0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To "νεο στέκι" είναι ο παλιός Μίτος ή το μπερδεύω ?απο περιέργεια ρωτάω Σ.Σ.
θα ηθελα ενα future αν γινετε
Παράθεση από: IBANEZos στις Νοεμβρίου 12, 2010, 11:57:36 μμθα ηθελα ενα future αν γινετε Τι την θες ρε αρματά την παρκετίνη;να γυαλίσεις τις ερπύστριες Βάλε και μένα και για ένα μπουκαλάκι και ο καφές δικός μου
Παράθεση από: s-mat στις Νοεμβρίου 12, 2010, 11:59:42 μμΠαράθεση από: IBANEZos στις Νοεμβρίου 12, 2010, 11:57:36 μμθα ηθελα ενα future αν γινετε Τι την θες ρε αρματά την παρκετίνη;να γυαλίσεις τις ερπύστριες Βάλε και μένα και για ένα μπουκαλάκι και ο καφές δικός μου Για τις χαλκομανιες ρε βρωμοαεροπλανα!!
Παράθεση από: IBANEZos στις Νοεμβρίου 13, 2010, 12:01:15 πμΠαράθεση από: s-mat στις Νοεμβρίου 12, 2010, 11:59:42 μμΠαράθεση από: IBANEZos στις Νοεμβρίου 12, 2010, 11:57:36 μμθα ηθελα ενα future αν γινετε Τι την θες ρε αρματά την παρκετίνη;να γυαλίσεις τις ερπύστριες Βάλε και μένα και για ένα μπουκαλάκι και ο καφές δικός μου Για τις χαλκομανιες ρε βρωμοαεροπλανα!! Ναι γιατί έχετε και πολλές στα άρματα τρομάρα σου!
παρακαλουνται οι συνμοντελιστες να μην απο καλουν ο ενας τον αλλο βρωμο κ το πεδιο μοντελων του καθενος...οσο για τον καφε φιλε μου ισως χρειαστει να πληρωθει ειμαι ταπι κ ψυχραιμος
Προδοτη αρματα εσυ να μην μιλας! Εχει αρματα που εχει μπολικες.
Παράθεση από: geomar83 στις Νοεμβρίου 13, 2010, 12:03:34 πμπαρακαλουνται οι συνμοντελιστες να μην απο καλουν ο ενας τον αλλο βρωμο κ το πεδιο μοντελων του καθενος...οσο για τον καφε φιλε μου ισως χρειαστει να πληρωθει ειμαι ταπι κ ψυχραιμος Μπα, μην ανησυχείς θα μας μάθεις και θα δεις ότι έτσι μιλάμε μεταξύ μας! Παράθεση από: IBANEZos στις Νοεμβρίου 13, 2010, 12:04:48 πμΠροδοτη αρματα εσυ να μην μιλας! Εχει αρματα που εχει μπολικες.Θες να σου δείξω καρτέλα επετειακού?
Θα εισηγηθώ αύριο,πουρνό-πουρνό στους διαχειριστές να σε μπανάρουν και να σε διαγράψουν.Επίσης θα απαιτήσω την παράδοση του στοκ σου σε άλλα μέλη του φόρουμ.Και όλα αυτά για ένα και μόνο λόγο...τόλμησες να αντιμιλήσεις στον judge ʼλεξ.Ντροπή και αίσχος....που πάμε κύριοι.Πότε τελειώνει αυτή η κατρακύλα;
Δεύτερο ατόπημα Δημήτρη,ο ʼλεξ έχει ΟΛΑ τα κιτ...........Spoiler (hover to show)απο δύο φορές
Νομίζω ο Micagr έψαχνε Future...