΑΑΑ!!! ο καινούργιος αεροπλανάς... ....ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θύγουμε Δε πιστεύω να αναφέρεσαι σε εμένα : συ είπας........
Και με έτρεχε και το Σαβατοκύριακο σε 2 αεροδρόμια ,και το παίζει και λασπουριάρης.Εσύ φταίς που δεν τον πατάς με το λεωφορείο να ησυχάσουμε.