0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ni_Kos στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 04:06:22 μμΤώρα που το σκέφτομαι .... τι θα λέγατε για Πανόραμα .... ... καλά μη βαράτε , πλάκα κάνω Μέσα κι εγώ το Σάββατο για Κίτσεν ! Εσυ σαν τι θα ερθεις???Μοντελιστής δεν είσαι πλέον, ετσι δεν είναι : πες τον κόσμο πόσο καιρό έχεις να πιάσεις μοντέλο
Τώρα που το σκέφτομαι .... τι θα λέγατε για Πανόραμα .... ... καλά μη βαράτε , πλάκα κάνω Μέσα κι εγώ το Σάββατο για Κίτσεν !
Παράθεση από: John-John στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 04:08:25 μμΠαράθεση από: Ni_Kos στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 04:06:22 μμΤώρα που το σκέφτομαι .... τι θα λέγατε για Πανόραμα .... ... καλά μη βαράτε , πλάκα κάνω Μέσα κι εγώ το Σάββατο για Κίτσεν ! Εσυ σαν τι θα ερθεις???Μοντελιστής δεν είσαι πλέον, ετσι δεν είναι : πες τον κόσμο πόσο καιρό έχεις να πιάσεις μοντέλο ..... σαν DJ του Kitchen bar !!!!! Κοίτα, τελευταία φορά που "έπιασα" μοντέλο πρέπει να ήταν η Σκλεναρίκοβα πριν 2-3 μήνες, αν θυμάμαι καλά !!!
Κοίτα, τελευταία φορά που "έπιασα" μοντέλο πρέπει να ήταν η Σκλεναρίκοβα πριν 2-3 μήνες, αν θυμάμαι καλά !!! Την άτιμη την Σκουλαρίκοβα σε σένα ήρθε όταν έφυγε από μένα ?