Αν και μάλλον δεν θα αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο (κλίμακα...), τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κο Καλφάκη για τη δυνατότητα αποστολής προπαραγγελιών μέσω email. Είναι πιστεύω η πρώτη φορά που γίνεται στην Ελλάδα και μπράβο του που ανέλαβε τη διαχείριση και το συνεπαγόμενο κόστος, χρονικό, άρα και χρηματικό. Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ βαθύτατα για την πρωτοποριακή αυτή κίνηση, και σαν μοντελιστής και σαν μέλος του modelclub.

το θέμα με τα λιμάνια είναι πραγματικό. Έφτασε το καράβι με το container που είχε το A-7H-Tiger της HobbyBoss στον Πειραιά στις 15 Ιανουαρίου 2008, βρήκε το λιμάνι off και πήγε και το ακούμπησε στη Αίγυπτο. Ξαναήρθε το container πάλι πίσω στη Ελλάδα τον Απρίλιο. Κατέβηκε στον Αστακό και πληρώσαμε διπλά μεταφορικά και αποθήκευτρα στην Αίγυπτο.
Αποτέλεσμα, χάσαμε χρόνο και οι παραεισαγωγείς το είχανε στην βιτρίνα τους και εμείς κρυφό καμάρι.
Λοιπόν μην ακούω για λιμάνια, γιατί πονάει πολύ.
Και που να δεις τι τραβάνε πελάτες μου που έχουν αποθήκες τρίτων. Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να μάθεις τι γίνεται είναι να πάει το φορτηγό στο λιμάνι και να περιμένει μήπως και φορτώσει, αν φυσικά το πλοίο έχει ξεφορτώσει. Φυσικά φορτώσει, δε φορτώσει, το δρομολόγιο πληρώνεται κανονικά

Οι άνθρωποι είναι σε απόγνωση! Και δε μιλάμε για μοντέλα, αλλά για εισαγωγές από 100 παλέτες και πάνω... Και αν τύχει και φορτώσει η νταλίκα παίρνει 33, άντε με τα ζόρια 34 παλέτες, και μετά τρεχάλα να βρείς άλλη νταλίκα να τρέξει για τα υπόλοιπα μήπως και προφτάσεις. Εν ολίγοις παράνοια... Και η ζημιά δυσβάσταχτη, τόσο σε απώλεια επιχειρηματική πίστης όσο και σε άμεση οικονομική απώλεια. Και φυσικά λύση δεν διαφαίνεται.
Πάντως θα υπάρξουν ελλείψεις, γιατί η ΤΑΜΙΥΑ αναδιοργανώνει την παραγωγή των χρωμάτων της σε καινούργιες εγκαταστάσεις.
Νάτα και τα νέα της αγοράς! Ξέρουμε κάτι παραπάνω, αν θα καταργηθούν κωδικοί, τι θα περιλαμβάνει η νέα σειρά, πότε;
Δε ζητάω και πολλά