Χαρίδημε έχεις απόλυτο δίκιο. Στο κιτ όντως δεν υπάρχει ασύρματος, και τα άγκιστρα είναι ίσως η μεγαλύτερη ντροπή, γιατί από τα 15 μου έως τα 36 είχα Jeep

Απλά. όπως είπα, ήταν μια πολύ βιαστική κατασκευή, μόνο και μόνο για να γίνει.
Π.χ. να σου πώ άλλο τερατώδες λάθος ; Τα πίσω φανάρια δεν βάφτηκαν κόκκινα
Γενικά ήθελα να παίξω λιγάκι με το ξεθώριασμα των χαλκομανιών και με το σκόνισμα, το υπόλοιπο αγγίζει τα όρια του minimal, και βέβαια του τελείως λάθος.
Γενικά βιαζόμουν πάρα μα πάρα πολύ να δώ κάτι στο ράφι μου, για ψυχολογικούς λόγους, μια που το προηγούμενο μοντέλο που είχα τελειώσει ήταν το 2006. Ακολούθησε μια περίοδος που τα εργαλεία μου κοιμόντουσαν σε μια ντουλάπα, και αυτό τον καιρό προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το μοντελισμό σαν αγχολυτικό. Φαντάζομαι κι άλλοι εδώ, μοντελάρουν γιατί όσο τρίβεις - κολλάς - βάφεις - ασχολείσαι καθαρίζει το μυαλό και μπορείς να σκεφτείς πιο ψύχραιμα τα προβλήματά σου. Προσωπικά, για μένα, επειδή δυστυχώς το επάγγελμά μου έχει πεθάνει ( και απότομα μάλιστα ), είναι ένας τρόπος να μπορώ να σκεφτώ, να καπνίσω λιγότερο, να ξεκολλήσω από την οθόνη, και να δώ τι θα κάνω στη ζωή μου. Γι αυτό και προιδέασα πως είναι τελείως λάθος, επιπόλαια φτιαγμένο. Ας πούμε πως αυτό το τζιπάκι είναι σαν τα ταουάζ της φυλακής, το κάνεις για να θυμάσαι, κι ας είναι απαίσιο.
Ελπίζω το Golden Eagle να γεί καλύτερο, αν και λέω να ξεκινήσω, με λίγη περισσότερη υπευθυνότητα, ένα Nissan Terrano, και ίσως παράλληλα και κάτι πετούμενο.
Αυτά, από topic για μοντέλο το έκανα λίγο reality, αλλά έπρεπε να εξηγήσω γιατί ποστάρισα κάτι τόσο ελλεεινό
Δημήτρης