"Σε εμένα το έδειξε πρώτα, ο Κώστας Α.Β"
Θα παρακαλούσα τα προσωπικά σας να μείνουν μεταξύ σας...

Οσον αφορά στο χρώμα της παραλλαγής, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Μου έβαλε κάτι φυτιλιές ο σβησοκέρης και με έκανε χάλια αλλά τελική απόφαση δεν έχω πάρει, προέχουν άλλα αυτή τη στιγμή, διαβάστε παρακάτω.
Λοιπόν, διορθώσεις για να αποφύγω να μου αργάσει την πλάτη με το κνούτο ο γνωστός τρυφερός τυρρανίσκος. Πρόσθεση της μπάρας ανάμεσα στους δύο κτηνομεντεσέδες με ΖΤΠ and a lot of candles!

Μεταλλική πλάκα με μπουλόνια στο πίσω μέρος της υπερκατασκευής. Τώρα το πόσα μπουλόνια είχε, τι να πω, βρήκα και με 6, βρήκα και με 5, κάπου είδα και με 7, γενικώς πιστεύω πως ότι βόλευε ή ίσως ότι περίσσευε έβαζαν...

Αι δύο χειρολαβαί εκατέρωθεν του ασπιδίου. Μάλλον τις είχαν για να κουμαντάρουν του πυροβόλο όταν το σήκωνε ο γερανός, γιατί να το τραβήξουν με τα χέρια το βρίσκω λιγουλάκι ζόρικο

Τρίψιμο για να κάτσει λίγο η αγριάδα στη θωράκιση. Ναι, αλλά ανακάλυψα πως το πλαστικό της Zvezda, αφού περάσει τη διαδικασία με την οδοντόβουρτσα γίνεται από πολύ μαλακό, κάτι σαν τιτάνιο. Ακόμα και με 400άρι ντουκόχαρτο μου έκανε το ζόρικο

και επειδή είχα αρχίσει να καταστρέφω και λεπτομέρεια αναζήτησα άλλη λύση. Τελικά το πέρασα μερικά γενναία χέρια κόλλα

σαν να το έβαφα. Ετσι οι πολλές αγριάδες "έκατσαν" και εξομαλύνθηκαν και το αποτέλεσμα θέλω να πιστεύω πως είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα. Επίσης είναι το πρώτο μου μοντέλο που μέχρι τώρα έχει χρειαστεί ένα ολόκληρο μπουκαλάκι κόλλας Humbrol...
Και τώρα το πρόβλημα, οι σίτες

Αγόρασα σίτα της Eduard και θα κάνω μία προσπάθεια να τις αλλάξω. Αρχικά είπα να κάνω καμμία υπερκατασκευή τύπου κοτέτσι από πάνω για να προστατεύονται τα μέρη της μηχανής από panzerfaust και άλλα τέτοια καταστροφικά αλλά ο κύριος Φου μου έβαλε πάγο και μου τόνισε πως τέτοια στον πόλεμο δεν υπήρχαν και πως αυτά που είδα ήταν φιλανδικά. Merde! Αλλά δε μου πάει να μείνει έτσι, είναι ψιλοχάλια (θα μου πεις τι ζορίζεσαι, τελικά, ως συνήθως, όλο ψιλοχάλια θα δείχνει, αλλά είναι και ο μοντελιστικός εγωισμός...). Θα το παλέψω λοιπόν και άμα το καταστρέψω θα τις σκεπάσω τις εισαγωγές και θα το κάνω φιλανδικό (πάνω απ' όλα αισόδοξος).