Αποστολέας Θέμα: BAND OF BROTHERS HOLLAND  (Αναγνώστηκε 2400 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

tzoudas

• Επισκέπτης
BAND OF BROTHERS HOLLAND
« στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 03:13:19 μμ »
Μιας και πλησιαζουν οι μερες των εκθεσεων ολων σχεδων των συλλογων τελειωσα ενα διοραμα στην 1/72 με θεμα απο την ομωνημη σειρα η οποια στιρηζεται σε πραγματικα γεγονοτα,τα κιτ ειναι απο αιρ-φιξ,ρεβελ,χασεγκαβα,τα αχυρα εγιναν απο πινελο,το δεντρο ειναι αλληθινο απο θυμαρι,τα φυλλα του απο ριγανι,στα αρματα ολα εχουν τοποθετηθει αυτοσχεδειες κεραιες,οι τρυπες που εχουν δεχτει απο τις οβιδες ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο οπως στην ταινια,στο οικημα εχουν τοποθετηθει μεσα γερμανοι,στο(τζειμς κατα την Ελληνικη του ονομασια),εχει τοποθετηθει παρ - μπριζ απο ζελατινα κουτιου σιγγαρετων,η πισω πορτα της καροτσας εχει αφαιρεθη και ξανα τοποθετηθει καινουργια απο φυλλο πλαστικου σε ανοιχτει σταση,καθως εχουν τοποθετηθει και προθηκες επανω της για ευκολη προσβαση σε αυτη.Αυτο το διοραμα θα παρουσιαστη στην εκθεση της πατρας τον Δεκεμβριο,σας ανεβαζω και της φωτο.Με φιλικους χαιρετησμους ΤΖΟΥΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. ::salut:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
Απ: BAND OF BROTHERS HOLLAND
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 03:17:16 μμ »
Στην ταινια δεν ειχε ΣΙΓΟΥΡΑ churchill :roll:

Αποσυνδεδεμένος mike94

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Ρόδος- Ηράκλειο
  • ''Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν''
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 03:36:44 μμ »
καλοπροερετα και μονο αφου ο δρομος δεν εχει λασπη τα οχηματα πως εχουν και μαλιστα καμποση? :roll: :roll:
"εις οιονός άριστος ,αμύνεσθαι περι πάτρις"  
Μιχαλης Σαββακης

tzoudas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 03:53:54 μμ »
Για ψαξε στο 4 επεισοδιο,τα οηματα δεν βγηκαν απο το εργοστασιο,ουτε απο πλυντηριο και ως γνωστο η λασπη αν δεν πλυθει μενει και ας ειναι απο παλια.

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 03:55:16 μμ »
Eμενα εννοεις οταν λες ψαξε το 4ο επεισοδιο?

Αποσυνδεδεμένος MicaGR

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: A8hna
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 04:07:29 μμ »
Πόσα πινέλα για το γρασίδι? Με τι το έβαψες μετά? Εμένα το αποτέλεσμα μου αρέσει...
[

"Αμες δε γεσόμεθα, πολλώ κάρρονες"
https://www.facebook.com/Vitrina.Collection

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 04:47:14 μμ »
Φαίνεται ότι έχεις αφιερώσει αρκετές ώρες Χρήστο, βλέπω ένα διόραμα προσεγμένο, φτιαγμένο με μεράκι, είμαι σίγουρος ότι το έχεις ευχαριστηθεί πολύ. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης (αυτό ισχύει για όλους μας) και είμαι απόλυτα βέβαιος πως το επόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο. Μπράβο.  ::eusa_clap::
ΥΓ. Ωραία και η Ελληνική σημαία στην βεράντα.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 19, 2010, 05:48:40 μμ »
το χορταρι θελει λιγο στεγνο πινελο με διαφορα πρασινο /καφε και περασμα με βερνικι και ισως λιγο σκονισμα να σπασει η πρασινιλα
κατα τα αλλα αν και δεν εχω δει την ταινια θα συμφωνησω με τον Χρηστο(Christosjager) μπραβο για το μερακι και την προσπαθεια φιλε Χρηστο ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 09:50:28 πμ »
Φιλε Χρηστο πολυ ωραιο αποτελεσμα.!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Βελτιωνεσαι συνεχεια!Μπραβο σου!! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 10:22:47 πμ »

κατα τα αλλα αν και δεν εχω δει την ταινια

τι???δεν εχεις δει την σειρα???μεγα εγκλημα,ισως η καλυτερη πολεμικη σειρα ever!!!!

αν θες σου το γραφω και στο στελνω,πραγματικα χανεις....... ::salut::

οσο για το διοραμα καλο το σκηνικο σαν ιδεα,το σπιτι και οι φιγουρες σιγουρα θελουν δουλεια,το τσορτσιλ σιγουρα δεν υπαρχει στην σειρα..καλυτερα βαλε κανα Μ-38...
οπως και να χει μπραβο σου!! ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:00:14 πμ »
Νομίζω ότι είναι καλύτερο, από όλες τις μέχρι τώρα, δουλειές σου. Εμένα μ'αρέσει η λάσπη στα οχήματα, τα οποία έχεις βάψει αρκετά ρεαλιστικά για την κλίμακα. ::icon_thumright::
Όμως θα κάνω και δυό-τρείς παρατηρήσεις... Όντως πρέπει να "σπάσεις" λίγο το πράσινο του εδάφους, έστω και άν αυτή την εντύπωση έδινε η ταινία. Ίσως καμμιά πετρούλα ή κάποιο σκουρότερο θαμνάκι εδώ κι εκεί να σου κάνει την δουλειά.
Οι φιγούρες σου, ενώ είναι προσεκτικά βαμμένες, γυαλίζουν πολύ! Χρειάζεται μάλλον ένα περασματάκι με μάτ βερνίκι. Ίσως και ένα στεγνό πινελάκι με κάποιο ανοιχτό καφέ, για να "βρωμίσουν" οι στολές τους.
Τέλος, επειδή γίνεται μάχη, θεωρώ πως πρέπει να "κακοποιήσεις" λιγουλάκι το αγροτόσπιτο...Όχι πολύ,καμμια τρυπούλα από σφαίρες στους τοίχους, κάποιο ξεχαρβαλωμένο παράθυρο ή πόρτα...
Καλή συνέχεια! ::eusa_clap::

tzoudas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:36:04 πμ »
Καλημερα παιδια ευχαριστω που ασχοληθηκατε με το θεμα που παρουσιασα,το θεμα του γυαλισματος εγινε απο δοκιμη βερνικιου με βαση το νερο(οικολογικο)διοτι αντιμετοπιζω ενα μικρο προβλημα υγειας και δεν εχει ακομα βγει εντελως ματ,τωρα για το θεμα τον επιπλεων φθορων φιλε Φωτη τα περισσοτερα διοραματα που θα παρουσιασω στην εκθεση μας στην Πατρα (10 το συνολο) ειναι τα περ/ρα τιγκα στις φθορες αποφασισα αυτο να το φτειαξω στην αρχη της εμπλοκης της μαχης με το ταιγκερ να βγαζει εκτος τα αντιπαλα αρματα που το απειλουσαν εκτος μαχης οπως εγινε και στην μινι σειρα,ετσι λοιπον η μαχη ειναι στην αρχη και σε εξελειξη χωρις πολλες φθορες να εχουν γινει πιστευω να το πετυχα καλα αυτο και απο την εν βρασμο παραταξει τον πολεμιστων (γιουρουσι) οπως λεμε εμεις ολη  οι  ΕΛΛΗΝΕΣ ,οσο για το πρασινο εχω παει πρωσοπικα στην Ολλανδια και ειναι απιστευτα κατα πρασινη και επειδη μου αρεσει το αφησα ετσι,και για να μην παρεξηγηθω δεν την λεω σε κανενα σας απλως ειναι η πρωσοπικη μου αποψη,παντως ευχαριστω που ασχοληθηκατε μετο θεμα που ποσταρισα.

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:49:44 πμ »
Μου άρεσε το στήσιμο, το μέγεθος για την κλίμακα πρέπει να είναι εντυπωσιακό, το χόρτο όπως είπαν και οι συνάδελφοι θέλει δουλειά να δείξει, δεν μου άρεσε  στις φιγούρες.

Οι προσπάθεια είναι πολύ καλή, καλή συνέχεια 

Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 12:07:43 μμ »
[quote author=tzoudas link=topic=16580.msg348158#msg348158 date=12875637 και επειδη μου αρεσει το αφησα ετσι,και για να μην παρεξηγηθω δεν την λεω σε κανενα σας απλως ειναι η πρωσοπικη μου αποψη,παντως ευχαριστω που ασχοληθηκατε μετο θεμα που ποσταρισα.
[/quote]
ʼμα εσένα σ'αρέσει, εννοείται. Το αφήνεις όπως σ'αρέσει ::icon_thumright::

tzoudas

• Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 12:12:24 μμ »
Φωτη για δες και τη συντριβη και πες μου .

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 02:33:33 μμ »
Φωτη για δες και τη συντριβη και πες μου .
Spoiler (hover to show)

Tags: