ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Σεμινάρια – Workshop - Demonstrations
Σεμιναρια μοντελισμου.
arcadios:
--- Παράθεση από: Symeon στις Οκτωβρίου 26, 2010, 01:55:30 μμ ---....
Εντελώς τυχαία και αυτά μοντέλα είναι. ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
--- Τέλος παράθεσης ---
απολογουμε για την παραλειψη :oops:
CROW:
--- Παράθεση από: Symeon στις Οκτωβρίου 26, 2010, 01:55:30 μμ ---Κύριε Αρκά έτσι για τους τύπους μήπως έπρεπε να συμπεριλάβεις και τα πλοία στην ψηφοφορία λέω εγώ τώρα. :roll: :roll:
--- Τέλος παράθεσης ---
Αμα κρινουμε απο το uboat σου μαλλον το σεμιναριο θα κρατησει λιγο παραπανω... :mrgreen:
Mastoras:
--- Παράθεση από: CROW στις Οκτωβρίου 26, 2010, 03:08:18 μμ ---
--- Παράθεση από: Symeon στις Οκτωβρίου 26, 2010, 01:55:30 μμ ---Κύριε Αρκά έτσι για τους τύπους μήπως έπρεπε να συμπεριλάβεις και τα πλοία στην ψηφοφορία λέω εγώ τώρα. :roll: :roll:
--- Τέλος παράθεσης ---
Αμα κρινουμε απο το uboat σου μαλλον το σεμιναριο θα κρατησει λιγο παραπανω... :mrgreen:
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπα!!?? U-boat ήταν αυτό κάτω από το σπίρτο του στην έκθεση? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mikegr_F.T.T:
--- Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Οκτωβρίου 25, 2010, 01:36:19 μμ ---Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από τον κ.Μαλλιάρα!
Σχετικά τώρα με το τι θα περιλαμβάνουν τα σεμηνάρια, θα ήταν καλό πιστεύω να ξεκινήσουμε από την συναρμολόγηση και το τρίψιμο και να καταλήξουμε στο βάψιμο, στις χαλκομανίες και στις φθορές, είτε σε αεροπλάνο, είτε σε άρμα, τα οποία θα ολοκληρωθούν σε μία σειρά σεμιναρίων.
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα... πολύ καλή ιδέα πάντως...
arcadios:
Επίσης θα ήθελα, οποίος ενδιαφέρεται να βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία , να μου στείλει ενα ΠΜ, έτσι ώστε να φτιαχτεί μια ομάδα που θα βγάλουμε εισ'πέρας το ολο εγχείρημα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση