Αποστολέας Θέμα: Bell 47 1/72  (Αναγνώστηκε 1311 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Bell 47 1/72
« στις: Μαΐου 16, 2011, 12:04:55 πμ »
  Βρέθηκε να πετάει (επισήμως) σε 46 χώρες.ʼγνωστο σε πόσες πέταξε ανεπίσημα.Η ονοματολογία του ελικοπτέρου θα μπέρδευε ακόμα και τους ειδικούς.......Φόρεσε δεκάδες κινητήρες και χρησιμοποιήθηκε για οποιαδήποτε ανάγκη  είχε ο χρήστης του.
Εκπαιδευτικό,ψεκαστικό,VIP,έρευνα και διάσωση,μεταφορικό,νοσοκομειακό κλπ ήταν μερικές από τις χρήσεις του. Μέχρι και από παγοθραυστικά πλοία επιχείρησε αυτό το εύθραυστο ελικοπτεράκι.
Φυσικά υπηρέτησε και στην Ελλάδα κι ακόμα προσπαθεί να το κάνει.

Το κιτ της ITALERI στην 1/72 είναι πολύ μικρό,έχει αρκετή και ωραία λεπτομέρεια,έναν αποδεκτό κινητήρα και μπορείτε να το φτιάξετε σε ένα σαββατοκύριακο (σχεδόν)...... :wink: Κι εγώ δεν πρόλαβα......Ίσως το επόμενο.......

Και μιας και έχω και το μεγάλο του ξαδερφάκι στην 1/35 και αφού με βοήθησε ο master τον ελικοπτέρων του φόρουμ να επιλέξω τα χρώματά του,ελπίζω να επιστρέψω σύντομα με το τέλος αυτού εδώ και με την έναρξη του μεγάλου.......

Αποσυνδεδεμένος Indy

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
Απ: Bell 47 1/72
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 16, 2011, 12:17:01 πμ »
Αφού πετάει αυτό το... μυγάκι... του αξίζει λίγο παραπάνω από ένα Σ/Κ :mrgreen:
Καλά τελειώματα και βουρ στο "μεγάλο" αδερφάκι :wink:

Φιλικά, Γιάννης
Qui tangit frangatur

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Bell 47 1/72
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 16, 2011, 08:29:28 πμ »
Αφού κατάφερες και το συναρμολόγησες... εγώ μόνο που κοιτάω τις οδηγίες και τα πάνλεπτα κομμάτια απογοητεύομαι. Εξαιρετική δουλειά, μπράβο!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Tags: