Να φανταστω αυτο που λες για τη βελονα εννοεις για το καθαρισμα η μη και την στραβωσω??
Απο τη στιγμη που τον θελω μονο για camo,γιατι να "μπλεξω" με διπλης??Ναι ειναι καλυτερος...σας εξηγουμαι ομως...
Τα πιλοτηρια και τωρα που τα σκεφτομαι με πινελακια θα συνεχισω να τα βαφω...εκτος και αν ειναι τοσο "παιχνιδι" ο αερογραφος..
Εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο σε αερογραφο??Ο συγκεκριμενος του θρεαντ τι λεει??Στα ποσα εκ. θα ψεκαζατε για το camo ενος mig-29 πχ στην 1/72,δωστε μου παραδειγμα για να καταλαβω..
Απο κομπρεσερ το TC108 ειναι μαπα δηλαδη??Γιατι στα στατιστικα μου κανει.Ποιο προτεινετε??
Οταν λεω δεν εχω οικονομικο εννοω οτι μπορω να δωσω και 250 και 300 αρκει να μην πεταχτουν μετα...επειδη ομως δεν το ξερω αυτο,καλυτερα να μεινω στο 150αρι με 64 για αερογραφο και τα υπολοιπα για μεταχειρω κομπρεσερ..ετσι το βλεπω.Αν ομως θεωρειτε οτι το αποτελεσμα δεν θα με διακαιωσει μενω με τα πινελα μου μεχρι να πιασω στα χερια μου αερογραφο και μαθω καπως...
Σας παρακαλω να μην κρινετε απο τις απαιτησεις σας,και το λεω αυτο γιατι εχω βρεθει στη θεση σας σε αλλα θεματα σε αλλα φορουμ.Ο καθενας εχει τις αναγκες του.Κομπρεσερ των 250 και των 300Ε μη μου προτεινετε εκτος και ΑΝ ΜΟΝΟ αυτο κανει και τα αλλα ειναι μουφα...αν ειναι οντως ετσι το δεχομαι και το σεβομαι απολυτα και απλα δεν παιρνω.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας