0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MicaGR στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 01:18:36 μμΕπίσης καταγγέλλω όσους έχουν FUTURE και δεν μου έχουν δώσει λίγη... πιθανοτατα θα κατεβω το σαββατο και θα σου φερω ενα μπουκαλακι φιλε μου.
Επίσης καταγγέλλω όσους έχουν FUTURE και δεν μου έχουν δώσει λίγη...
Αν έρθεις το Σάββατο φέρε ένα usb stick μαζί σουΥπόψιν ότι είναι πιο μακρύ ε? 352 είναι...
Ακόμα μία συνάντηση στο καφέ που πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο! (γράψτε ρε σε ποιο ήσασταν μιας και έλειπα!) Be there!!!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:27:44 πμΑκόμα μία συνάντηση στο καφέ που πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο! (γράψτε ρε σε ποιο ήσασταν μιας και έλειπα!) Be there!!!Που πήγατε, γιατί εγώ κατέβηκα με τον μπέμπη Αθήνα, και στα γνωστά δεν ήταν κανένας.Μεγάλη αποτυχία η προηγούμενη συνάντηση...
...και αν δεν αναφέρει κάποιος που έγινε και που πρόκειται να γίνει και αυτή, πάλι θα ψαχνόμαστε...
Παρών Στο Λουρ ήμασταν
Παράθεση από: DIO στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:24:18 μμΠαράθεση από: ALEX_SSGTi στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:27:44 πμΑκόμα μία συνάντηση στο καφέ που πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο! (γράψτε ρε σε ποιο ήσασταν μιας και έλειπα!) Be there!!!Που πήγατε, γιατί εγώ κατέβηκα με τον μπέμπη Αθήνα, και στα γνωστά δεν ήταν κανένας.Μεγάλη αποτυχία η προηγούμενη συνάντηση...Παράθεση από: DIO στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 01:51:51 μμ...και αν δεν αναφέρει κάποιος που έγινε και που πρόκειται να γίνει και αυτή, πάλι θα ψαχνόμαστε...Παράθεση από: Symeon στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:31:33 πμΠαρών Στο Λουρ ήμασταν
Παρόν τελικά!
απών....
Παράθεση από: Lman στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:30:28 μμαπών.... Το βελτιωτικό σου το παρέδωσα στον dive
Παράθεση από: MicaGR στις Οκτωβρίου 04, 2010, 04:20:07 μμΠαράθεση από: Lman στις Οκτωβρίου 01, 2010, 10:30:28 μμαπών.... Το βελτιωτικό σου το παρέδωσα στον dive το έχω ήδη στα χέρια μου... ευχαριστώ....