μήτσε....πες τιποτα τεχνικες λεπτομέριες...με τι εβαψες·....τι χρωματα .... τι κωδικους.... καποιεσ τεχνικες.. γενικα να μαθαινουμε βρε παιδι. 
Μητσε πραγματικα δεν εχω και πολλα να πω. Απλα το εφτιαξα και το εβαψα. Το κιτακι εχει φοβερη εφαρμογη και δεν θελει τιποτα παραπανω. Το μονο που μπορω να πω οτι ειναι βαμμενο με Gunze light gull grey.Oι χαλκομανιες ειναι του κιτ και μπηκαν με βελτιωτικο της Daco.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η βαση που ειναι ο δισκος απο το 48αρι Hawkeye της Italeri δηλαδη της Kinetic.Eιναι 2 κοματια και ηθελε πιο πολυ στοκο απο οτι ηθελε ολοκληρο κιτ. 
το ειδος του χρωματος και το χρωμα ελεγα...... μια χαρα για να το ξερω για να το κανω στο κινετικ.....) ωωρε γλεντια που θα το αρχισω λεωωωωωωωω χαχαχαχαχαχα
Οσο για το στοκο....τι να σου πω.... δεν ξέρω ρε δημητρη...παντως θεωρω οτι αξίζει να προσπαθήσω αλλωστε εχω γίνει και εγω σαν τον alex με το στοκοτρίψιμο.....συνηθησα....χαχαχαχαχα....
παντως για να μην σπαπαρω φιλε μου υπεροχο το κιτακι..... ευελπιστω και εγω και οι συναδελφοι στο σιτε μας να δουμε την επομενη υπεροχη δουλεια σου......
τα λεμε απο κοντα.