Αποστολέας Θέμα: Β.Β ΤΟΝΥ ή καπως ετσι....θα δειξει.  (Αναγνώστηκε 773 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
Β.Β ΤΟΝΥ ή καπως ετσι....θα δειξει.
« στις: Οκτωβρίου 03, 2010, 08:49:02 μμ »
πρωτα απόλα δεν ξερω εαν πρεπει να μπει εδω....εαν οχι παρακαλω τους διαχηριστες να αλλαξουν ενοτητα. 2ον εγω αεροπλανας ειμαι(κ δεν λεω απο τους καλους αλλα το παλευω) 3ον παντα μου αρεσαν οι φιγουρες αλλα ολα αυτα τα λαδια ξυδια κλπ κλπ με φοβιζαν κ απλα δεν....τωρα το σετακι της ντραγκον το εχω πολυ καιρο(δεν θυμαμαι ποσο...) κ αμεσως οταν το ειδα μου ηρθε στο μυαλο αυτη η σκηνη που θελω να καμω....εκανα καποια πραγματα σιγα σιγα με διαφορα χρωματα (κυριως σμαλτα) λιγο λαδια κ καποια ακρυλικα κ απλα ποσταρω την ιδεα (ακομα στα χαρτια) κ την μεχρι τωρα δουλεια για να ακουσω γνωμες ελευθερα κ αβαδιστα....!!!!

στυσιμο(θα βαλω αλλη 1 την γονατιστη)

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος Christosjager

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
  • Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Απ: Β.Β ΤΟΝΥ ή καπως ετσι....θα δειξει.
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 08:05:29 μμ »
Καλώς ήλθες στον υπέροχο κόσμο της φιγούρας. Η αρχή είναι το ήμιση του παντός οπότε την μισή διαδρομή ήδη την έχεις διανύσει. :lol:
Το βάψιμό σου δεν διαφέρει και πολύ από το δικό μου πρώτο βάψιμο, (ίσως να είναι και καλύτερο) επομένως είσαι σε καλό δρόμο. Οι φιγούρες της Dragon είναι μία καλή αρχή αλλά οι φιγούρες από καθαρά "φιγουράδικες" εταιρείες είναι σαφώς καλύτερες από κάθε άποψη. Σε βοηθούν έτσι να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.
Έχεις σταθερό χέρι και οι αποχρώσεις είναι αρκετά καλές, τελείωσε την δημιουργία σου και περιμένω να δω το επόμενο project.  ::salut::
Xρήστος

Tags: