Αποστολέας Θέμα: Urmuth: the Dragon Hunter!  (Αναγνώστηκε 7877 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

salonikios

• Επισκέπτης
Urmuth: the Dragon Hunter!
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 01:52:39 μμ »
Καταρχάς ευχαριστώ τον φίλο Σταμάτη για τον υπέροχο δράκο που σκάλισε ειδικά για αυτή τη φιγούρα!...είναι βαμμένο όλο με ακρυλικά, τα μεταλλικά μέρη με χρυσό μελάνι και μερικά λαδάκια σε κάποια σημεία, οι φωτό είναι με την νέα μου μηχανή (επιτέλους,ξέρω) - βέβαια το να τραβάω φωτό δέν είναι και το καλύτερο μου. Η φιγούρα ήταν σχεδόν έτοιμη απο αρχές Αυγούστου, αλλά καθυστέρησε λόγω δράκου (που με παίδεψε πολύ), έτσι ώστε σκέφτομαι οι επόμενες δουλειές να είναι το ντεκόρ με πετρούλες και χορταράκια!...παρατηρήσεις, σχόλια, λάθη ελεύθερα  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
Απ: Urmuth: Scars of War (In Progress)
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 02:56:47 μμ »
Πολύ όμορφη δουλειά ....

Μπράβο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Κατά την άποψη μου το κεφάλι του δράκου έδεσε εκπληκτικά με τη φιγούρα

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 04:18:10 μμ »
Πολύ καλή έγινε φίλε!!!

Μου αρέσει ιδιαίτερα το βάψιμο στο σώμα, στη θήκη του μαχαιριού και το κιλτ. Επίσης, αν και δεν φαίνεται πολύ καλά στη φωτό, πρέπει να είναι εντυπωσιακό το τσεκούρι.  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::  ::eusa_clap::
Για χορταράκι τι χρησιμοποίησες;

Το κεφάλι του δράκου μου φαίνεται λίγο μονόχρωμο  :oops: και ίσως θα έπρεπε το μάτι του να είναι κλειστό. (καθαρά προσωπική εκτίμηση από κάποιον που έχει κάνει 3 φιγούρες μόνο)

Έχεις βάλει αίμα στη γη κάτω από το τσεκούρι;
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Χατζηδημητριου Δ

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυκα Νερα
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 04:57:56 μμ »
Πολυ ωραιο , μπραβο  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Το κιλτ φαινεται παλιο , ξεθωριασμενο υπαρχει καπιο κολπο για να δειχνει  ετσι ;
Τα χρωματα στο στειλιαρι απ΄το τσεκουρι πια ειναι ;
Δεν μου αρεσει το αιμα στο τσεκουρι , θα το προτιμουσα πιο πιτσιλιστο , πιο ακανονιστο και πιο σκουρο,
αλλα περι ορεξεως κολοκιθοπιτες και τα σχετικα  ::icon_thumright::

Εχει τελειωσει ή θελει κι'αλλη δουλεια ;
Δεν θα βγω στην συνταξη ποτε , κουφαλα νεκροθαφτη

salonikios

• Επισκέπτης
Urmuth: the Dragon Hunter!
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 06:23:28 μμ »
Θάνο,Γιώργο και Δημήτρη ευχαριστώ για το ποστάρισμα και τα σχόλια σας...

Για χορταράκι τι χρησιμοποίησες;
Το κεφάλι του δράκου μου φαίνεται λίγο μονόχρωμο  :oops: και ίσως θα έπρεπε το μάτι του να είναι κλειστό. (καθαρά προσωπική εκτίμηση από κάποιον που έχει κάνει 3 φιγούρες μόνο)
Έχεις βάλει αίμα στη γη κάτω από το τσεκούρι;

είναι "καμμένα χόρτα" (δράκος γαρ) απο τη Citadel, το μόνο όμως χρήσιμο που βρήκα απο τα μαγαζιά φάντασυ  :(......το κεφάλι δέν είναι μονόχρωμο έχουν χρησιμοποιηθεί 3 χρώματα για βασικό και ανοιχτεί με πορτοκαλί και φλές - η φωτό είναι σκοτεινή, θα βάλω άλλη- αλλά με το blending δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος σε κάποια σημεία και θα το δουλέψω λίγο ακόμη....για το αίμα σκέφτηκα να κάνω να τρέχει απο το τσεκούρι αλλά δέ μου αρέσουν ιδιαίτερα οι πολύ αιματοβαμμένες σκηνές -δέν ξέρω μπορεί και να το δοκιμάσω έτσι-...άν προσέξεις ψόφια ψάρια,κατσίκια,αρνιά κτλ. όλα έχουν ανοιχτά μάτια, πόσο μάλλον όταν αποκεφαλίζεται κιόλας  :wink:

Το κιλτ φαινεται παλιο , ξεθωριασμενο υπαρχει καπιο κολπο για να δειχνει  ετσι ;
Τα χρωματα στο στειλιαρι απ΄το τσεκουρι πια ειναι ;
Δεν μου αρεσει το αιμα στο τσεκουρι , θα το προτιμουσα πιο πιτσιλιστο , πιο ακανονιστο και πιο σκουρο,

φίλε χαίρομα,ι γιατί το κίλτ έτσι ήθελα να το πετύχω, 3 ώρες παιδευόμουνα και νομίζω είναι απο τα κορυφαία στη φιγούρα...η αλήθεια είναι ότι δέν έκανα κάτι έξω απο την στανταρντ διαδικασία, δηλαδή φωτίσματα και σκιές απλά τα φωτίσματα και σκιές έγιναν και πάνω στις γραμμές και στα πράσινα μέρη...για το αίμα έχεις δίκιο  ::icon_thumright::...τα χρώματα στο στειλιάρι είναι μία μίξη μεταλλικών (oily steel, copper,gun) με ανοιχτά και σκούρα καφέ

Αποσυνδεδεμένος lewton

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Πειραιας - Κορυδαλλος
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 06:55:45 μμ »
Πολυ καλο βγηκε τελικα σαλονικιε!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Βαλε και καμια πανοραμικη φωτο!

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 08:56:11 μμ »
Θεόφιλε η φιγούρα του βαρβάρου πάρα πολύ καλή ,όντως η καλύτερη δουλειά σου.Στο κεφάλι μάρέσει πολύ το μάτι.
Τα δόντια και η γλώσσα είναι γκρι ή μου φάινεται.Θα μου άρεσε ο δράκος να μην κοκκινίζει τόσο.Μήπως στα κέρατα τα μεγάλα να τους έκανες ένα τελείωμα πιό ανοιχτό γκρι;
Πάντως αν το σκάλισμα δεν είναι τέλειο δύσκολα βάφεται και τέλεια.....το στήσιμο, η βάση με βράχους και χόρτα πάρα πολύ καλά. ::salut::

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

salonikios

• Επισκέπτης
Απ: Urmuth: the Dragon Hunter!
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 09:22:02 μμ »
 ::arrowred::ντετέκτιβ   ::thanx::...τόσο καιρό έβγαζα πανοραμικές, τώρα έβγαλα το άχτι μου με τις κοντινές!, θα βάλω και πανοραμική

::arrowred:: φίλε για το στόμα γενικότερα παιδεύτηκα!  ::glossa:: , έπρεπε να βγάλω τα δόντια, να βάψω ούλα και γλώσσα και να τα ξανακολήσω!...απο την άλλη μεγάλο ερπετό είναι η γλώσσα του κάλιστα μπορούσε να είναι γκρί (όπως του φιδιού λόγου χάρη)....για τα κέρατα έχεις δίκιο, γενικά θα δουλευτεί ο δράκος και άλλο

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 02:26:45 πμ »
Βρε να σε πάρει !!!!!!!   Και με την καινούργια μηχανή τα ίδια ...... χάλια οι φωτογραφίες  :evil: :evil: :evil:    Μετά εμένα λες ....  :twisted: :twisted: ::punch::      Πήγες και στο ʼμστερνταμ για να την πάρεις ....  :lol: :lol:

Θέλει περισσότερο φωτισμό τοπικά με κάποια λάμπα ... να βελτιωθεί τουλάχιστον η τωρινή εικόνα. Πέτα την μηχανή, μόνο το τρίποδο κάνει δουλειά ..  :mrgreen:

Λοιπόν, στο θέμα μας. Δε βλέπω καν τις φωτογραφίες αφού έχω ζωντανή εικόνα της συγκεκριμένης δουλειάς (αν και το δωμάτιο θέλει γενικώς αλλαγή φωτισμού  ::glossa::) και απλά έχω να πω ότι είσαι πολλά επίπεδα πιο πάνω από την προηγούμενη δουλειά σου  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Έμεινα κυρίως εντυπωσιασμένος από το βάψιμο του κιλτ  :shock:, του τσεκουριού και των φωτοσκιάσεων στο σώμα (οι οποίες δε φαίνονται καθόλου στις φωτογραφίες  :?)

Στο δράκο πέτυχες το "γυάλισμα" του ματιού  ::icon_thumright::  ενώ μου φαίνεται ότι το χρώμα είναι λίγο πιο σκούρο στις φωτογραφίες ...

Επίσης, τα χόρτα έχουν δέσει πολύ ωραία .....

Θεόφιλε, αν και δεν κατέχω από φιγούρες (βέβαια έτσι όπως πάω, σε λίγο θα ξεχάσω γενικά τα περί μοντελισμού  ::glossa::) είναι σίγουρα η καλύτερη δουλειά σου κι έχεις πολλά να δώσεις ακόμα  :wink:

::arrowred:: Σταμάτη, ο δράκος είναι άπαιχτος !!!! Μπράβο ρε φίλε  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Nikolas Kostoulas

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:33:40 πμ »
συνταξιούχε μοντελιστή,  ::glossa:: δέν είναι και τόσο χάλια οι φωτό. Εξάλλου δέ ξέρω και δέ θέλω να μάθω να χρησιμοποιώ το Photoshop ούτε και να πειράζω τις φωτογραφίες κάνοντας διάφορα κολπάκια. Αυτό που δείχνει αυτό ειναι και στην πραγματικότητα ,όποιος θα το δεί live σε κάποια έκθεση, θα το καταλάβει....για το χρώμα του δράκου ότι είναι πιο σκούρο στις φωτό έχεις δίκιο, ναι είναι η καλύτερη δουλειά μέχρι την....επόμενη (γιατί αν δεν βελτιώνομαι δέν κάνω τίποτα). Σε ευχαριστώ φίλε  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:45:33 πμ »
... ναι είναι η καλύτερη δουλειά μέχρι την....επόμενη (γιατί αν δεν βελτιώνομαι δέν κάνω τίποτα).   ::salut::

::icon_thumright::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 12:59:51 μμ »
τι λες δικέ μου!!!   :shock: :shock: :shock:
καταπληκτικός  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Βγάλε και πιο μακρινές να δούμε το σύνολο
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος petranlost

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 09:24:19 μμ »
Πολυ ωραια δουλεια ::icon_thumright::
Την ιδια φιγουρα βαφω και εγω αυτες τις μερες

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 02:50:58 μμ »
 ::arrowred:: Petranlost καλά βαψίματα, είναι μία πολύ δημοφιλής φιγούρα την έχω δεί σε πολλές εκθέσεις, και πολύ όμορφη για θέμα fantasy...γουστάρω τρελλά και αυτή , κάποια στιγμή θα έρθει και στα χέρια μου  ::077devil::

::arrowred:: John,  ::thanks_smilie:: σου βάζω και μακρινή  ::pc024::

έγιναν και κάποιες μικροαλλαγές απο τα σχόλια των προλλαλήσαντων -γιαυτό άλλωστε βάζω και φωτό- , βάφτηκε καλύτερα το αίμα στο τσεκούρι (λαδάκι Allizarin Crimson νομίζω δίνει το αίμα ιδανικά - μπορεί να αναμιχθεί και με Cadmium Red- , ενώ και τα κέρατα του δράκου βάφτηκαν μαύρα στην βάση τους και ανοίχτηκαν λευκό γκρί στην άκρη τους (δέ φαίνεται στις φωτό)

Αποσυνδεδεμένος Sakis900

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 11:28:35 πμ »
Αν και δεν έχω ασχοληθεί με φιγούρες, είναι πολύ ωραία Θεόφιλε, και με τις παρατηρήσεις των «ειδημόνων» βελτιώθηκε από την αρχική πάρα πολύ καλά!

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 07:43:56 μμ »
Είμαι εντελώς άσχετος στο θέμα της φιγούρας οπότε δεν μπορώ να συμβάλλω με κάποια συμβουλή ή ιδέα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου αρέσει πολύ!

Θεόφιλε με την επιμονή και την διάθεση που δείχνεις νομίζω ότι βελτιώνεσαι κατακόρυφα!  ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 12:26:55 πμ »
Σάκη και Γιάννη, χαίρομαι που σας άρεσε, να στε καλά παιδιά  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 24, 2010, 05:39:21 μμ »
Παρα πολύ ωραία δουλειά φίλε! Μήπως να προσθέσεις αίμα στο κομμένο κεφάλι;;;
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 25, 2010, 11:41:29 πμ »
σε ευχαριστώ φίλε Trutch, αίμα έχει γύρω απο το λαιμό αυτό που έκανα πάντως απο τότε που πόσταρα τις φωτό ήταν να κιτρινίσω τα δόντια του δράκου (με την υπόδειξη συναδέρφου). Δυστηχώς έχω αφήσει μισοβαμμένη και την νέα μου φιγούρα μετά απο μεγάλη καθυστέρηση παραγγελίας  ::salut::

Spoiler (hover to show)
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Tags: