Αποστολέας Θέμα: Zvezda 1/35 ISU-152  (Αναγνώστηκε 19425 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
Απ: Zvezda 1/35 ISU-152
« Απάντηση #125 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 11:05:47 πμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
όχι μόνο θα υπάρξει αλλαγή, αλλά τελικά θα γίνει και ποιο στιβαρό!!!!
σου μιλάω εκ πείρας!!!
προχώρα ακάθεκτος και μην το βλέπεις μεμονωμένα!!!!!

Το κάθετο βεργάκι, στην θυρίδα παρατήρησης, το περιλαμβάνει πάντως το κομμάτι της ΤΑΜΙΥΑ  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #126 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 11:39:33 πμ »
Γιώργαρε μόνο ευχάριστο διάλλειμα δεν είναι το όλο εγχείρημα!!!Μέχρι στιγμής άξιος!!Για να γίνει όμως σωστά η δουλειά πρέπει να προσθέσεις τον μικρό σωλήνα που βγαίνουν από μέσα του οι καλωδιώσεις του φωτός και της κόρνας !

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: και επίσης μην ξεχάσεις τα ποδαράκια που κρέμονται, στην φωτογραφία,να φοράνε τις ίδιες κάλτσες..... ::lol18::

Το νούμερο είναι τυχαίο? ::glossa:: ::glossa:: :lol: :lol: Παρατήρησε επίσης στην θυρίδα παρατήρησης και ένα κάθετο βεργάκι! ::mastigoma:: ::mastigoma:: έτσι λίγο για τα νεφρά :lol: :lol:

Μα κι βέβαια τυχαίο είναι,96 ήθελε να γράψει και τελευταία στιγμή αυτά αναποδογυρίσανε....... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #127 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 11:53:05 πμ »
Ρε παιδιά, ειλικρινά παρακαλώ να μου πείτε, βλέπετε κάποια διαφορά ανάμεσα στη χάλκινη απλώστρα και σε αυτές που δίνει το κιτ;
Θα σου απαντήσω με μια ερώτηση : "Εσύ τι λες;" 

ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ προχωράς ακάθεκτος  ::violent1:: και μόλις ξεμπερδέψεις με τούτα, συνεχίζεις και με τα υπόλοιπα που πολύ σωστά αναφέρει ο αξιότιμος κος Φου. ::mastigoma::

Και μην αντιμιλάς γιατί θα σου βγάλουμε και άλλες scratcho-προσθήκες στη φόρα, και σηκώνει ακόμα πολλέεεεεεεες  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #128 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 11:55:51 πμ »
Ένα έχω να πω:

Τον βρήκατε μικρό & όμορφο τον κο gkontog και έχετε βαλθεί να του αλλάξετε τα φώτα...
 :mrgreen:
Θα τα φτύσει στο τέλος ο άνθρωπος...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #129 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 08:50:26 μμ »
Τον βρήκατε μικρό & όμορφο τον κο gkontog και έχετε βαλθεί να του αλλάξετε τα φώτα...
Εσύ τα θες τα γυαλιά... Το μικρός που το είδε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! Το όμορφος, μάλιστα ::glossa::

Θα τα φτύσει στο τέλος ο άνθρωπος...
Μπα... μην ανησυχείς, τι να φτύσω άλλωστε, τρώω και τίποτα :shock:

Και μην αντιμιλάς γιατί θα σου βγάλουμε και άλλες scratcho-προσθήκες στη φόρα, και σηκώνει ακόμα πολλέεεεεεεες  ::glossa::
Ναι, ναι, να βάλω και:
 1. Ενα σαμοβάρι
 2. Δύο καναπέδες με σουμιέ
 3. Ενα μπαουλοντίβανο
 4. Λειτουργικά περισκόπια και κλείστρο πυροβόλου
 5. Μη ορατό αλλά πλήρες εσωτερικό
 6. Λειτουγική ανάρτηση με ζημίες μάχης από νάρκη (Hohlladungs-Spring-Mine 4672 (HL.Sp.Mi. 4672))
 7. Θραύσματα νάρκης (βλέπε παραπάνω)
 8. Ενα καλάθι με:
     α. 2 μπουκάλια βότκα (1 Stolichnaya και 1 Żubrówka).
     β. 1 μπουλάλι σαμπάνια (Heidsieck & Co Monopole, Diamant Bleu, anee 1932), λάφυρο από γερμανικό επιτελείο που κατέλαβε το πλήρωμα.
     γ. Σαλάμια διάφορα (kiełbasa biała, szynkowa, Śląska, podhalańska και μερικά braunschweiger, λάφυρα και αυτά)
 9. Ενα ραδιόφωνο Koninklijke Philips Electronics N.V. model 1936, λάφυρο από κάποιο γερμανικό χωριό

Τώρα καταλαβαίνω γιατί σπανίως τελειώνετε κάποιο μοντέλο... :roll:

Λοιπόν, άλλαξα τας χειρολαβάς για να μην υποφέρουν οι ευαίσθητοι οφθαλμοί ::glossa::...

...έβαλα θωρακισμένο σωλήνα για τα καλώδια και μικρό κομματάκι σίδερο στη σχισμή παρατήρησης του οδηγού...

...έφτιαξα και ένα βαρελάκι να δω τι και πως γίνετε...

...κάτι τις άλλο; Μήπως και αρχίσουμε και βάφουμε φέτος; ::glossa::

ΥΓ
Δε βρήκα κάλτσες στο σωστό χρώμα. Αλλωστε και να τις έβρισκα, πως με κόβατε να κάτσω πάνω στο 152; Εντάξει, άντεχε, αλλά όχι και έτσι!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #130 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 08:58:41 μμ »
..................
     α. 2 μπουκάλια βότκα (1 Stolichnaya και 1 Żubrówka)..................

Ελπίζω να μην το κάνεις γιατί θα είναι λάθος το μοντέλο σου,η πρώτη είναι πολύ μεταγενέστερη του Β'ΠΠ (όπως και η δεύτερη) και η άλλη είναι πολωνική και δεν.......

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: 

Για πάμε παρακάτω να δούμε τι άλλο θα μένει να βάλεις.......

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #131 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 08:59:20 μμ »
...
.....κάτι τις άλλο; Μήπως και αρχίσουμε και βάφουμε φέτος; ::glossa::
...

περιμενε... μετρανε τα μπουλονια τωρα..  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #132 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 09:11:07 μμ »
...Τώρα καταλαβαίνω γιατί σπανίως τελειώνετε κάποιο μοντέλο... :roll:
ΟΚ αυτό πόνεσε  :oops: :oops:
εγώ δεν σε ξαναμαστιγώνω ...

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #133 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 09:43:29 μμ »
..................

Ελπίζω να μην το κάνεις γιατί θα είναι λάθος το μοντέλο σου,η πρώτη είναι πολύ μεταγενέστερη του Β'ΠΠ (όπως και η δεύτερη) και η άλλη είναι πολωνική και δεν.......
Εντάξει λοιπόν, μία Минск Кристалл και μία Luksusowa. Και δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς με τις πολωνέζικες βότκες; Τέτοιος ρατσισμός... ::glossa::

περιμενε... μετρανε τα μπουλονια τωρα..  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Που να τους τα μετρήσουνε! Τα παΐδια!

... ούτε θα σου πω ότι τα τοιχώματα του tube της evergreen που χρησιμοποίησες για να φτιάξεις τις δεξαμενές καυσίμων φαίνονται πολύ χοντρά κι εκτός κλίμακας.  ::glossa::
Κοίτα, το πάλεψα αλλά δε μου βγήκε με το αλουμουνίχαρτο. Με τίποτα... η κουλαμάρα που σου λέω. Αυτό που βλέπεις είναι μία προσέγγιση τύπου "λύση ανάγκης". Θα το ξαναπροσπαθήσω με ηρεμία και βλέπουμε. Στην ανάγκη σου τα κάνω υπεργολαβία να ησυχάσω με δαύτα :evil:

ΥΓ
Αντε βρείτε τι ορθογραφικό λάθος έχω κάνει ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος sgt-major

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #134 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 09:48:24 μμ »
..................

Εντάξει λοιπόν, μία Минск Кристалл και μία Luksusowa. Και δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς με τις πολωνέζικες βότκες; Τέτοιος ρατσισμός... ::glossa::

... ούτε θα σου πω ότι τα τοιχώματα του tube της evergreen που χρησιμοποίησες για να φτιάξεις τις δεξαμενές καυσίμων φαίνονται πολύ χοντρά κι εκτός κλίμακας.  ::glossa::
Κοίτα, το πάλεψα αλλά δε μου βγήκε με το αλουμουνίχαρτο. Με τίποτα... η κουλαμάρα που σου λέω. Αυτό που βλέπεις είναι μία προσέγγιση τύπου "λύση ανάγκης". Θα το ξαναπροσπαθήσω με ηρεμία και βλέπουμε. Στην ανάγκη σου τα κάνω υπεργολαβία να ησυχάσω με δαύτα :evil:

ΥΓ
Αντε βρείτε τι ορθογραφικό λάθος έχω κάνει ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
αλουμουνίχαρτο
Μια το 69 τωρα αυτο καπου τρεχει το μυαλο σου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ρωσσικο αρμα φτιαχνεις η στο μυαλο εχεις κατι σε ψηλο,ξανθο,ζουμερο και εισαγωγης :?:
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΠΑΤΡΙΣ-ΣΜΥ ΤΑΞΗ89

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #135 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 10:13:54 μμ »
..................

... ούτε θα σου πω ότι τα τοιχώματα του tube της evergreen που χρησιμοποίησες για να φτιάξεις τις δεξαμενές καυσίμων φαίνονται πολύ χοντρά κι εκτός κλίμακας.  ::glossa::

ΥΓ
αλουμουνίχαρτο
Μια το 69 τωρα αυτο καπου τρεχει το μυαλο σου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ρωσσικο αρμα φτιαχνεις η στο μυαλο εχεις κατι σε ψηλο,ξανθο,ζουμερο και εισαγωγης :?:

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #136 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 10:23:40 μμ »
Θα ήθελα και εγώ λίγο από το αλιμουνίχαρτο :oops: Το δικαιούμαι νομίζω μετά από τόσο μαστίγωμα! ::mastigoma:: ::mastigoma::
Spoiler (hover to show)
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #137 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 10:28:08 μμ »
..................

περιμενε... μετρανε τα μπουλονια τωρα..  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

... ούτε θα σου πω ότι τα τοιχώματα του tube της evergreen που χρησιμοποίησες για να φτιάξεις τις δεξαμενές καυσίμων φαίνονται πολύ χοντρά κι εκτός κλίμακας.  ::glossa::

ΥΓ

Λιωνωωωωωωωω!!! Κλαιωωωω!! δεν παιζεσε!! ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::cry2:: ::cry2::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #138 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 11:55:22 μμ »
Τελικά αυτό που μένει στο δικό μου μυαλό για την κατασκευή σου Πανμέγιστε (η οποία γίνεται πάρα πολύ καλή) είναι ότι...κάποιοι πρέπει να έχουν συνεννοηθεί με τον διαιτολόγο σου και σε τρέχουν...   ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::
::love7:: ::love7:: ::love7::

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #139 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 10:50:10 μμ »
Αφού σας ευχαριστήσω όλους για τις ιδέες, την προσοχή σας και το χρόνο σας, για να δούμε τι γίνετε με την εξωγήινη κάμπια.

Με κομμάτια πλαστικού προσθέθηκαν τα σημεία συγκράτησης της "ρεζέρβας" ερπύστριας στο πρόσθιο μέρος. Η ερπύστρια αυτή (4 κομμάτια) ΔΕΝ ακουμπούσε πάνω στη θωράκιση, υπήρχαν αυτά τα μεταλλικά εξογκώματα πάνω στα οποία βίδωναν κτηνώδη μπουλόνια που συγκρατούσαν την ερπύστρια στη θέση της. Τα εξογκώματα αυτά υπήρχαν για να μην χρειαστεί να ανοιχθούν βόλτες απ' ευθείας στη θωράκιση, κάτι που θα δημιουργούσε ασθενή σημεία σε αυτή. Αν προσέξετε, οτιδήποτε έπρεπε να βγαίνει ή να μπαίνει από και προς τη θωράκιση, ξεκινούσε πάντα από οριζόντιες επιφάνειες οι οποίες ήταν, τότε τουλάχιστον, πρακτικά πολύ δύσκολο να βληθούν από διατρητικά βλήματα.

Η πίσω χειρολαβή άλλαξε θέση και κατασκευάστηκε από μονόκλωνο UTP (ευχαριστώ πολύ τον nino1969 για την ευγενική προσφορά του καλωδίου ::love7:: ). Η Zvezda στις οδηγίες της την έδειχνε αλλού για αλλού :evil:

Ανοίχθηκε η τρύπα για το σκοπευτικό του πυροβόλου.

Προσέχοντας μερικές φωτογραφίες (Θεέ μου, μπανιστηρτζήδες έχουμε καταντήσει... :roll:) είδα πως εκατέρωθεν της σχάρας του κινητήρα υπήρχαν ακόμα έξη χειρολαβές τις οποίες πρόσθεσα με σύρμα.

Αυτά! Οσο προσπαθώ να φτιάξω αξιοπρεπή βαρέλια, για κοιτάτε τι άλλο τυχόν χρειάζεται, μην εκτεθούμε τώρα στο φινάλε... ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #140 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 10:58:49 μμ »
Κοίτα να δεις που μπήκες στο τρυπάκι και βελτιώνεις άρμα... Που να το πω και να με πιστέψουν????

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #141 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 11:03:57 μμ »
Κοίτα να δεις που μπήκες στο τρυπάκι και βελτιώνεις άρμα... Που να το πω και να με πιστέψουν????
Κώστα, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να κάνεις στο μοντέλο της Zvezda, είναι βελτίωση!

Και μην το πεις πουθενά, δε φταίει ο κόσμος τίποτα...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #142 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 11:06:34 μμ »

Τώρα ου το λες.............τον έχει δει κάποιος εν ώρα εργασίας/δημιουργίας σε αυτό το άρμα????μήπως είναι τα χέρια του μικρού mkontog που κάνουν θαύματα πάνω στο θεριό? μιας κι όλοι ξέρουμε ότι και εκτός κλίμακας και θεματολογίας του φίλτατου,είναι όλο αυτό................

::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::

Αποσυνδεδεμένος svyatoslav

• Κυριακος Γκογκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορινθος-Σερρες
« Απάντηση #143 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 05:41:41 μμ »
καλα μπηκες γερα στα βαθια. Καλα βαψιματα τωρα ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #144 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 12:24:02 πμ »
Έβγαλα ξανά το βούρδουλα από το μούσκιο και χωρίς να θέλω να καταστρέψω τον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο του φίλου Γιώργου με το χρέπι που έχει μπλέξει, ::icon_thumright:: θα το κάνω!Πρέπει να αλλάξεις τον "θωρακισμένο" σωλήνα και να τον κοντύνεις μέχρι το ύψος της θυρίδας παρατήρησης του οδηγού!Ο σωλήνας είναι κούφιος και ξεκινούν μέσα από αυτόν  δύο ανεξάρτητα ψιλά καλώδια,ένα για την κόρνα και ένα για το φώς.Μην παιδεύσαι για τις δεξαμενές βρήκα κάποιες spare από τα 6 κιτ του IS της Dragon που υπάρχουν στο inventory του F.O.U.OKW ::glossa:: ::glossa::Θα χαρώ να στις δώσω για να πιάσουν και τόπο ::icon_thumright:: :mrgreen: :mrgreen:

Έλα μην χαλαρώνεις  ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::077devil:: ::077devil::

Υ.Γ. Πές μου μόνο αν χρειάζεσαι και τις βάσεις τους για να μεριμνήσω ::salut::
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
« Απάντηση #145 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 10:18:23 μμ »
Έβγαλα ξανά το βούρδουλα από το μούσκιο και χωρίς να θέλω να καταστρέψω τον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο του φίλου Γιώργου με το χρέπι που έχει μπλέξει, ::icon_thumright:: θα το κάνω!Πρέπει να αλλάξεις τον "θωρακισμένο" σωλήνα και να τον κοντύνεις μέχρι το ύψος της θυρίδας παρατήρησης του οδηγού!Ο σωλήνας είναι κούφιος και ξεκινούν μέσα από αυτόν  δύο ανεξάρτητα ψιλά καλώδια,ένα για την κόρνα και ένα για το φώς.Μην παιδεύσαι για τις δεξαμενές βρήκα κάποιες spare από τα 6 κιτ του IS της Dragon που υπάρχουν στο inventory του F.O.U.OKW ::glossa:: ::glossa::Θα χαρώ να στις δώσω για να πιάσουν και τόπο ::icon_thumright:: :mrgreen: :mrgreen:
Λοιπόν την έκανα την πατάτα :oops: Για να κολλήσω το ρημαδοσωλήνα έβαλα κυανιακρυλική η οποί έτρεξε και αγκάλιασε το μήκος του σωλήνα. Τώρα αν τον αφαιρέσω θα μείνει το σημάδι από την κόλλα και εκεί που είναι ΔΕΝ μπορώ να το συμμαζέψω. Είμαι ΖΩΟΝ, τρυφερός και αγαπησιάρης αλλά ζώον... Θα οτ κοιτάξω εκ νέου αλλά μάλλον το βλέπω να μένει έτσι ::eusa_wall::

Βαρέλια τώρα. Μετά από διάφορες περιπέτειες σκάρωσα το παρακάτω

Για βάσεις καθάρισα αυτές του κιτ και δείχνουν εντάξει. Λέω να πορευθώ με το βαρέλι αυτό μόνο και από τα υπόλοιπα θα υπάρχουν μόνο οι βάσεις, άντε και οι δακτύλιοι συγκράτησης, στραβωμένοι και χάλια. Στέκει; Αλήθεια, φωτογραφίες με τους δακτυλίους των βαρελιών έχετε;

Ελπίζω το καινούργιο μου βαρελάκι να αρέσει και του nino1969 ::eusa_pray:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #146 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 11:40:12 μμ »
Eμενα το βαρελι μου φαινετε πολυ καλο..

Για την κυανοακρυλικη για να φυγει η ασπριλα ΝΟΜΙΖΩ οτι δουλευει το ασετον..

Μεχρι τωρα φοβερη δουλεια και φοβερη υπομονη!! :shock: ::eusa_clap:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #147 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 02:35:05 πμ »
Συνονόματε, εχεις γίνει αρματάς μάλλον, και δεν μας το λες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μια χαρα τα πας ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #148 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 07:46:34 πμ »

Ελπίζω το καινούργιο μου βαρελάκι να αρέσει και του nino1969 ::eusa_pray:: ::glossa::

...εγώ να δεις πόσες φορές έχω ελπίδα να του αρέσει κάτι...αλλά τζίφος  :lol:  Αυτός ρε παιδί μου είναι σαδιστής, μη τον κάνεις παρέα όπως και εγώ πιά... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το βαρέλι πάντως δείχνει καλό και με το κατάλληλο βάψιμο θα είναι ακόμα καλύτερο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #149 στις: Νοεμβρίου 13, 2010, 01:12:02 μμ »
και το βαρελάκι μου αρέσει και η ιδέα για τους ιμάντες είναι σωστή (κόψε ψιλές λωρίδες από το γνωστό αλουμουνίφυλο του νες-καφέ) και με λίγη ασετόν σε μια μπατονέτα, θα καθαρίσει τα σημάδια της κυανοακριλικής
(και μιας και είσαι τρυφερός, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ασετόν που ξεβάφουν τα νύχια τους οι γυναίκες...)
κατά τα άλλα προχώρα ακάθεκτος...

Tags: