Αγαπητέ φίλε γειά σου, η παρέμβαση μου είναι καθαρά τεχνική (έχω εργασθή 5 χρόνια στο συγκεκριμένο Αφος),για αποκατάσταση της πραγματικότητας που αφορά το συγκεκριμένο Αφος και μετά μοντελιστική μια και ασχολούμε με τον μοντελισμό 46 χρόνια, δηλαδή όπως έχουμε π.χ. στα F-16, Block 15, 20, 30 κλπ (παρτίδες κατασκευής),
έτσι και στα F-84F, είχαμε τα μικρά -RE, (δηλαδή τις πρώτες παρτίδες κατασκευής από 26RE έως 51RE) και τα μεγάλα -RE (από 51RE έως 85RE).
Οι διαφορές οπτικά μεταξυ μικρών και μεγάλων -RE ήταν:
Μικρά -RE: PITOT εμπρός στο διαχωριστικό του αεραγωγού του κιν/ρα, Θ/Χ βαμμένη Interior Green, Εκτινασσόμενο κάθισμα εντελώς μηχανικό και υποτυπώδες βαμμένο όπως και το υπόλοιπο Κόκπιτ (Interior Green) και βέβαια πολλές άλλες μη εφανής διαφορές όπως μικρότερης ισχύος κιν/ρα κλπ.
Μεγάλα -RE: PITOT, μήκους περίπου ενός μέτρου, τοποθετημένου στο εμπρός μέρος του ακροπτερυγίου της Αριστερής πτέρυγας, Θ/Χ βαμμένη LIGHT GREY, Κάθισμα ποιό σύγχρονο βαμμένο LIGHT GREY, και φυσικά τα μη εμφανή, μεγαλύτερης ισχύος κιν/ρας κλπ.
Τί προσπαθώ να σου πώ, το κίτ που φτιάχνης και με το αριθμό που του δίνης είναι ένα ένα F-84F, με μικρά -RE με λάθος κάθισμα (δεν φταίς εσύ για αυτό, το κάθισμα είναι για μεγάλα -RE) και λάθος βάψιμο στην Θ/Χ;;; δες και την φωτό του πραγματικού που σου έστειλε κάποιος φίλος, μιλώ για το 890.
Τέλος σου λέω πάντα φιλικά στο σημείο που έχης φτάση το μοντέλλο με δύο κινήσεις αποκαθιστάς την πραγματικότητα, α) Αλλάζης τον Α/Α αριθμό του Αφους, βάλε το 904π.χ. που είναι Αφος με μεγάλο -RE ( εδώ μπορώ να σε βοηθήσω με τους αριθμούς εάν μου στείλης διαστάσεις Μήκος και Ύψος) και β) κόψε το PITOT και τοποθέτησε ένα άλλο στην αριστερή πτέρυγα στο σημείο που σου περιγράφω (περίπου 4-5 εκ. μήκος και διαμέτρου 1,5 -2 χιλ.)
Σε χαιρετώ φιλικά και συγνώμη για την παρέμβαση Γιάννης Χανιά.....
Υ.Γ. Οι αποφάσεις δικιές σου.......