0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εξαιρετικη κατασκευη (και απλη )ναι δεν χρειαζεται μια κατασκευη να ειναι μεγαλη και πολυπλοκη για να ειναι ομορφη τα συγχαρητηρια μου Ιδιαιτερη εντυπωση μου κανει το γεγονος του οτι στο πετσωμα ει σανιδες ειναι πολυ κοντα ενωμενες ειχα την εντυπωση που μου ειχαν πει παλια συγκενεις μου που ειχαν βαρκες πως παντα (στα αληθινες βαρκες) αφηναν 1-2 χιλιοστα αποσταση μεταξυ των σανιδων του πετσωματος για να μην υπαρχει προβλημα το καλοκαιρι που διαστελονταιεπισης αυτα που λες πανιολα εχω την εντυπωση πως αλιως λεγονται ''φαρσα''Αυτα για την ωρα παντως το θεμα του μυνηματος μου παραμενει για τα συγχαρητηρια
Παράθεση από: naytikomodelistas στις Νοεμβρίου 08, 2010, 07:56:56 πμΕξαιρετικη κατασκευη (και απλη )ναι δεν χρειαζεται μια κατασκευη να ειναι μεγαλη και πολυπλοκη για να ειναι ομορφη τα συγχαρητηρια μου Ιδιαιτερη εντυπωση μου κανει το γεγονος του οτι στο πετσωμα ει σανιδες ειναι πολυ κοντα ενωμενες ειχα την εντυπωση που μου ειχαν πει παλια συγκενεις μου που ειχαν βαρκες πως παντα (στα αληθινες βαρκες) αφηναν 1-2 χιλιοστα αποσταση μεταξυ των σανιδων του πετσωματος για να μην υπαρχει προβλημα το καλοκαιρι που διαστελονταιεπισης αυτα που λες πανιολα εχω την εντυπωση πως αλιως λεγονται ''φαρσα''Αυτα για την ωρα παντως το θεμα του μυνηματος μου παραμενει για τα συγχαρητηρια Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Για το κενο που λες στο πετσωμα ισως να γινεται για να μπη το κορδονι του καλαφατισματος και για να υπαρχουν ανοχες οταν φουσκωσουν τα ξυλα απο το νερο. Μια παγια τακτικη εδω, σε μια καινουρια βαρκα, ειναι στην αρχη να την βουλιαζουνε (στα ρηχα) για καποιες μερες μεχρι να φουσκωσουν τα ξυλα!
Γιαννη η δουλεια σου ειναι εξαιρετικη και το αποτελεσμα υπεροχο.Και παλυ πολλα μπραβο για την τεχνη και ικανοτητα που εχεις να δημιουργεις υπεροχα πραγματα απο το μηδεν.
Γιάννη ωραίο και το βάψιμο.Θα ήθελα να μου πεις τι χρώματα χρησιμοποίησες και αν έβαψες με πινέλο ή αερογράφο.
Γιαννη συγχαρητηρια, εισαι μεγαλος δασκαλος Πραγματικα θαυμαζω το ταλεντο σου στην ναυπηγικη. Παρολο που το επαγγελμα μου ειναι ναυπηγος με διδασκεις πολλα πραγματα.
Γιάννη καλά τα κατάφερες έχει γίνει πολύ όμορφη. Μήπως θα έπρεπε να στοκάρεις περισσότερο του αρμούς να μην φαίνεται τόσο πολύ το κενό μεταξύ τους. :