ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Σεμινάρια – Workshop - Demonstrations
Σεμιναρια μοντελισμου.
dive:
εμενα προσωπικά με ενδιαφέρουν όλες οι τεχνικές και απο άρματα και αεροπλανα..... και φιγουρες...... το θεμα είναι..... να εχει θεματικες εννότητττες ώστε να κατανοούμε κάποια πραγματα όσο γίνεται περισσότερο.
όσο για τον Φιλτατο αλεξ .....καλα ρε.... δεν ντρεπεσαι.... τοσο τρίψιμο εχεις ρίξει.... εσυ πρεπει να κανεις μαθημα στο τριψιμο...... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
arcadios:
μπήκε και μια ψηφοφορία για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης,
ειναι ανοιχτό σε άλλες προτάσεις...
Γιώργος Ροΐδης:
--- Παράθεση από: Wildcat στις Οκτωβρίου 25, 2010, 09:27:02 μμ ---...Μια δεύτερη πρόταση - τί λέτε για κάποια κατασκευή ενός αεροπλάνου ή αρματος (πλοίου -φιγούρας κλπ), απο την αρχή ως το τέλος "σπασμένη" σε όσα Σάββατα χρειάζονται?
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύ καλή πρόταση η συγκεκριμένη και θέλω να πιστεύω πως θα γίνει αποδεκτή από τους περισσότερους :wink:
ALEX_SSGTi:
--- Παράθεση από: GROI στις Οκτωβρίου 26, 2010, 12:41:21 μμ ---
--- Παράθεση από: Wildcat στις Οκτωβρίου 25, 2010, 09:27:02 μμ ---...Μια δεύτερη πρόταση - τί λέτε για κάποια κατασκευή ενός αεροπλάνου ή αρματος (πλοίου -φιγούρας κλπ), απο την αρχή ως το τέλος "σπασμένη" σε όσα Σάββατα χρειάζονται?
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύ καλή πρόταση η συγκεκριμένη και θέλω να πιστεύω πως θα γίνει αποδεκτή από τους περισσότερους :wink:
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό ακριβώς είπα και εγώ! ;)
gkontog:
Αφού υπάρχει ο χώρος, γιατί να μη γίνουν και τα 3 step by step; Χρόνο έχουμε.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση