Αποστολέας Θέμα: F-35, 1/48, Panda Models  (Αναγνώστηκε 985 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος JayDee

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
F-35, 1/48, Panda Models
« στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 07:13:48 μμ »
Καλησπέρα! Μετά από πολλά χρόνια απουσίας είπα να ξαναπιάσω το στατικό μοντελισμό.

Ξεκίνησα με ένα kit F-35 της Panda Models, το οποίο αν και απλό λόγω απειρίας έκανα 2-3 λάθη στο κόλλημα (ένα από αυτά ήταν και ότι "χάλασα" το cockpit).

Θέλει ακόμα διορθώσεις (ειδικά από κάτω), αλλά είπα να το ποστάρω να ακούσω συμβουλές για το βάψιμο και για το τι χρώματα να πάρω (αυτά που έχω ήταν λίγο απογοητευτικά  :? )

Ευχαριστώ!   ::salut::  :D

Αποσυνδεδεμένος Markpa

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Norwich
    • Shuttleworth
Απ: F-35, 1/48, Panda Models
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:25:05 μμ »
Καλωσόρισες στην παρέα μας JD. Σίγουρα δείχνεις να έχεις την ικανότητα να συναρμολογείς σωστά ένα πλαστικό μοντέλο. Με τον καιρό η τεχνικές σου θα βελτιωθούν. Καλή συνέχεια!
PER ARDUA AD ASTRA

Αποσυνδεδεμένος JayDee

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 08:54:19 μμ »
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα :)

κι εγώ έτσι ελπίζω, να υπάρξει βελτίωση :D

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 09:31:03 μμ »
Καλώς όρισες πίσω στον όμορφο κόσμο του μοντελισμού.
Το φορουμ μπορει να σου παρέχει παααρα  πολλές πληροφορίες αν το ψάξεις σιγά σιγά.

To μοντελάκι αυτό εχει πάρα πολυ βασική γράμμωση όταν το έιχα ανοίξει και το κοιτουσα στο fasma models.
Ειναι ένα αεροσκάφος θέλω να φτιάξω κ εγώ αλλά περιμένω να βγει με καλύτερη λεπτομέρεια.

Τώρα για συμβουλές από  πού να αρχίσω και που να τελειώσω.Στο επόμενο σου μοντέλο μπορείς να το πάρεις βήμα βήμα και μαζί εδώ σε ενα θέμα που θα ανοιξεις, να σε βοηθήσουμε ώστε να το κάνεις καλύτερο.
Ππρος το παρων πιστευω πρεπει να κανεις μερικα πινελατα.Να μαθεις τα κολπακια που χρειάζονται για μια σωστη μεχρι τελους κατασκευη διαβάζοντας το forum και κατεβάζοντας το βιντεακι του Static Jim με το Α7 :)

Tags: