Αποστολέας Θέμα: Η γέννηση των ΜΒΤ, Panther Ausf. D in Kursk, Dragon 1/35  (Αναγνώστηκε 2442 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
Απ: Η γέννηση των ΜΒΤ, Panther Ausf. D in Kursk, Dragon 1/35
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 08:53:53 πμ »
Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες σχετικά με τις χαλκομανίες.

Αμα δεν την πάθεις δεν θα μάθεις λέει ο λαός. Είναι όντως καλύτερο να κόβεις περιμετρικά την χαλκομανία για να αποφύγεις το φίλμ, πράγμα που δεν έκανα Στην προκειμένη περίπτωση θα δοκιμάσω ότι προτείνει ο Crow και θα δούμε. Πάντως ρε Μητσάρα το έλουσα παρκετίνη (ψεκασμα με τον αερογράφο) τι να πώ.

Ερωτηση Ανακάλυψα ότι έχω ένα κάνιστρο (σπρέι) Varnish Gloss της Ηumbrol. Κάνει αντί της παρκετίνης ή θα μου "σηκώσει" χρώμα?

Περικλή, τα ασπίδια και τα στηρίγματα τους (όλα p.e.)  μου έβγαλαν την ψυχή για να τοποθετηθούν. Και που στέκονται  θαύμα είναι....

type less model more

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • Moderator
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 09:24:22 πμ »
H μέθοδος με τις τρυπούλες είναι αυτή που μπορεί να σωσει το silvering. Αν δεν δουλέψει, δοκίμασε να "τραβήξεις" τις βλαμμένες με λίγο σελοτέηπ. Με προσοχή να μην σου σηκώσει το χρώμα και ΜΟΝΟ αν δεν έχεις ρίξει ήδη ματζούνια από πάνω τους. Την δε παρκετίνη να την περνάς με πινέλο, για να μπαίνει μπόλικη. Το θέμα είναι όταν τελειώσεις με δαύτη το μοντέλο να είναι σχετικά gloss. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερα να τις κόβεις και λιγάκι ::violent1:: ::violent1:: ::violent1::

Γενικά πάντως μου αρέσει ο Πανθηράκος. Α! και σωστή η ιδέα για τις περιορισμένες φθορές ::salut::

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 12:34:12 μμ »
Oπως λεει και ο συνονοματος καλος ο πανθηρακος  ::icon_thumright:: Και σωστα δεν πρεπει ναχει πολλες φθορες.
Ομως μου φαινεται απο την φωτο στο πισω μερος οτι κατι δεν πηγε καλα με τις πισω θυριδες εξαερισμου Ειναι λιγο μεσα....
Ριξε μια ματια πως ηταν

Τωρα μπορεις να βαλεις κιβωτια επανω τους γιατι συνηθιζοταν  :mrgreen:

Τωρα, αμα ειναι και το 131...δεν παιρνω και ορκο. Παντως το πισω νουμερο ειναι πανω στην θυριδα. Τα φαν επισης που δινει η Dragon δεν ειναι για τα πρωτα αρματα οπως φαινεται και απο ην φωτο.  Πρεπει να παρεις το σετ της Voyager [ πανακριβο δυστηχως,αμολις το παρελαβα ]

Η λυση ειναι απλη. Η το κανεις after Kursk  ::icon_thumright:: οποτε ξυλωνεις και τα σηματα και βελτιωνεις τις λωριδες προσθετοντας και καφε, η... φορτωμα και μουσαμαδες. Εβρεχε και εκεινες τις μερες....

Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 02:32:24 μμ »
Φιλε Guderian εγω ενα εχω να σου πω..Η εξελιξη σου ειναι ραγδαια και  αξιας συγχαρητηριων! Επισης ειναι πολυ ωραιο που με καθε μοντελο πειραματιζεσαι και σε κατι καινουριο.
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος sluff

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • ΣΤΑΘΗΣ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2010, 08:34:30 μμ »
καταρχας το βαψιμο ειναι παρα πολυ καλο,αν γινουν wash κτλ θα δειξει ακομα περισσοτερο!!! ::eusa_clap::
το προβλημα με τις χαλκομανιες ειναι απο τα πιο συνηθισμενα που αντιμετωπιζω κι εγω(και εκνευριστικα επισης!!)..
κι εγω τα αντιμετωπιζω ακριβως οπως ανεφεραν παραπανω οι συναδελφοι,οποτε καλο κουραγιο και καλη συνεχεια!! ::icon_thumright::

Tags: